closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

Ірина Худоб’як: в "Карпатах" ніколи не було пафосу

Ірина Худоб’як: в "Карпатах" ніколи не було пафосу
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
5285
2
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить

Якщо йдеться про дружину сучасного футболіста, то перші асоціації, які виникають – це Інстаграм з відвертими фото, світлини з дорогих курортів і демонстрація розкішного життя. Доволі часто, аби відповідати зірковому іміджу, молоді жінки вдаються до пластичної хірургії та корекції зовнішності.

Про дружину відомого львівського футболіста Ігоря Худоб’яка такого не скажеш. Ірина не хвалиться дорогими покупками, ніколи не робила пластичних операцій, часто навідується до родичів у рідний Івано-Франківськ і не розуміє, чим футболісти принципово відрізняються від решти людей.

Ірина та Ігор разом вже 12 років. За цей час подружжя пережило різні моменти в історії львівських «Карпат», провели один сезон у російському Ростові, народили двох дітей і відкрили спортивне кафе у Львові. Саме там, у родинному закладі Худоб’яків, ZAXID.NET зустрівся з Іриною.

Спортивне кафе Funclub розташоване на вулиці Джерельній, трішки осторонь туристичного центру Львова. Вперше чуєте про цей заклад? Нічого дивного. Попри те, що до Funclub часто навідуються відомі футболісти та спортсмени, цей заклад чомусь залишається осторонь популярних паб-путівників Львова. Можливо, таким чином зберігає особливу атмосферу «тільки для своїх».

Ірина Худоб’як: в "Карпатах" ніколи не було пафосу - изображение 1

Відкривши прозорі вхідні двері, до відвідувачів Funclub всміхається світлина кучерявого Ігоря Худоб’яка. Поруч висять його дві футболки – зелена «карпатівська» і синя збірної України. Знизу – прозорий бокс із пам’ятними квитками на матчі «Карпат» у Лізі Європи.

Решту стін у Funclub прикрашають фото і футболки відомих футболістів – зазвичай, екс-гравців «Карпат», а також спортсменів, шоуменів, музикантів. Тут висять лижі з автографами українських біатлоністів Олени Підгрушної та Дмитра Підручного, майка із перегонів екс-біатлоніста Андрія Дериземлі. Гостями Funclub були відома українська гімнастка Анна Безсонова, екс-чемпіон світу з боксу Андрій Котельник, гравці волейбольної команди «Кажани», популярний ведучий Сергій Притула, а на відкритті закладу публіку розважав гурт ТНМК.

Ірина сідає за один із столиків закладу. Неподалік у дитячому куточку бешкетує дворічний син подружжя Худоб’яків – Марко. Відкриваючи заклад у 2013 році, подружжя вирішило, ще це місце повинно бути комфортним для сімейного відпочинку.

Ірина Худоб’як: в "Карпатах" ніколи не було пафосу - изображение 2

Жінка хвалиться, що сама придумала інтер’єр закладу, стилізувала звичайні білі лампи під ігрові м’ячі. Саме тут Ірина та Ігор приймають численних гостей. Тут, у Funclub, команда «Карпат» святкує дні народження футболістів. І саме тут гравці прощались з улюбленим тренером Ігорем Йовічевічем.

«Футболісти його дуже любили, - пригадує Ірина. - Може на полі у них не все вдавалося, але він згуртував команду. Коли ж Ігор йшов, хлопці вирішили зробити йому прощальну вечірку. Якось телефонують мені і кажуть: хочемо сьогодні зробити прощальний бенкет для Йовічевіча – треба смажене порося. Ігор дуже давно хотів спробувати, але поки жив у Львові, так і не встиг. Дзвоню дівчатам – кажу, треба щось придумати. Добре, що ринок недалеко і наші кухарі все швидко приготували. Йовічевічу сподобалось».

Колектив закладу звик до таких сумбурних рішень Ігоря та його друзів. Так само трапилось, коли Ігор Худоб’як відзначав тридцятиріччя. До останнього він не планував свята, всіляко віднікувався. Однак на зборах хлопці вмовили його зробити вечірку.

Ірина Худоб’як: в "Карпатах" ніколи не було пафосу - изображение 3

«За день до свята Ігор заявив, що хоче влаштувати бенкет для друзів. До речі, хлопці в «Карпатах» часто так люблять – можуть подзвонити за годину-дві і попросити накрити стіл на велику компанію. Спочатку через це я страшенно панікувала, а зараз з легкістю можу організувати бенкет за дві години. Так от. Коли Ігор таки погодився відзначати ювілей, я подумала – який же ж сюрприз йому організувати? Написала Сергію Притулі у Facebook – мовляв, Ігорю 30 років виповнюється, чи не міг би він приїхати до Львова? Сергій одразу погодився. Приїхав до нас із «Вар’ятами-шоу». Це був дуже хороший вечір».

З не меншим теплом Ірина згадує візит Анни Безсонової. Щоправда, ця гостя стала особливою, насамперед, для їхньої доньки, 8-річної Дарини, яка серйозно займається художньою гімнастикою.

«Ми запросили Аню Безсонову до нас на зустріч. Вона виявилась надзвичайно милою – зі всіма поспілкувалась і сфотографувалась. Наша Даринка була просто в захваті. А коли Аня попросила її зробити шпагат, то дитина засяяла від щастя. Мені здається, захват від спілкування з Безсоновою досі додає їй натхнення під час тренувань», - розповідає Ірина.

Вихованням дітей у родині Худоб’яків займається мама, бо тато майже увесь час на тренуваннях, зборах або ж на матчах. Ірина жартує, що її діти певне розуміють футбол на генному рівні. До прикладу, Даринка з легкістю пояснить основні правила гри.

Ірина Худоб’як: в "Карпатах" ніколи не було пафосу - изображение 4

Ірина ділиться, що в побуті її чоловік дуже спокійний. Якщо діти бешкетують, то в їхньому домі, швидше за все, голос підвищить мама, але не тато. І додає, що роки, проведені у футболі, мало змінили їхню сім’ю.

«Коли я була на другому курсі, то подруга постійно говорила – в мене є однокласник, ну такий схожий на тебе, такий схожий. Він певне буде твоїм чоловіком. Я сміялась, не вірила. З Ігорем познайомились, коли він ще виступав у Франківську. Знайомство відбулось на дискотеці. Так все й закрутилось».

Що таке бути дружиною футболіста, дівчина усвідомила пізніше. За кілька днів до їхнього весілля у вересні 2007 року керівництво команди вирішило, що Ігор мусить обов’язково бути на грі у день свого весілля.

«Я плакала цілий тиждень. Ми попередили команду за півроку до цього, а тут нам дзвонять в понеділок і ставлять перед фактом – Ігор мусить бути на грі. Коли настала субота, Ігор поїхав на стадіон, а моя подруга каже: «Слухай, перестань плакати, вдягай сукню, поїхали на матч, а звідти поїдемо до гостей». Так і зробили. Вболівальники були в шоці, а до гостей у Франківську ми приїхали аж в 10 вечора».

Ірина Худоб’як: в "Карпатах" ніколи не було пафосу - изображение 5

31-річна Ірина – дипломований філолог з англійської та німецької мов. Однак ні разу не пожаліла, що не працює за спеціальністю. Знання мов використовує у частих подорожах, а також навчає своїх дітей. До прикладу, дворічний Марко більше слів знає англійською, аніж українською, а вдома у Худоб'яків мультфільми транслюються лише англійською та українською.

Останні кілька років Ірина займається діяльністю Funclub. Фішкою закладу є те, що тут можна подивитись будь-які спортивні трансляції – від матчів англійської Прем’єр-ліги до етапів «Формули 1».

«У нас дуже популярними є трансляції англійського чемпіонату. При чому, приходять люди з атрибутикою «Ліверпуля», «Челсі» або «Манчестер Юнайтед», а от чемпіонат України дивитися не приходять. Я до цього довго не могла звикнути. Недавно був матч «Зорі» із «Манчестер Юнайтед» - до нас прийшло дуже багато відвідувачів у футболках «МЮ» і жодного з атрибутикою «Зорі». Чому? Це ж наша, українська команда».

Ірина Худоб’як: в "Карпатах" ніколи не було пафосу - изображение 6

І додає – місцеві вболівальники мало цікавляться тенісом, баскетболом, волейболом, хоча заклад завжди намагається організовувати трансляції важливих спортивних подій. Однак є компанії, які резервують пів закладу для перегляду гонок «Формули 1».

«Я досі вражена тим, як вболівають в Греції, хоча від нашої гри з ПАОКом минули роки. Пам’ятаю, ми йшли на стадіон пішки, а поруч сотні людей і всі у чорно-білому – в клубних кольорах команди. Прийшли на стадіон – а трибуни тріщать, усі співають. Ми подумали, що певне спізнились, але ні. Команди ще навіть не вийшли на розминку, а стадіон вже співав на повний голос. Дуже б хотілося такої атмосфери у Львові».

Ірина згадує, як з сестрою полетіла на матч «Карпат» у Лізі Європи проти «Галатасараю». Тоді дружини інших футболістів відмовились летіти – з командою не можна було, а самі якось боялись, начитавшись в мережі історій про шалених турецьких вболівальників.

«Виходимо з аеропорту у символіці «Карпат», щасливі такі. Мали ще кілька годин перед грою і хотіли побачити Стамбул. З нами в літаку також летіли вболівальники зі Львова і напросились до компанії. Отож гуляємо містом, а нам назустріч натовп фанатів у червоному. Тільки й почули ззаду від наших: «Розбігаємось в різні сторони!». Ми з сестрою злякалися. Але турки виявились досить культурними – побачили нас, показали дорогу на стадіон. Все було спокійно. А вже на стадіоні ми сиділи на звичайному секторі, і ще перший гол «Карпат» не святкували, але коли вже наші забили другий – то стрибали від щастя».

Ірина Худоб’як: в "Карпатах" ніколи не було пафосу - изображение 7

Ірина каже, що дуже легка на підйом – любить подорожувати, а пропозицією полетіти в інший кінець континенту її не здивуєш. Досі дуже тісно товаришує з родинами футболістів, які колись виступали за «Карпати» - із Годвінами, Зеньовими, Кобінами, Балажицами, Петрівськими.

«Маю велику ностальгію за тією, старою командою, бо ми були дуже дружніми. Але з іншого боку – скільки ж у нас друзів в різних куточках Європи! Коли Зеньови переїхали в Естонію, ми їздили до них в гості. Тепер вони в Баку – значить це хороша можливість поїхати до них в Баку. Пластуни тепер в Болгарії – теж хороший привід поїхати в гості. Коли Ігор виступав за «Ростов», я сама їздила на автомобілі до Львова – 1200 км. І знаєте, ця відстань не була такою космічною, бо по дорозі в Україні завжди можна було зупинитись в друзів».

Ігор Худоб’як виступав за російський «Ростов» у сезоні 2013/2014 рр. Тоді Ірина та Ігор якраз вирішили відкрити власний заклад, але футболіста виставили на трансфер і він був змушений шукати нову команду.

«З острахом їхали в Ростов, це правда. І я поясню, чому. На Євро-2012 ми були на двох матчах збірної України в Донецьку. І дуже дивно було, коли в магазинах нам казали, що не розуміють української. Хоча були й такі люди, які підходили і робили компліменти: «Ой, ви так гарно говорите українською. А скажіть ще щось». Коли ж Ігор підписав контракт з «Ростовом» було трохи страшно. Я не вмію говорити російською, а коли говорю – це виходить дуже смішно. В Ігоря – те саме, тому в команді він говорив українською, деколи пояснюючи якісь незрозумілі слова. Усі до цього ставились нормально».

Великою перевагою та недоліком бути дружиною футболіста – це публічність. З одного боку, відоме ім’я відкриває багато дверей, з іншого – привертає багато уваги.

«Не доводилось опинятись в епіцентрі конфліктів чи скандалів. Але на мою думку, не футбол впливає на поведінку гравців, а виховання. Адже є футболісти, які роками у цій професії, і залишаються вихованими і простими людьми. Особливого пафосу у гравців «Карпат» ніколи не бачила – ні під час виступів у Лізі Європи, ні після. Хоча розумію, є ситуації, коли журналісти самі провокують футболістів. Таке було і в «Карпатах». Одного року команда святкувала завершення сезону за містом. Рік видався непростим, команда не тішила перемогами і ледве втрималась від вильоту. Але ж не стрілятися футболістам через це. Так от, команда святкувала за містом, і звідкись з’явились журналісти і фотографи, а потім стояли і випитували: скільки ви випили, а як ви це прокоментуєте і так далі. Це було дуже некрасиво».

«Дружина футболіста повинна бути пафосною? Ніколи цим не страждала. Не знаю, що на це впливає. Може гроші, може пріоритети. У нас на першому місці – сім’я. Ніколи не хотіла зробити пластику, чи витрачати тисячі євро на модний одяг. Пам’ятаю, як тільки влилась у футбольне середовище – все було дуже просто: без понтів, без вихвалянь. Ніби й не так багато часу минуло, але розумію, що зараз до цього зовсім інше ставлення».

Що буде після футболу - у родині Худоб’яків не загадують. Усе залежить від того, як довго виступатиме Ігор.

«Чоловік не раз нервувався, що в «Карпатах» постійно змінювались тренери. А я йому завжди казала – шукай позитив, бери від кожного тренера те, що в нього виходить найкраще. Мені найбільше подобався Олег Кононов – дуже інтелігентний, стриманий, не такий, як інші. Ми з ним випадково зустрілись в Ростові. Я чекала з донькою після матчу на Ігоря, а він впізнав нас, підійшов, привітався, поговорив. Про нього, я впевнена, у Львові залишились тільки найкращі враження».

Галина Чоп

Популярные новости
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (2) Все комментарии

Був на тому матчі з Ужгородом, коли наречена чекала Ігора на трибунах у весільній сукні. Дим тоді ще якусь машину підігнав, то був його весільний подарунок. А Годвін на ту машину вискочив і капот шипами бутсів подряпав. І Карпати тоді виграли... http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/1/62/9... Треба буде якось сходити в той Фанклаб, та й в Кантона я ще не був. Зовсім тяжкий на підйом став, роки беруть своє)

хороше вю, щире. Запланував відвідати Фанклаб.

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

30 апреля
00:41
Чемпионат Испании. "Барселона" – "Валенсия" 4:2. Видеообзор матча
00:22
Чемпионат Испании. 33-й тур. "Барселона" возвращается на 2-е место, хет-трик Левандовски
29 апреля
23:58
The Telegraph: "Манчестер Юнайтед" готов выслушать предложения по Рашфорду
23:37
Журналист: Саудовские клубы получат на летние трансферы 2,4 миллиарда евро
23:28
Томас Тухель: "Если вы хотите победить "Реал", вам нужен полный комплект"
23:17
Первая лига. Звезды 6-го тура (второй этап)
23:16
26-й тур УПЛ – разбор полетов: "бело-синий" сон, расстроенные "моряки", хит-парад ляпов (Видео)
22:50
Валерий Иващенко: "Настраиваю своих подопечных как можно чаще беспокоить вратарей дальними ударами"
22:40
"Бавария" – "Реал". Анонс и прогноз матча
22:14
Роберт Левандовски: "Оставить "Барсу" этим летом невозможно для меня"
21:47
Чемпионат Украины. "Полесье" – "Ворскла" 1:0. Видеообзор матча
21:28
Сергей Шищенко: "Мы шаг за шагом двигаемся к цели, к еврокубкам"
21:13
Сергей Долганский: "Мы не забили свои моменты и пропустили даже не с полумомента, а из ничего"
20:58
Карло Анчелотти: "Куртуа завтра против "Баварии" не сыграет"
20:50
Футболиста "Интера" накажут за плакат с изображением Тео Эрнандеса в виде собаки (Видео)
20:31
Александр Назаренко: "Сегодня такая игра была: кто первый забил – тот и выиграл"
20:08
УПЛ. 26-й тур. "Полесье" дожало полтавчан
20:00
Игорь Суркис: "Фоменко был ключевым исполнителем легендарной команды Лобановского"
19:55
"Полесье" - "Ворскла" 1:0. Должок за Кубок
19:48
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 29.04.2024
19:45
Журналист: Миколенко должен определиться - операция или Евро-2024
19:32
Ла Лига назвала лучшего тренера апреля
19:16
Патрик ван Леувен: "Батагов должен сам понять, что ему нужно сделать, и делать это каждую неделю"
18:55
Сикан или Ванат: Виктор Вацко о том, кто станет лучшим бомбардиром УПЛ
Больше новостей
29 апреля
23:17
Первая лига. Звезды 6-го тура (второй этап)
23:16
26-й тур УПЛ – разбор полетов: "бело-синий" сон, расстроенные "моряки", хит-парад ляпов (Видео)
22:50
Валерий Иващенко: "Настраиваю своих подопечных как можно чаще беспокоить вратарей дальними ударами"
21:47
Чемпионат Украины. "Полесье" – "Ворскла" 1:0. Видеообзор матча
21:28
Сергей Шищенко: "Мы шаг за шагом двигаемся к цели, к еврокубкам"
21:13
Сергей Долганский: "Мы не забили свои моменты и пропустили даже не с полумомента, а из ничего"
20:31
Александр Назаренко: "Сегодня такая игра была: кто первый забил – тот и выиграл"
20:08
УПЛ. 26-й тур. "Полесье" дожало полтавчан
20:00
Игорь Суркис: "Фоменко был ключевым исполнителем легендарной команды Лобановского"
19:55
"Полесье" - "Ворскла" 1:0. Должок за Кубок
19:48
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 29.04.2024
19:45
Журналист: Миколенко должен определиться - операция или Евро-2024
19:16
Патрик ван Леувен: "Батагов должен сам понять, что ему нужно сделать, и делать это каждую неделю"
18:55
Сикан или Ванат: Виктор Вацко о том, кто станет лучшим бомбардиром УПЛ
17:17
"Удивляют разговоры о возможной операции Виталия Миколенко" - Hospital Pass
17:14
"Полесье" - "Ворскла": стартовые составы
16:59
Максим Лунев: "Игра давалась "Кривбассу" уже с первых минут"
16:30
Андрей Шевченко и Александр Шевченко подписали соглашения с УАФ - источник
15:59
Определился состав юношеской сборной Украины U-19 на домашний подготовительный сбор
15:31
Патрик ван Леувен: "Бражко - это машина, есть невероятный прогресс"
15:16
Владимир Генинсон: "Колос" рассматривает всех - это может быть тот, кто тренировал "Ливерпуль", или "Манчестер Сити"
14:31
Григорий Суркис: "Михаил Фоменко был действительно выдающейся фигурой футбольного мира"
13:44
"Черноморец" интересовался, можно ли сыграть матч в Киеве – "Шахтер" ответил "нет, только во Львове" - источник
13:30
Сергей Суханов: "Выводы из матча с "Шахтером" для себя сделал. Мы играем в футбол, а не находимся в каком-то бойцовском клубе"
Больше новостей
30 апреля
00:41
Чемпионат Испании. "Барселона" – "Валенсия" 4:2. Видеообзор матча
00:22
Чемпионат Испании. 33-й тур. "Барселона" возвращается на 2-е место, хет-трик Левандовски
29 апреля
23:58
The Telegraph: "Манчестер Юнайтед" готов выслушать предложения по Рашфорду
23:37
Журналист: Саудовские клубы получат на летние трансферы 2,4 миллиарда евро
23:28
Томас Тухель: "Если вы хотите победить "Реал", вам нужен полный комплект"
22:40
"Бавария" – "Реал". Анонс и прогноз матча
22:14
Роберт Левандовски: "Оставить "Барсу" этим летом невозможно для меня"
20:58
Карло Анчелотти: "Куртуа завтра против "Баварии" не сыграет"
20:50
Футболиста "Интера" накажут за плакат с изображением Тео Эрнандеса в виде собаки (Видео)
19:45
Журналист: Миколенко должен определиться - операция или Евро-2024
19:32
Ла Лига назвала лучшего тренера апреля
18:42
Паулу Фонсека: "Я еще не решил, что будет в следующем сезоне"
18:29
Симон Кьер не будет продлевать контракт с "Миланом"
18:15
Маттейс Де Лигт: "Я часто задумывался о том, чтобы вернуться в "Аякс"
17:59
Джейми Каррагер: "Салах сказал глупость в микст-зоне"
17:48
Жюль Кунде попал в сферу интересов "Астон Виллы"
17:32
Антони: "Я знаю себе цену, деньги есть деньги"
17:17
"Удивляют разговоры о возможной операции Виталия Миколенко" - Hospital Pass
16:47
Джанпьеро Гасперини: "Сейчас Лига Европы – это приоритетная цель "Аталанты"
16:17
Йозуа Киммих: "Сначала я поговорю с "Баварией"
15:47
Ансу Фати намерен вернуться в "Барселону"
14:59
"Интер" решил не продлевать контракт с Алексисом Санчесом
14:46
"Ливерпуль" ожидает, что Мохамед Салах останется в команде
14:16
Клубы АПЛ проголосуют за введение эффективного потолка зарплат
Больше новостей
30 апреля
01:30
Маринга - Санту-Андре: прямая трансляция матча
01:30
Мирасол - Сеара: прямая трансляция матча
02:00
Сан-Паулу - Палмейрас: прямая трансляция матча
02:00
Сан-Жозе - Конфьянса: прямая трансляция матча
02:00
Ферровиарио - Апаресиденсе: прямая трансляция матча
21:45
Пасуш де Феррейра - АВС: прямая трансляция матча
22:00
Бавария - Реал: прямая трансляция матча
22:00
Ковентри - Ипсвич: прямая трансляция матча
29 апреля
00:00
Миксто - КРАК: прямая трансляция матча
00:30
Жувентуде - Атлетико Паранаенсе: прямая трансляция матча
00:30
Форталеза - РБ Брагантино: прямая трансляция матча
00:30
Гоияс - Понте-Прета: прямая трансляция матча
01:00
Ботафого-ПБ - Кашиас: прямая трансляция матча
01:30
Волта-Редонда - Флореста: прямая трансляция матча
02:00
Интернасьонал - Атлетико Гоияниенсе: прямая трансляция матча
18:00
Полесье - Ворскла: прямая трансляция матча
20:00
Фатих Карагюмрюк - Антальяспор: прямая трансляция матча
20:00
Пуща - Корона: прямая трансляция матча
21:30
Расинг - Мирандес: прямая трансляция матча
21:45
Дженоа - Кальяри: прямая трансляция матча
21:45
Дюнкерк - Осер: прямая трансляция матча
22:00
Барселона - Валенсия: прямая трансляция матча
22:00
Престон Норт Энд - Лестер: прямая трансляция матча
22:15
Эштрела - Фаренсе: прямая трансляция матча
Больше новостей
29 апреля
22:40
"Бавария" – "Реал". Анонс и прогноз матча
12:00
"Барселона" – "Валенсия". Анонс и прогноз матча
11:45
"Дженоа" - "Кальяри". Анонс и прогноз матча
08:00
"Полесье" - "Ворскла". Анонс и прогноз матча
16:00
Сан-Паулу - Палмейрас: прогноз на матч
12:15
Эштрела - Фаренсе: прогноз на матч
12:00
Престон Норт Энд - Лестер: прогноз на матч
12:00
Барселона - Валенсия: прогноз на матч
11:45
Дженоа - Кальяри: прогноз на матч
11:45
Дюнкерк - Осер: прогноз на матч
11:30
Расинг(Ф) - Мирандес: прогноз на матч
10:00
Фатих Карагюмрюк - Антальяспор: прогноз на матч
10:00
Пуща - Корона: прогноз на матч
08:00
Полесье - Ворскла: прогноз на матч
28 апреля
17:07
Чемпионат Франции. "Метц" – "Лилль" 1:2. Видеообзор матча
12:35
"Мариуполь" - "Эпицентр": прогноз Виктора Козина
12:30
"Порту" - "Спортинг". Анонс и прогноз матча
12:02
"Бетис" – "Севилья". Анонс и прогноз матча
12:02
"Марсель" - "Ланс". Анонс и прогноз матча
11:45
"Фиорентина" - "Сассуоло". Анонс и прогноз матча
10:30
"Дармштадт" - "Хайденхайм". Анонс и прогноз матча
10:00
"Лион" – "Монако". Анонс и прогноз матча
16:00
Интернасьонал - Атлетико Гоияниенсе: прогноз на матч
14:30
Жувентуде - Атлетико Паранаенсе: прогноз на матч
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →