closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

Володимир Зеленський: "Звідки взялася могутність у тих, хто блокує шостий пакет санкцій проти рф?"

Володимир Зеленський: "Звідки взялася могутність у тих, хто блокує шостий пакет санкцій проти рф?"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1321
0
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить

У своєму традиційному щоденному підсумковому відеозверненні Президент України Володимир Зеленський зазначив, що тиск на рф – це питання збереження життів, а кожен день зволікання – нові смерті та загрози у Європі:

Українці! Українки! Усі наші захисники й захисниці!

Рівно вісім років тому, 26 травня припинив роботу Донецький аеропорт. Досі збереглося повідомлення про це: "Увага! Із 7-ї ранку аеропорт "Донецьк" тимчасово призупиняє обслуговування рейсів. Про відновлення роботи аеропорту буде повідомлено додатково". Того дня, мабуть, ніхто взагалі не передбачав, як будуть розвиватися події на Донбасі протягом цих років. А потім – і в усій Україні після повномасштабного вторгнення. Ніхто не передбачав, наскільки і як затягнеться слово "тимчасово" в цьому оголошенні про зупинку аеропорту.

Але й того дня, і в будь-який день потім, і сьогодні можна впевнено сказати дві речі. Перше. Україна завжди буде незалежною державою, і її не зламати. Питання лише в тому, яку ціну доведеться заплатити нашому народу за свою свободу, а рф – за цю безглузду війну проти нас. І друге. Катастрофічне розгортання подій все ж таки можна було б зупинити, якби світ поставився до ситуації в Україні як до своєї ситуації. Якби сильні світу цього не загравали з рф, а реально натиснули заради припинення війни.

Ось просто погляньте на ситуацію зараз. Скільки вже тижнів Європейський Союз намагається узгодити шостий пакет санкцій проти росії. Поки вона отримує від європейців майже по мільярду євро на день за постачання енергоресурсів. Звичайно, я вдячний нашим друзям, які просувають нові санкції. Але звідки взялося стільки могутності в тих, хто блокує шостий пакет? Чому їм досі дозволено мати стільки могутності, зокрема й у внутрішньоєвропейських процедурах? Скільки вже тижнів світ не наважується заблокувати російську банківську систему – усі банки без винятку, щоб позбавити агресора змоги фінансувати не тільки війну проти нас, а й політику створення розколів і криз повсюди у світі.

Читайте также: Володимир Зеленський: "Світ виявився не готовим до сміливості українців, які продовжують захищати державу"

Скільки вже часу ми боремося, щоб Україні надали всю зброю, яка необхідна, щоб змінити характер боїв і почати рухатися швидше й більш упевнено до вигнання окупантів. Усю зброю, включно з MLRS. З тими системами, які реально необхідні, щоб зупинити цю агресію. Ми впевнені, що завдяки нашим зусиллям ми все ж таки будемо почуті. За час із 26 травня 2014 року і тим паче з 24 лютого цього року й до сьогодні було безліч можливостей у тих, хто справді має для цього силу, щоб поставити крапку і сказати: тепер росія справді відчує повну ціну за те, що вона робить проти України, проти європейської єдності і проти свободи як такої.

Теперішній наступ окупантів на Донбасі може зробити цей регіон безлюдним. Попасну, Бахмут, Лиман, Лисичанськ, Сєвєродонецьк вони хочуть перетворити просто на згарище. Як Волноваху, як Маріуполь. У містах і громадах ближче до кордону рф, в Донецьку, Луганську вони збирають усіх, кого можуть, щоб заповнити місце убитих і поранених в окупаційному контингенті. Усе це, включно з депортацією наших людей і масовими вбивствами цивільних – очевидна політика геноциду, яку здійснює росія. Сьогодні знову окупантами був обстріляний Харків. На цей час у переліку загиблих – дев'ять людей. 19 поранених. Усі мирні мешканці. Вбиті дитина – п'ять місяців – і батько, мати в тяжкому стані. Серед поранених у Харкові також дівчинка дев'яти років. Знову ракетні удари – Сумщина, знову-таки Донбас. Знову значна активізація артилерії окупантів у Запорізькій області. Знову їхні намагання вгризатися в землю на півдні країни.

Читайте также: Число погибших в Харькове от обстрела оккупантов 26 мая выросло до 9

Тиск на росію – це буквально питання збереження життів. І кожен день зволікання, слабкості, різних суперечок чи пропозицій "умиротворити" агресора за рахунок жертви – це нові вбиті українці. І це нові загрози для всіх на нашому континенті.

Звернувся сьогодні до парламенту й народу Латвії. Подякував за допомогу, яку Україна отримала, зокрема оборонну. І за ту допомогу, яку латвійська держава й латвійський народ надають зараз. Якби у всіх у світі була така ж рішучість у захисті нашої спільної свободи, як у Латвії та інших партнерів, які не вагаються, то просто не було б усього того зла, яке російська держава наробила Україні, Європі та світу.

Говорив сьогодні з Прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте. Поінформував про ситуацію на полі бою, про посилення активності окупантів. Обговорили, як можна адекватно посилити спроможність України оборонятися й відбивати ці атаки.

Читайте также: Ситуація на Сході важка але українські воїни тримають оборону (Відео)

Підписав новий указ про нагородження наших героїв. 180 військовослужбовців Збройних Сил України відзначені державними нагородами, з них 28 – посмертно. Загальна кількість нагороджених станом на цей день – вже понад 16 тисяч. Якщо точно – 16 тисяч 44. За 92 дні. Але зрозуміло, що подвигів і звитяг наших оборонців у сотні й сотні разів більше.

Я вдячний усім, хто тримає оборону. Хто допомагає армії і всім нашим захисникам і захисницям.

І наостанок. Зазвичай цими днями у травні ми відзначаємо останній дзвоник у школах і вітаємо хлопців і дівчат із початком нового етапу в житті. Відверто кажучи, світлішого етапу, ніж дитинство. Бо нарешті в житті з'являються можливості. Дорослі можливості. Але при цьому дитинство ще остаточно не закінчується. Цьогоріч в Україні немає цієї нашої традиційної шкільної святковості. І це зрозуміло. Такий час. Така ситуація. Та й не в усіх школах України навчання в цьому році завершується саме в травні. Та й не всі випускники зараз на території нашої держави. Але що незмінно – яким би не був час і якою б не була ситуація – треба не втрачати свої можливості. Треба боротися. Треба розвиватися. Треба захищати свою свободу й уміти користуватися цією свободою.

Читайте также: Генштаб ЗСУ подякував Королівським повітряним силам Канади за допомогу з логістикою М777 (+Відео)

А отже, треба бути освіченими і сміливими. Не втрачати жодного дня у житті. Знати, для чого проживаєш день. І обов'язково вірити в Україну. Бо тільки тут для українців і українок найбільше шансів для успіху. А особливо – після нашої перемоги. Яку ми обов'язково здобудемо. І обов'язково приберемо словосполучення "тимчасово окуповані" щодо нашої землі, яка стане назавжди звільненою. Як би не було складно.

Вічна слава всім, хто став на захист України! Вічна памʼять кожному й кожній, чиї життя забрали окупанти. Слава Україні!

Популярные новости
Источник новости:
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (0)

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

30 апреля
20:19
Милевский стал капитаном своего нынешнего клуба и уже "напихал" одноклубникам
20:16
Источник: Филипп Будковский выбыл к концу сезона
19:41
Источник: Суперкубок-2024 будет отменен, базовая дата нового сезона в УПЛ – 10 августа
19:34
Директор стадиона "Авангард": "Прилагаются усилия, чтобы финал Кубка "Ворскла" - "Шахтер" смогли посетить более 2 500 зрителей"
19:13
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 30.04.2024
18:57
Маурицио Сарри может возглавить "Ньюкасл"
18:46
ПСЖ принял решение о продлении соглашения с Луисом Энрике - L'Équipe
18:31
Вильям Галлас: "Мы не знаем, что происходит с Мудриком"
18:16
"Наполи" назначит нового главного тренера после матча с "Лечче"
17:59
"Кильян Мбаппе на Олимпиаде? Он не один принимает решение" – отец игрока
17:46
Лионель Месси и еще три экс-игрока "Барселоны" посетили матч НБА "Майами Хит" - "Бостон Селтикс"
17:31
Лукас Пакета: "Мой переход в "Манчестер Сити"? Посмотрим, что произойдет"
17:15
Официально: Виталий Миколенко не сыграет за "Эвертон" до конца сезона
16:59
Висенте дель Боске: "Реал" ждет очень тяжелый матч в Мюнхене"
16:44
Официально: "Шахтер" отправил Кевина Келси в "Цинциннати"
16:31
УПЛ: интересные числа и факты 26-го тура чемпионата Украины
16:16
Эрлинг Холанд стал официальным лицом компьютерной игры Clash of Clans и получил своего персонажа (Видео)
15:59
Антонио Рюдигер: "Мбаппе? Я его размажу"
15:43
Украина (U-19) – "Диназ" 0:0. Готовясь к Евро-2024
15:28
В УАФ – новый финансовый директор
15:14
Виталий Миколенко: "Надеюсь, увидимся на Евро"
14:58
Оливер Кан: "Матч "Бавария" - "Реал" разжигает страсть"
14:44
Мохамед Салах решил остаться в "Ливерпуле" на один сезон
14:31
Золотая лихорадка УПЛ – нас ждет безумный финиш! (Обновлено)
Больше новостей
30 апреля
20:19
Милевский стал капитаном своего нынешнего клуба и уже "напихал" одноклубникам
20:16
Источник: Филипп Будковский выбыл к концу сезона
19:41
Источник: Суперкубок-2024 будет отменен, базовая дата нового сезона в УПЛ – 10 августа
19:34
Директор стадиона "Авангард": "Прилагаются усилия, чтобы финал Кубка "Ворскла" - "Шахтер" смогли посетить более 2 500 зрителей"
19:13
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 30.04.2024
17:15
Официально: Виталий Миколенко не сыграет за "Эвертон" до конца сезона
16:44
Официально: "Шахтер" отправил Кевина Келси в "Цинциннати"
16:31
УПЛ: интересные числа и факты 26-го тура чемпионата Украины
15:43
Украина (U-19) – "Диназ" 0:0. Готовясь к Евро-2024
15:28
В УАФ – новый финансовый директор
15:14
Виталий Миколенко: "Надеюсь, увидимся на Евро"
14:31
Золотая лихорадка УПЛ – нас ждет безумный финиш! (Обновлено)
14:15
Владимир Маханьков: "Впереди у "Кривбасса" лобовые матчи - "Днепр-1", "Полесье", "Динамо"
13:59
Судейские назначения на перенесенные матчи 5-го и 12-го туров чемпионата Украины
13:34
Анатолий Демьяненко: "Позвонил Андрей Шевченко, уладили недоразумение"
13:25
Крушинский пропустит матч с "Зарей", Луифер - сможет помочь команде
13:10
Андрей Шевченко и Александр Шевченко не будут получать зарплату в УАФ
12:55
Защитнику ЛНЗ Норенкову сделают операцию
11:45
Андрей Кожухарь: "Приятно, что приглашали играть за сборную Молдовы"
11:25
Тимур Кораблин: "Очень тяжело было в системе Шарана. Мало футбола, больше борьбы"
11:00
Рафаэль Бандейра: "Рубен Аморим - тренер номер один в мире"
10:45
Игорь Цыганик: "От "Карпат" следует ждать громких трансферов"
10:15
Известно, когда начнется новый сезон у клубов Первой и Второй лиги
10:00
Маноло Лама: "Если Лунин будет готов на 100%, а Куртуа на 70%, то Анчелотти выберет бельгийца"
Больше новостей
30 апреля
18:57
Маурицио Сарри может возглавить "Ньюкасл"
18:46
ПСЖ принял решение о продлении соглашения с Луисом Энрике - L'Équipe
18:31
Вильям Галлас: "Мы не знаем, что происходит с Мудриком"
18:16
"Наполи" назначит нового главного тренера после матча с "Лечче"
17:59
"Кильян Мбаппе на Олимпиаде? Он не один принимает решение" – отец игрока
17:46
Лионель Месси и еще три экс-игрока "Барселоны" посетили матч НБА "Майами Хит" - "Бостон Селтикс"
17:31
Лукас Пакета: "Мой переход в "Манчестер Сити"? Посмотрим, что произойдет"
17:15
Официально: Виталий Миколенко не сыграет за "Эвертон" до конца сезона
16:59
Висенте дель Боске: "Реал" ждет очень тяжелый матч в Мюнхене"
16:44
Официально: "Шахтер" отправил Кевина Келси в "Цинциннати"
16:16
Эрлинг Холанд стал официальным лицом компьютерной игры Clash of Clans и получил своего персонажа (Видео)
15:59
Антонио Рюдигер: "Мбаппе? Я его размажу"
15:14
Виталий Миколенко: "Надеюсь, увидимся на Евро"
14:58
Оливер Кан: "Матч "Бавария" - "Реал" разжигает страсть"
14:44
Мохамед Салах решил остаться в "Ливерпуле" на один сезон
13:45
"Милан" не продлит контракт с Маттиа Кальдара
12:40
Андрей Воробей: "Реал" победит "Баварию" на выезде и сыграет в финале ЛЧ против ПСЖ"
12:25
Мирон Маркевич: "Реал" свой лимит везения уже исчерпал, "Бавария" пробьется в финал ЛЧ"
12:10
Официально: Роналдо продал свою долю акций "Крузейро"
12:02
"Бавария" – "Реал". Анонс и прогноз матча
10:00
Маноло Лама: "Если Лунин будет готов на 100%, а Куртуа на 70%, то Анчелотти выберет бельгийца"
00:41
Чемпионат Испании. "Барселона" – "Валенсия" 4:2. Видеообзор матча
00:22
Чемпионат Испании. 33-й тур. "Барселона" возвращается на 2-е место, хет-трик Левандовски
29 апреля
23:58
The Telegraph: "Манчестер Юнайтед" готов выслушать предложения по Рашфорду
Больше новостей
30 апреля
01:30
Маринга - Санту-Андре: прямая трансляция матча
01:30
Мирасол - Сеара: прямая трансляция матча
02:00
Сан-Паулу - Палмейрас: прямая трансляция матча
02:00
Сан-Жозе - Конфьянса: прямая трансляция матча
02:00
Ферровиарио - Апаресиденсе: прямая трансляция матча
21:45
Пасуш де Феррейра - АВС: прямая трансляция матча
22:00
Бавария - Реал: прямая трансляция матча
22:00
Ковентри - Ипсвич: прямая трансляция матча
29 апреля
00:00
Миксто - КРАК: прямая трансляция матча
00:30
Жувентуде - Атлетико Паранаенсе: прямая трансляция матча
00:30
Форталеза - РБ Брагантино: прямая трансляция матча
00:30
Гоияс - Понте-Прета: прямая трансляция матча
01:00
Ботафого-ПБ - Кашиас: прямая трансляция матча
01:30
Волта-Редонда - Флореста: прямая трансляция матча
02:00
Интернасьонал - Атлетико Гоияниенсе: прямая трансляция матча
18:00
Полесье - Ворскла: прямая трансляция матча
20:00
Фатих Карагюмрюк - Антальяспор: прямая трансляция матча
20:00
Пуща - Корона: прямая трансляция матча
21:30
Расинг - Мирандес: прямая трансляция матча
21:45
Дженоа - Кальяри: прямая трансляция матча
21:45
Дюнкерк - Осер: прямая трансляция матча
22:00
Барселона - Валенсия: прямая трансляция матча
22:00
Престон Норт Энд - Лестер: прямая трансляция матча
22:15
Эштрела - Фаренсе: прямая трансляция матча
Больше новостей
30 апреля
12:02
"Бавария" – "Реал". Анонс и прогноз матча
17:30
Атлетико Минейро - Спорт Ресифе: прогноз на матч
16:00
Операрио Ферровиарио - Гремио(ПА): прогноз на матч
15:00
Байя - Крисиума: прогноз на матч
12:00
Бавария - Реал: прогноз на матч
12:00
Ковентри - Ипсвич: прогноз на матч
29 апреля
12:00
"Барселона" – "Валенсия". Анонс и прогноз матча
11:45
"Дженоа" - "Кальяри". Анонс и прогноз матча
08:00
"Полесье" - "Ворскла". Анонс и прогноз матча
16:00
Сан-Паулу - Палмейрас: прогноз на матч
12:15
Эштрела - Фаренсе: прогноз на матч
12:00
Престон Норт Энд - Лестер: прогноз на матч
12:00
Барселона - Валенсия: прогноз на матч
11:45
Дженоа - Кальяри: прогноз на матч
11:45
Дюнкерк - Осер: прогноз на матч
11:30
Расинг(Ф) - Мирандес: прогноз на матч
28 апреля
17:07
Чемпионат Франции. "Метц" – "Лилль" 1:2. Видеообзор матча
12:35
"Мариуполь" - "Эпицентр": прогноз Виктора Козина
12:30
"Порту" - "Спортинг". Анонс и прогноз матча
12:02
"Бетис" – "Севилья". Анонс и прогноз матча
12:02
"Марсель" - "Ланс". Анонс и прогноз матча
11:45
"Фиорентина" - "Сассуоло". Анонс и прогноз матча
10:30
"Дармштадт" - "Хайденхайм". Анонс и прогноз матча
10:00
"Лион" – "Монако". Анонс и прогноз матча
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →