closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото)

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото)
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
4093
15
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить

Максим Коваль. В зовсім юному віці потрапив до "Динамо" після вдалого дебюту в складі рідного запорізького "Металургу". Здавалося, що історія Шовковсього в київському клубі повториться знову. Але, незважаючи на великі аванси, довіру тренерів, так і не зміг стати основним в "Динамо". Роки йдуть, а помилки залишаються. В 2012 році не втримав в руках не самий складний м’яч в матчі проти ПСЖ в Парижі, в 2017 - не втримав м’яч в руках в кваліфікації Ліги чемпіонів проти "Янг Бойза".

Не зміг проявити себе в оренді ні в данському "Оденсе", а ні в іспанському "Депортиво". Після завершення кар’єри Шовковським двічі мав стати першим номером в "Динамо", але так і не зміг. Цього літа навіть не поїхав на збори із першою командою "Динамо". Перейшов на правах оренди до клубу із Саудівської Аравії. Туди можна їхати за грошима, але ніяк не за розвитком…

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото) - изображение 1

Владислав Калітвінцев. Вважався одним із найбільших надій українського футболу. Майже із 17 років був десь поряд із першою командою, але ніяк не міг закріпитися в обоймі. Найбільші шанси були, коли команду тільки очолив Сергій Ребров. Тоді юний Циганков, Харатін та Калітвінцев були переведені до першої команди. Враховуючи участь Ленса у Кубку Світу в Бразилії, Калітвінцев мав шанси закріпитися в основі "Динамо", але так і не зміг цього зробити.

Травми змінювалися спадом форми. Мав гарний відрізок в чеському "Словані", але далі не пішло. В Одесі став одним із лідерів "Чорноморця", але потім нічого не показав у "Зорі", працюючи із таким майстром по молодих гравцях, як Вернидуб. Зараз знову в "Динамо". Десь вважається 3-тім фланговим півзахисником, але всі розуміють, що шансів не так багато. Вербіч та Циганков набагато переважають. В плані ротації скоріше Цитаїшвілі отримає свої шанси, ніж власне Влад.

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото) - изображение 2

Роман Безус. Микола Павлов славиться тим, що вміє відкривати молодих гравців. Так було із Безусом, який зміг стати одним із лідерів " Ворскли". Ходили розмови про інтерес до Романа збоку "Дніпра", ряду інших клубів. Але разом із одноклубником Селіним перебрався до "Динамо". Мав довіру з боку Олега Блохіна, але так і не став провідним гравцем в Києві. Сергій Ребров на початку теж довіряв Безусу, але потім Роман став гравцем ротації. Відбувся трансфер до "Дніпра", де час від часу публічні претензії до Безуса висловлював тренер Маркевич. Втратив місце в збірній України. Після розвалу "Дніпра" міг опинитися в Туреччині, але в решті перейшов до бельгійського "Сент–Трюйдена". Перший сезон вийшов невдалим, але потім знайшов себе у бельгійській команді.

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото) - изображение 3

Владлен Юрченко. В зовсім юному віці поїхав в оренду до " Маріуполя", де зміг дебютувати в УПЛ. Владлену видавали величезні аванси, вважали одним із найбільш перспективних гравців системи "Шахтаря".

Мірча Луческу будував атаку через бразильців. Єдиним виключенням був вірменин Мхітарян. В цій системі координат місця Юрченку не знайшлося. Неочікувано для багатьох здійснив перехід до леверкузенського "Байєра". За чотири роки в Німеччині мав тільки один гарний відрізок протяжністю декілька місяців, коли почав грати в опорній зоні. Все інше – травми та погана форма. Зараз знаходиться без клубу.

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото) - изображение 4

Бека Вачіберадзе. Один із лідерів юнацької команди "Шахтаря", яка грала в фіналі ЮЛЧ. Один із лідерів юнацької збірної свого віку. Здавалося, що Бека має всі шанси закріпитися в першій команді "Шахтаря" - швидкість, техніка, ведення гри, бачення поля, розуміння гри. Але Бека вирішив спробувати свої сили за кодоном, прийнявши пропозицію іспанського "Бетису". Здавалося, що і тут Вачіберадзе має всі шанси реалізуватися в іспанському футболі. Але так склалося, що далі молодіжної команди справа не пішла. Але і там він грав рідко. Сам гравець пояснював, що справа - у зміні тренера. Мовляв, один його запрошував, а потрібно працювати із іншим. А в клубі говорили, що втомилися від постійних запізнень та зайвої ваги гравця. Після двох років в Іспанії був відпущений на чотири сторони. Певний час був без клубу. Ходили розмови про чемпіонати Нідерландів та Бельгії. Але врешті Бека "виплив" в скромному чемпіонаті Латвії в клубі РФШ. Втративши місце в складі молодіжної збірної України, Вирішив змінити українське громадянство на грузинське.

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото) - изображение 5

Темур Парцванія. В "Динамо" на нього покладали величезні перспективи. Особливо після перемоги на Кубку Європи серед 19 –річних. Але так і не зміг себе знайти в Києві. Далі "Динамо-2" та дублю не грав. Були оренди до "Металурга" Запоріжжя. Потім пішло самостійне плавання в "Волині", "Олімпіку", "Десні". Ніде довго не затримувався. Нічого особливого не показував. Восени попав під підозру в договірних матчах. Вирішив повернутися до грузинського громадянства (має грузинське походження). Цього літа переїхав до Угорщини, де буде грати за "Ківарду". Чесно кажучи, рівень місцевого футболу є не дуже високим.

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото) - изображение 6

Кирило Петров. Теж із категорії чемпіонів Європи серед 19-річних. Мав дуже високі перспективи. На юнацькому рівні вирізнявся серед одноліток. Універсальний гравець, який однаково вдало міг заграти в опорній зоні та в центрі захисту. Вміє не тільки вдало оборонятися, але і починати атаки, читати гру. При Валерії Газаєві у "Динамо" свого шансу не отримав. Чутки говорили про зайву вагу. Був вдалий період у "Кривбасі" Юрія Максимова, виступ за "Говерлу", київський " Арсенал", пограв за кордоном - в Польщі за "Корону" та в Казахстані за "Ордобаси". Повернувся в Україну, півроку провів в "Олімпіку", потім перейшов до азербайджанського "Нефтчі". Ходили розмови про переїзд Петрова до Греції, але все залишилося на рівні розмов.

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото) - изображение 7

Дмитро Коркішко. Ще один із футболістів, який перемагав в Донецьку на юнацькому Євро. Дмитро в тій команді був на провідних ролях. Свого шансу в "Динамо" так і не отримав. Почав грати в орендах за " Арсенал". Наче виступ був вдалий, але знову шансів в Києві так і не мав. Потім було вільне плавання із переходом в "Мінськ", виступи за першолігову "Полтаву". Здавалося, що на цьому кар’єра Коркішка завершилася, але він зміг повернутися та гарно проявивши себе в " Чорноморці", який робив ставку на молодих футболістів та "збитих льотчиків". В Одесі став лідером клубу. Мав можливість перейти до "Зорі", але обрав Туреччину із першоліговим "Гіресунспором". Команда не змогла підвищитися в класі, тому Коркішко буде грати за новачка турецької ліги - "Хатайспор".

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото) - изображение 8

В’ячеслав Чурко. Свого часу був талантом академії "Шахтаря". Під час виступів за юнацькі збірні привернув увагу скатів "Бенфіки". Тоді Чурка порівнювали із самим Кріштіану Роналду. На жаль, на дорослому ріні грав за "Шахтар" тільки на передсезонних зборах. Виступав в оренді за рідну "Говерлу", "Маріуполь", "Металіст". Потім отримав закордонний досвід в Угорщині, виступаючи за "Академію Пушкаша" та в Італії в "Фрізіноне". Ніде не був стабільним та успішним. Повернувся до України, де вже другий сезон починає у складі " Маріуполя". Стабільним місцем в складі похвастатися поки не може.

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото) - изображение 9

Олег Бараннік. Свого часу приніс "Ворсклі" путівку до ЛЄ в матчі із "Динамо" Бухарест. Микола Павлов не приховував свого захоплення перспективами молодого гравця, йому покращили фінансові умови. Але далі не пішло. У "Ворсклі" відбувався спад. Далі кар’єра пішла донизу - "Гірник – Спорт", " Полтава"...

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото) - изображение 10

Дмитро Льопа. Його називали новим Конополянкою. Мав довіру у Рамоса, але не зміг затвердитися в "Дніпрі". Виступав в оренді за "Кривбас", "Карпати", потім пішов у вільне плавання граючи за "Металіст" та " Металург" Запоріжжя. Ніде не зміг показати свій кращий футбол. Спробував свої сили закордоном в Угорщині виступаючи за "Академію Пушкаша", потім переїхав до Хорватії, де є доволі успішним в "Осієку".

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото) - изображение 11

Пилип Будківський. Вихованець київського футболу певний час подавав великі сподівання у академії "Шахтаря". За стилем гри він підходив під філософію "гірників". Пройшов процес адаптації до дорослого футболу в "Севастополі", "Маріуполі", де виступав на правах оренди. Після анексії Криму із рядом молодих гравців "Шахтаря" отримав шанс у "Зорі", де за декілька років разом із Малиновським, Малишевим та іншими партнерами досяг великого прогресу. Навіть потрапив у заявку на Євро 2016 в складі збірної України. Далі потрібно були приймати рішення на рахунок подальшої кар’єри. Вирішив підписати довгостроковий контракт із "Шахтарем" та знов набиратися досвіду в орендах. А ні в "Анжі", а ні в "Кортрейку" нічого не показав. В новому сезоні буде грати у першоліговому "СоШо" в чемпіонаті Франції.

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото) - изображение 12

Артем Радченко. В кращі часи "Металіста" вважався найбільшим талантом клубу. Виходив за першу команду, коли ще всі легіонери були на місці. Але не зміг себе знайти у Харкові під час футбольної кризи. Майже не грав за "Говерлу". Був викреслений із заявки юнацької збірної на Кубок Світу в Новій Зеландії (хоча раніше був одним із лідерів цієї команди). Перейшов до "Хайдука", де потрапив в ДТТ в нетверезому вигляді. Був на перегляді в "Зорі". Наскільки відомо, зараз грає на першість Харківської області.

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото) - изображение 13

Популярные новости
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (15) Все комментарии

Прав оказался Палкин по поводу дальнейшей судьбы Юрченко и Вачиберадзе.. да и по Зине тоже походу..

Хомченовський, Петряк, Гладкий - це ті, хто перші спали на думку. Той же Голодюк нічим не гірший з Парцванію. В нас їх далеко не 13

Ответ на сообщение Igorich

Хомченовський, Петряк, Гладкий - це ті, хто перші спали на думку. Той же Голодюк нічим не гірший з Парцванію. В нас їх далеко не 13

Тут я так понимаю о тех, кто так и не заиграл на взрослом уровне.. всем им пророчили большое футбольное будущее, когда они играли за дубли или в арендах.. а вот что делает Гладкий в твоём списке? Чувак на Камп Ноу делал дубли..

Ответ на сообщение -=шаХта=-

Тут я так понимаю о тех, кто так и не заиграл на взрослом уровне.. всем им пророчили большое футбольное будущее, когда они играли за дубли или в арендах.. а вот что делает Гладкий в твоём списке? Чувак на Камп Ноу делал дубли..

тоді що в списку роблять Льопа (не впевнений, що автор знає хто це взагалі такий) і Безус? В Безуса минулий рік був досить успішний в Бельгії, Льопа в свій час був одним з лідерів Карпат, в Хорватії теж на провідних ролях, зараз в Угорщині не слідкую за ним. І не Льопу називали новим Коноплянкою. Ок. Де Тащі, Каверін, Карноза, Балашов? А пам"ятаєте чувака з Борисфену, яким цікавився Вердер, Спартак, Шахтар, він в Динамо перейшов, через травми не заграв. Годіна з МЗ пам"ятаєте? І взагалі, берем протоколи молодіжки за 90-ті і пишемо статейку "Топ 300 гравців, які так і не розкрилися"

Ответ на сообщение -=шаХта=-

Прав оказался Палкин по поводу дальнейшей судьбы Юрченко и Вачиберадзе.. да и по Зине тоже походу..

нуу.. до виховання цих гравців саме Палкенг і приклав руку, як і до їх розкрутку через молодіжки. так що дивно було б якби він нічого не знав про їхній потенціал і відношення до роботи.

Ответ на сообщение Mahno

нуу.. до виховання цих гравців саме Палкенг і приклав руку, як і до їх розкрутку через молодіжки. так що дивно було б якби він нічого не знав про їхній потенціал і відношення до роботи.

Кто знает, что с ними было бы, останься они в ШД.. а так Палкин прав - слабаки..

Ответ на сообщение Igorich

тоді що в списку роблять Льопа (не впевнений, що автор знає хто це взагалі такий) і Безус? В Безуса минулий рік був досить успішний в Бельгії, Льопа в свій час був одним з лідерів Карпат, в Хорватії теж на провідних ролях, зараз в Угорщині не слідкую за ним. І не Льопу називали новим Коноплянкою. Ок. Де Тащі, Каверін, Карноза, Балашов? А пам"ятаєте чувака з Борисфену, яким цікавився Вердер, Спартак, Шахтар, він в Динамо перейшов, через травми не заграв. Годіна з МЗ пам"ятаєте? І взагалі, берем протоколи молодіжки за 90-ті і пишемо статейку "Топ 300 гравців, які так і не розкрилися"

Ну, тут к автору вопросов много, согласен..

Костя Кравченко, Пуканич, Яценко, Полянський, Рибка, Богуш

Ответ на сообщение -=шаХта=-

Кто знает, что с ними было бы, останься они в ШД.. а так Палкин прав - слабаки..

Аренда в Маріуполь...

о, згадав, Руслан Бідненко з Борисфена. Льоха Бєлік теж не повністю розкрився

Або травми, або збухались... Пєчаль

Ответ на сообщение Igorich

Костя Кравченко, Пуканич, Яценко, Полянський, Рибка, Богуш

Костя Кравченко, зі слів людей, оцінював себе не меньше як Роналду, із-за цього і зник.. а був реально перспективним

Ответ на сообщение -=шаХта=-

Кто знает, что с ними было бы, останься они в ШД.. а так Палкин прав - слабаки..

А те кто остался в ШД, лупят дубли на Камп ноу? Красавцы!

Ответ на сообщение wert

А те кто остался в ШД, лупят дубли на Камп ноу? Красавцы!

Ну да, эта вот, знаменитая плеяда молодых игроков, которые остались в Шахтере и не спокусились на эти ваши Европы ... ну эти ... как их там .. фамилии забыл ... ))

Ответ на сообщение bebebeua

Ну да, эта вот, знаменитая плеяда молодых игроков, которые остались в Шахтере и не спокусились на эти ваши Европы ... ну эти ... как их там .. фамилии забыл ... ))

Ну как же..Коста, Фернандиньо, Виллиан, Мхитарян. А...они же не остались:)) Во ребус, да?

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

28 апреля
07:15
"Гранада" – "Осасуна". Анонс и прогноз матча
06:30
"Боруссия" (М) - "Унион". Анонс и прогноз матча
06:06
"Кривбасс" – "Металлист 1925". Анонс и прогноз матча
06:01
"Болонья" - "Удинезе". Анонс и прогноз матча
06:01
"Страсбур" - "Ницца". Анонс и прогноз матча
06:01
"Клермон Фут" – "Реймс". Анонс и прогноз матча
06:01
"Лорьян" - "Тулуза". Анонс и прогноз матча
06:01
"Борнмут" - "Брайтон". Анонс и прогноз матча
06:01
"Тоттенхэм" - "Арсенал". Анонс и прогноз матча
05:07
"Кадис" – "Мальорка". Анонс и прогноз матча
05:00
Что такое "День Святого Тоттерингема" и почему фанаты "Арсенала" его празднуют
04:44
"Колос" - "Александрия". Анонс и прогноз матча
04:32
"Бетис" – "Севилья". Анонс и прогноз матча
04:30
"Генк" - "Брюгге". Анонс и прогноз матча
04:03
"Метц" – "Лилль". Анонс и прогноз матча
03:30
"Интер" - "Торино". Анонс и прогноз матча
03:22
"Вильярреал" – "Райо Вальекано". Анонс и прогноз матча
02:08
Чемпионат Англии. "Астон Вилла" – "Челси" 2:2. Видеообзор матча
02:04
"Заря" – "Оболонь". Анонс и прогноз матча
01:42
Чемпионат Германии. "Байер" – "Штутгарт" 2:2. Видеообзор матча
01:29
Чемпионат Испании. "Атлетико" – "Атлетик" 3:1. Видеообзор матча
01:26
Чемпионат Испании. 33-й тур. Довбик снова забивает, "Альмерия" вылетает, важная победа "Атлетико"
00:55
Чемпионат Франции. ПСЖ – "Гавр" 3:3. Видеообзор матча
00:46
Чемпионат Франции. 31-й тур. ПСЖ спасся в матче с "Гавром"
Больше новостей
28 апреля
06:06
"Кривбасс" – "Металлист 1925". Анонс и прогноз матча
04:44
"Колос" - "Александрия". Анонс и прогноз матча
02:04
"Заря" – "Оболонь". Анонс и прогноз матча
00:21
Олег Гусев: "Для Тымчика можно было ограничиться и желтой карточкой"
00:11
Марино Пушич: "Перенос игры с "Черноморцем" в Киев - должны адаптироваться к ситуации"
27 апреля
23:38
Марино Пушич: "Трудный выездной матч"
22:44
Олег Кожушко: "Буду стараться забивать в каждом матче"
22:25
Источник: Арне Слот звал Пушича с собой в "Ливерпуль", но тренер "Шахтера" отказался
22:16
Олег Дулуб: "Не удалось забить, хорошо сыграл Ризнык"
21:48
Первая лига. "Буковина" - "Диназ" 0:1. Видеообзор матча
21:43
Олег Шандрук: "Второй тайм с "Движением" – самый ужасный в нашем исполнении в весенней части"
21:36
Первая лига. "Левый берег" - "Кудровка-Нива" 1:2. Видеообзор матча
21:32
Михаил Мудрик - в старте на матч против "Астон Виллы"
20:48
Виталий Пономарев: "Первый тайм мы провалили, это моя ошибка, в первую очередь"
20:40
Чемпионат Украины. "Рух" - "Верес" 3:1. Видеообзор матча
20:33
Довбик и Цыганков получили оценки за матч против "Лас-Пальмаса"
20:18
Владислав Кабаев: "Потеряли много очков, но еще есть игра с "Шахтером"
19:55
УПЛ. 26-й тур. Характер "Руха"
19:52
"Рух" - "Верес" 3:1
19:45
Евгений Волынец: "Я ничего с этим не мог поделать - Ванат ударил меня по руке"
19:28
Чемпионат Украины. "Рух" - "Верес" 1:1. Гол Богдана Слюбика (Видео)
19:15
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 27.04.2024
19:15
Егор Ярмолюк - в запасе "Брентфорда" на матч против "Эвертона", Виталий Миколенко - вне заявки
19:07
Первая лига. "Полтава" - "Карпаты" 0:1. Видеообзор матча
Больше новостей
28 апреля
07:15
"Гранада" – "Осасуна". Анонс и прогноз матча
06:30
"Боруссия" (М) - "Унион". Анонс и прогноз матча
06:01
"Болонья" - "Удинезе". Анонс и прогноз матча
06:01
"Страсбур" - "Ницца". Анонс и прогноз матча
06:01
"Клермон Фут" – "Реймс". Анонс и прогноз матча
06:01
"Лорьян" - "Тулуза". Анонс и прогноз матча
06:01
"Борнмут" - "Брайтон". Анонс и прогноз матча
06:01
"Тоттенхэм" - "Арсенал". Анонс и прогноз матча
05:07
"Кадис" – "Мальорка". Анонс и прогноз матча
05:00
Что такое "День Святого Тоттерингема" и почему фанаты "Арсенала" его празднуют
04:32
"Бетис" – "Севилья". Анонс и прогноз матча
04:30
"Генк" - "Брюгге". Анонс и прогноз матча
04:03
"Метц" – "Лилль". Анонс и прогноз матча
03:30
"Интер" - "Торино". Анонс и прогноз матча
03:22
"Вильярреал" – "Райо Вальекано". Анонс и прогноз матча
02:08
Чемпионат Англии. "Астон Вилла" – "Челси" 2:2. Видеообзор матча
01:42
Чемпионат Германии. "Байер" – "Штутгарт" 2:2. Видеообзор матча
01:29
Чемпионат Испании. "Атлетико" – "Атлетик" 3:1. Видеообзор матча
01:26
Чемпионат Испании. 33-й тур. Довбик снова забивает, "Альмерия" вылетает, важная победа "Атлетико"
00:55
Чемпионат Франции. ПСЖ – "Гавр" 3:3. Видеообзор матча
00:46
Чемпионат Франции. 31-й тур. ПСЖ спасся в матче с "Гавром"
27 апреля
23:22
Владислав Кочергин забивает в чемпионате Польши (Видео)
23:16
"Дармштадт" - "Хайденхайм". Анонс и прогноз матча
22:56
У Анатолия Трубина третья, после Ди Марии и Леонардо, оценка за игру с "Брагой"
Больше новостей
28 апреля
00:00
Сианорте - Эрсилио Лус: прямая трансляция матча
00:00
Сан-Жозе - Коста-Рика: прямая трансляция матча
00:00
Принцеса ду Солимоэш - Сан-Раймундо: прямая трансляция матча
00:00
Америка Минейро - Гремио: прямая трансляция матча
00:30
Куиаба - Атлетико Минейро: прямая трансляция матча
00:30
Португеза - Ипатинга: прямая трансляция матча
01:00
КСЕ - Ретро: прямая трансляция матча
01:00
Умайта - Порту-Велью: прямая трансляция матча
01:00
Сан-Бернарду - Томбенсе: прямая трансляция матча
01:30
Атлетик - Ремо: прямая трансляция матча
02:30
Филадельфия Юнион - Реал Солт-Лейк: прямая трансляция матча
02:30
Орландо Сити - Торонто: прямая трансляция матча
02:30
Нью-Йорк Сити - Шарлотт: прямая трансляция матча
02:30
Нью-Йорк Ред Буллз - Ванкувер Уайткэпс: прямая трансляция матча
02:30
Нью-Ингленд Революшн - Интер Майами: прямая трансляция матча
02:30
Ди Си Юнайтед - Сиэтл Саундерс: прямая трансляция матча
02:30
Коламбус Крю - Монреаль Импакт: прямая трансляция матча
02:30
Цинциннати - Колорадо Рэпидз: прямая трансляция матча
03:00
Байя - Гремио: прямая трансляция матча
03:30
Нэшвилл - Сан-Хосе Эртквейкс: прямая трансляция матча
03:30
Миннесота Юнайтед - Спортинг Канзас-Сити: прямая трансляция матча
03:30
Даллас - Хьюстон Динамо: прямая трансляция матча
03:30
Чикаго Файр - Атланта Юнайтед: прямая трансляция матча
05:30
Лос-Анджелес - Портленд Тимберс: прямая трансляция матча
Больше новостей
28 апреля
07:15
"Гранада" – "Осасуна". Анонс и прогноз матча
07:00
"Жетысу" – "Актобе". Анонс и прогноз матча
06:30
"Боруссия" (М) - "Унион". Анонс и прогноз матча
06:06
"Кривбасс" – "Металлист 1925". Анонс и прогноз матча
06:01
"Болонья" - "Удинезе". Анонс и прогноз матча
06:01
"Страсбур" - "Ницца". Анонс и прогноз матча
06:01
"Клермон Фут" – "Реймс". Анонс и прогноз матча
06:01
"Лорьян" - "Тулуза". Анонс и прогноз матча
06:01
"Борнмут" - "Брайтон". Анонс и прогноз матча
06:01
"Тоттенхэм" - "Арсенал". Анонс и прогноз матча
05:07
"Кадис" – "Мальорка". Анонс и прогноз матча
04:44
"Колос" - "Александрия". Анонс и прогноз матча
07:45
Витесс - Фортуна: прогноз на матч
07:30
Портимоненси - Морейренсе: прогноз на матч
07:15
Овьедо - Тенерифе: прогноз на матч
07:15
Алькоркон - Эльденсе: прогноз на матч
07:15
Гранада - Осасуна: прогноз на матч
07:00
Серкль Брюгге - Андерлехт: прогноз на матч
07:00
Фламенго - Ботафого: прогноз на матч
07:00
Жетысу - Актобе: прогноз на матч
06:30
Боруссия(М) - Унион: прогноз на матч
06:00
Аланьяспор - Истанбулспор: прогноз на матч
06:00
Пендикспор - Кайсериспор: прогноз на матч
06:00
Клермон Фут - Реймс: прогноз на матч
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →