closer-popup
footboom
Autorização do usuário no site footboom1.com
Entrar pelas redes sociais
ou
Esqueceu sua senha?
Cadastro
closer-popup
footboom
Cadastro
auth.register.required

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Obrigado!

Feito! Verifique seu e-mail para obter a oferta especial!
closer-popup
Cardápio Fechar
pt

Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 11:30 15.05.2024

Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 11:30 15.05.2024
Fonte da foto:
Redimensionar a+ a-

Розпочалася вісімсот дванадцята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої країни.

Сили оборони продовжують стримувати ворога по всій лінії фронту. У прикордонних районах Чернігівської та Сумської областей обстановка суттєвих змін не зазнала, змін у положенні військ не відбулось, повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

На сході України, на Харківському, Куп’янському, Лиманському, Сіверському, Торецькому, Покровському, Курахівському та Времівському напрямках, з початку доби противник провів 23 атаки на позиції наших військ, з них 19 ще триває.

На Харківському напрямку противник активних дій з початку доби не проводив, намагається закріпитися на досягнутому рубежі та здійснює перегрупування. Українськими підрозділами за допомогою засобів розвідки здійснюється виявлення окремих груп противника, місця розгортання його артилерійських засобів та завдається вогневе ураження з метою недопущення накопичення ворогом сил і засобів в північній частині міста Вовчанськ. Крім того, наші підрозділи продовжують проведення прочісування міської забудови, під вогневим контролем української артилерії та безпілотних систем місця зосередження живої сили і техніки російських окупантів та можливі місця обладнання ворожих позицій.

Загалом з початку наступальних дій ворога на Харківському напрямку 10.05.2024 втрати у живій силі російських окупантів становлять 615 вбитими та пораненими, знищено або пошкоджено 98 одиниць озброєння та військової техніки.

На Куп’янському напрямку підрозділи наших військ відбили одну атаку противника, продовжують вести 8 бойових зіткнень на напрямках Лиман Перший – Синьківка, Куземівка – Стельмахівка, Крохмальне – Берестове, Котлярівка – Піщане, Кармазинівка – Новоєгорівка. Втрат наших позицій не допущено.

Читай також: Плюс 1510 осіб, 14 танків та 23 артсистеми: загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 15.05.24

На Лиманському напрямку українські захисники відбили одну атаку противника на напрямку Червонопопівка – Новосадове, противник успіху не мав.

На Сіверському напрямку наші війська стримують 5 атак російських окупантів на напрямках Веселе – Роздолівка, Берестове – Спірне, Миколаївка – Спірне, Яковлівка – Роздолівка, ситуація контрольована.

На Краматорському напрямку підрозділи Сил оборони здійснюють заходи з покращення тактичного положення на окремих ділянках. Бойові дії тривають, ситуація контрольована.

На Торецькому напрямку підрозділи наших військ відбивають одну атаку противника на напрямку Зайцеве – Курдюмівка, втрат позицій не допущено.

На Покровському напрямку українські оборонці відбили дві атаки противника на напрямку Очеретине – Новоолександрівка, одне бойове зіткнення триває на напрямку Соловйове – Сокіл , ще одну атаку окупантів наші воїни відбивають на напрямку Семенівка – Новоселівка Перша. На одній з ділянок під час атаки противника наші захисники знищили ворожий танк та дві БМП. Сили оборони покращили тут тактичне положення. На іншій ділянці внаслідок інтенсивного вогневого впливу противника українські воїни проводять перегрупування.

На Курахівському напрямку наші війська відбивають одну атаку противника в напрямку Славне - Новомихайлівка. На даний час втрат позицій не допущено, ситуація контрольована, бої тривають. Силами окремих підрозділів українські захисники здійснювали заходи з покращення тактичного положення, мали успіх.

Від початку поточної доби російський агресор найактивніший на Времівському напрямку. Тут підрозділи Сил оборони відбили 8 та продовжують стримувати ще дві атаки противника на напрямках Микільське – Костянтинівка, Солодке – Костянтинівка, Завітне Бажання – Старомайорське, Володине – Старомайорське. Втрат наших позицій не допущено, бої тривають.

На Оріхівському напрямку українські захисники відбили три атаки противника на напрямку Новопрокопівка – Роботине, російські окупанти успіху не мали.

На інших напрямках суттєвих змін в обстановці не відбулося.

Загалом, з початку доби загалом відбулося 41 бойове зіткнення. Противник завдав один авіаційний удар з використанням КАБів та 17 ударів дронами-камікадзе, здійснив понад 470 обстрілів позицій наших військ.

З початку доби знищено майже 260 окупантів, 76 одиниць озброєння і військової техніки, нашими підрозділами уражено два ворожих пункти зберігання боєприпасів.

Notícias em destaque
Avalie o material
Compartilhar

Classificação da casa de apostas

Newsline

29 poderia
04:25
Site do Fluminense anuncia contratação de Haaland... mas depois veio o choque de realidade
03:23
Em liberdade provisória, Daniel Alves age como intermediário entre clubes e lateral da seleção brasileira sub-17
02:18
Brasileirão retomado no sábado após paragem devido às inundações
01:15
Celta de Vigo interessado em James Rodríguez
00:20
Corinthians recebeu uma consulta formal de um clube alemão disposto a pagar 20 milhões de euros por Wesley
27 poderia
23:31
Polícia Federal e Ministério Público Federal investigam Romário e Marcos Braz por suposto esquema de desvio de dinheiro de projetos de esportes da Prefeitura do Rio
22:26
Ex-Palmeiras e Red Bull Bragantino, zagueiro Renan faz acordo e pagará R$ 1,7 milhão para encerrar ação por acidente com morte
21:25
Corinthians admite vender Wesley, mas não pensa e nem quer ouvir propostas por Breno Bidon
20:19
Em 2023, Flamengo foi acionado na Justiça do Rio de Janeiro a cada 2 dias
19:05
Cruzeiro atento a Cabral
04:36
Adriano Imperador manda recado para Gabigol
03:32
Filipe Luís dá conselhos para Gabigol voltar a ter boa relação com torcedores do Flamengo
02:28
Alex Sandro disse adeus à Juventus nove anos depois: "Nunca chorei tanto"
01:22
Cruzeiro quer Yerri Mina
00:37
Arábia Saudita tenta convencer Ederson
25 poderia
23:33
Corinthians perdeu um possível patrocínio do Mercado Livre por conta das últimas notícias polêmicas sobre o contrato de patrocínio máster
22:41
Arthur Cabral na lista de saída do Benfica
21:48
Thiago e não só. Barcelona quer craque ao lado de Flick e tem três alvos
20:23
Endrick e Estêvão mostram dotes com bola antes de jogo do Palmeiras
19:29
Jesus até dançou na festa do título e da entrega do certificado do Guinness ao Al Hilal
02:44
Abel Ferreira e a polémica com o Al-Sadd: "Sou capitão do meu destino"
01:41
John Textor interessado em clube da Premier
00:56
Acontece a todos: Cuca tem WhatsApp clonado e hacker pede dinheiro a... Dorival Júnior
24 poderia
23:51
Botafogo dá nega ao Cruzeiro por Júnior Santos
Mais notícias
200 000 грн + 500 FS
Pegue um presente →