closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

Кандидат на посаду президента ФФУ: "Мене засудив режим Януковича"

Кандидат на посаду президента ФФУ: "Мене засудив режим Януковича"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
993
7
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить

Перший кандидат на посаду президента ФФУ Олег Печорний розповів про свою судимість, а також пояснив, чому він хоче змінити футбольну владу.

- Чи дійсно Ви збираєтесь балотуватися на посаду президента ФФУ, і чому прийняли таке рішення?

- У понеділок, 22 грудня, я відправив відповідну заяву у Виконавчий комітет ФФУ, яка з'явилася у ЗМІ. Я вирішив балотуватися на посаду президента Федерації, бо сьогодні в українському футболі відбуваються такі речі, які потрібно змінювати. Потрібне перезавантаження всього футболу - від професійного до юнацького.

- Вашу кандидатуру має затвердити Виконком...

- Десь за чотири тижні до позачергового Конгресу (6 березня) мене мають висунути члени Виконкому ФФУ.

- Якими будуть Ваші перші кроки на посаді, якщо, звісно, станете президентом?

- Потрібне реформування, але спочатку має відбутися круглий стіл з усіма федераціями та членами Виконкому. Я вважаю, що потрібно підготувати та прийняти закон про футбол. Люди, які вкладають гроші у футбол, повинні мати певні гарантії та пільги. Потрібно це зробити на законодавчому рівні. Наприкінці січня я опублікую свою програму. Хочу відразу сказати, що у ФФУ все має бути прозоро.

- Правда, що у 2009 році Ви були засуджені за історію з присвоєнням коштів футболістів запорізького "Металурга" Савінова, Решітки та Валуци?

- Так, це правда. Спочатку дніпропетровський Жовтневий суд засудив мене до 7 років позбавлення волі. Потім була подана апеляція, справу мали закрити, але суд дав мені 6 років. На той момент втрутилися люди з тодішньої влади. Після 2010 року мені дали 6 років і скасували статтю про те, що я не можу обіймати посади, які пов'язані з матеріальною відповідальністю. На той момент цю справу порушував Пшонка на прохання деяких моїх опонентів, не хочу називати їхніх прізвищ. Ця справа була сфабрикована. Я не визнав себе винним, але тоді був режим Януковича. За грати саджали навіть Луценка та Тимошенко. Але 23-го лютого 2014 року Віктор Янукович втік, а 25-го лютого мене амністували.

- Що насправді сталося у 2003 році, коли розпочалася історія з футболістами?

- У 2003 році до мене у профспілку "Футболісти України" звернулися гравці запорізького "Металурга" (Савінов, Решітка та Валуца). Тоді їм не виплачували зарплату. Вони були налякані. Ми підтримали їх фінансово, забезпечили їм охорону. На той момент ФФУ та ПФЛ не вирішили їхні питання з "Металургом". Ми подали документи у Палату з вирішення спорів ФІФА і виграли справу. Після цього запорізький "Металург" та його президент Межейко подав апеляцію в Лозанський суд. Була досить довга судова тяганина, але у 2007 році ми цю справу виграли і в Лозанському суді. Футболістам віддали всі гроші (103 тис. євро, - прим.). На той момент це була перша справа в Україні, яка була виграна у Лозанському суді. Деяким людям це не сподобалося і вони вирішили сфабрикувати проти мене кримінальну справу.

- Як саме сфабрикувати?

- Футболісти - громадяни Молдови - відстоювали права у швейцарському суді. Розрахунок проводився на території України. Єдиним українцем, який відстоював інтереси футболістів, був я. Саме тому я і був довіреною особою, яка представляла інтереси футболістів у всіх судах. "Металург" віддавав футболістам гроші. Вони побоялися приїхати в Україну, тому їхню зарплату передав їм я. Цікаво, що потім ці гроші начебто десь зникли, але мої партнери з FIFPro знову перевели їм гроші. Виходить, що гравці отримали вдвічі більше. Пану Пшонці це не сподобалося. Цілком можливо, що мої опоненти йому зателефонували і він взявся за мене.

- Якщо футболісти справді отримали гроші, чому ж вони не захищали Вас у суді?

- Під час суду вони нічого не сказали. Мабуть, їх застерегли, що, мовляв, отримали вдвічі більше коштів - тепер відробляйте. Можливо, їм ще заплатили. Але нічого поганого вони не говорили під час суду. Під час режиму Януковича у суді щось довести було неможливо. Мені довелося їхати в колонію і сидіти 4 роки і 7 місяців. В мене було два адвокати, але єдине, що вдалося досягти, - 6 років тюрми та скасування статті, що забороняла мені обіймати посади, пов'язані з матеріальною відповідальністю.

- Зараз деякі люди у ФФУ кажуть, що у справі екс-тренера "Говерли" Севідова, якому мають виплатити заборгованості, з'явилися сфальсифіковані документи ФІФА. Мовляв, "Говерла" вимагає зупинити розгляд справи Севідова, тому що ФІФА прийняла до розгляду скарги "Говерли" на рішення нашої Палати з вирішення спорів. Цей лист ужгородці надіслали на офіційному бланку ФІФА в КДК. Але є другий лист - офіційний від ФІФА, де вони пишуть чітко і однозначно, що вони не мають права розглядати такі питання і такого роду справи в розробку не брали. У фальсифікації звинувачують Вас...

- За довіреністю я був представником ужгородського клубу в ФІФА. Всі документи по цій справі з ФІФА законно йшли мені. Потім ці документи я передавав "Говерлі". Зараз я також є представником львівських "Карпат". У нас в суді триває розгляд справи по Артему Федецькому (футболіст "Дніпра", який раніше грав за "Карпати" і йому заборгували гроші). Я також отримую документи і передаю їх у ФФУ, але вони зникають.

- Що кажуть про це у ФФУ?

- Я вже не раз розмовляв з представником КДК, віце-президентом ФФУ, але справа в тому, що у ФФУ зараз великі проблеми. Там триває розслідування щодо куплених пакистанських футбольних м'ячів для дітей, на яких, за інформацією ЗМІ, заробили майже $100 тис. Також справа з будівництвом міні-стадіонів і бази у Вишгороді за гроші УЄФА та ФІФА - це все мільйони доларів. Це далеко не сфабрикована справа проти мене - тут все набагато серйозніше. Спонсори надсилають гроші, а їх відмивають, наприклад, через купівлю цих м'ячів. Я не дивуюсь, що документи ФІФА зникають у ФФУ.

Популярные новости
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (7) Все комментарии

йой, бреше, стосовно своєї посадки... Там історія була трохи з іншим ракурсом: він присвоїв чи не половину відсуджених в МеталЗапа для Савінова, Решітки та Валуци коштів. Причому присвоїв без договору, без попереднього погодження, тощо. І засуджений він був саме за позовом Савінова, Решітки та Валуци!

Ответ на сообщение А.Олексин

йой, бреше, стосовно своєї посадки... Там історія була трохи з іншим ракурсом: він присвоїв чи не половину відсуджених в МеталЗапа для Савінова, Решітки та Валуци коштів. Причому присвоїв без договору, без попереднього погодження, тощо. І засуджений він був саме за позовом Савінова, Решітки та Валуци!

На Горище з футбольними темами!

Тю, це і є Горище:)

Ответ на сообщение У мене чудова новина!

Тю, це і є Горище:)

тюю, а ти дувся, в бункері?:)))))))))

Ага, теперь будет так - если убийцу, вора, разбойника, жулика посадили при президентстве Януковича, то значится они все безвинно "засуджени режимом". Шо теперя все "жертвы злодейского режима" будут активно грести наверх, ну а кто не разбойничал, не воровал и не убивал - эти обязаны молча уступать дорогу? Такие теперь времена настают?

Не заздрю я Говерлі та Карпатам. А я-то гадаю, чого з них очки знімають? А їх просто Печорний представляє.

Ответ на сообщение Бульдозер

Ага, теперь будет так - если убийцу, вора, разбойника, жулика посадили при президентстве Януковича, то значится они все безвинно "засуджени режимом". Шо теперя все "жертвы злодейского режима" будут активно грести наверх, ну а кто не разбойничал, не воровал и не убивал - эти обязаны молча уступать дорогу? Такие теперь времена настают?

все гавно завжди спливає доверху! До речі, двіччі несудимий тоже перебував в таборах тоталітарного рехиму!:) Нехай за гоп-стоп - але хто це згадає? Він - політичний...

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

28 апреля
14:29
Георгий Судаков: "Осталось пять матчей – понимаем, что каждая игра будет, как финальная"
14:15
Тарас Михавко: "Против таких нападающих, как Гуцуляк, всегда тяжело играть"
13:57
Первая лига. 6-й тур (второй этап). "Виктория" наконец-то выиграла
13:52
Разван Рац: "Бельгия и Украина должны выйти из группы"
13:32
Sport.es: "Манчестер Юнайтед" готов отдать более 80 миллионов евро за защитника "Барселоны"
13:20
Первая лига. "Мариуполь" - "Эпицентр". Прямая трансляция
13:13
Джо Коул: "VAR лишает футбол страсти"
13:05
Первая лига. "Нива" - "Горняк-Спорт". Прямая трансляция
12:59
Луис Энрике: "Я убежден, что ПСЖ дойдет до финала Лиги чемпионов"
12:44
Томас Тухель может возглавить "Челси" или "Манчестер Юнайтед"
12:35
"Мариуполь" - "Эпицентр": прогноз Виктора Козина
12:30
"Порту" - "Спортинг". Анонс и прогноз матча
12:25
Виталий Миколенко: "Чувствую, что становлюсь более стабильным, а это очень важно"
12:15
"Заря" – "Оболонь": стартовые составы
12:02
"Бетис" – "Севилья". Анонс и прогноз матча
12:02
"Марсель" - "Ланс". Анонс и прогноз матча
11:51
Виталий Буяльский: "Матч с "Днепром-1" мы терпели"
11:45
"Фиорентина" - "Сассуоло". Анонс и прогноз матча
11:30
Первая лига. "Виктория" - "Агробизнес". Прямая трансляция
11:27
"Мне плевать" - Мюллер о конфликте Тухеля и Хенеса
11:11
Юрген Клопп прокомментировал конфликт с Салахом
10:48
В сети появился образец выездной формы "Манчестер Юнайтед" на следующий сезон (Фото, Видео)
10:30
"Дармштадт" - "Хайденхайм". Анонс и прогноз матча
10:30
Артета рассказал о консультациях с Венгером перед решающими матчами "Арсенала"
Больше новостей
28 апреля
14:29
Георгий Судаков: "Осталось пять матчей – понимаем, что каждая игра будет, как финальная"
14:15
Тарас Михавко: "Против таких нападающих, как Гуцуляк, всегда тяжело играть"
13:57
Первая лига. 6-й тур (второй этап). "Виктория" наконец-то выиграла
13:52
Разван Рац: "Бельгия и Украина должны выйти из группы"
13:20
Первая лига. "Мариуполь" - "Эпицентр". Прямая трансляция
13:05
Первая лига. "Нива" - "Горняк-Спорт". Прямая трансляция
12:35
"Мариуполь" - "Эпицентр": прогноз Виктора Козина
12:25
Виталий Миколенко: "Чувствую, что становлюсь более стабильным, а это очень важно"
12:15
"Заря" – "Оболонь": стартовые составы
11:51
Виталий Буяльский: "Матч с "Днепром-1" мы терпели"
11:30
Первая лига. "Виктория" - "Агробизнес". Прямая трансляция
09:21
Плюс 1096 человек и 11 танков: общие боевые потери противника с 24.02.22 по 28.04.24
08:52
Владимир Бражко: "Не был готов отыграть все 90 минут, тренер увидел это"
08:41
Генштаб ВСУ: оперативная информация по состоянию на 06:00 28.04.2024
08:06
"Кривбасс" – "Металлист 1925". Анонс и прогноз матча
04:44
"Колос" - "Александрия". Анонс и прогноз матча
02:04
"Заря" – "Оболонь". Анонс и прогноз матча
00:21
Олег Гусев: "Для Тымчика можно было ограничиться и желтой карточкой"
00:11
Марино Пушич: "Перенос игры с "Черноморцем" в Киев - должны адаптироваться к ситуации"
27 апреля
23:38
Марино Пушич: "Трудный выездной матч"
22:44
Олег Кожушко: "Буду стараться забивать в каждом матче"
22:25
Источник: Арне Слот звал Пушича с собой в "Ливерпуль", но тренер "Шахтера" отказался
22:16
Олег Дулуб: "Не удалось забить, хорошо сыграл Ризнык"
21:48
Первая лига. "Буковина" - "Диназ" 0:1. Видеообзор матча
Больше новостей
28 апреля
13:52
Разван Рац: "Бельгия и Украина должны выйти из группы"
13:32
Sport.es: "Манчестер Юнайтед" готов отдать более 80 миллионов евро за защитника "Барселоны"
13:13
Джо Коул: "VAR лишает футбол страсти"
12:59
Луис Энрике: "Я убежден, что ПСЖ дойдет до финала Лиги чемпионов"
12:44
Томас Тухель может возглавить "Челси" или "Манчестер Юнайтед"
12:30
"Порту" - "Спортинг". Анонс и прогноз матча
12:25
Виталий Миколенко: "Чувствую, что становлюсь более стабильным, а это очень важно"
12:02
"Бетис" – "Севилья". Анонс и прогноз матча
12:02
"Марсель" - "Ланс". Анонс и прогноз матча
11:45
"Фиорентина" - "Сассуоло". Анонс и прогноз матча
11:27
"Мне плевать" - Мюллер о конфликте Тухеля и Хенеса
11:11
Юрген Клопп прокомментировал конфликт с Салахом
10:48
В сети появился образец выездной формы "Манчестер Юнайтед" на следующий сезон (Фото, Видео)
10:30
"Дармштадт" - "Хайденхайм". Анонс и прогноз матча
10:30
Артета рассказал о консультациях с Венгером перед решающими матчами "Арсенала"
10:17
Харри Кейн побил очередной рекорд Бундеслиги
10:00
"Лион" – "Монако". Анонс и прогноз матча
09:54
"Байер" установил рекорд по длительности беспроигрышной серии в Европе в XXI веке
09:30
"Вильярреал" – "Райо Вальекано". Анонс и прогноз матча
09:11
Лионель Месси совершил 1200 голевых действий за карьеру
09:03
"Наполи" - "Рома". Анонс и прогноз матча
09:03
"Аталанта" - "Эмполи". Анонс и прогноз матча
09:01
Харри Кейн предположил, сколько голов забьет "Реалу" в полуфинале Лиги чемпионов
08:30
"Майнц" - "Кельн". Анонс и прогноз матча
Больше новостей
28 апреля
00:00
Сианорте - Эрсилио Лус: прямая трансляция матча
00:00
Сан-Жозе - Коста-Рика: прямая трансляция матча
00:00
Принцеса ду Солимоэш - Сан-Раймундо: прямая трансляция матча
00:00
Америка Минейро - Гремио: прямая трансляция матча
00:30
Куиаба - Атлетико Минейро: прямая трансляция матча
00:30
Португеза - Ипатинга: прямая трансляция матча
01:00
КСЕ - Ретро: прямая трансляция матча
01:00
Умайта - Порту-Велью: прямая трансляция матча
01:00
Сан-Бернарду - Томбенсе: прямая трансляция матча
01:30
Атлетик - Ремо: прямая трансляция матча
02:30
Филадельфия Юнион - Реал Солт-Лейк: прямая трансляция матча
02:30
Орландо Сити - Торонто: прямая трансляция матча
02:30
Нью-Йорк Сити - Шарлотт: прямая трансляция матча
02:30
Нью-Йорк Ред Буллз - Ванкувер Уайткэпс: прямая трансляция матча
02:30
Нью-Ингленд Революшн - Интер Майами: прямая трансляция матча
02:30
Ди Си Юнайтед - Сиэтл Саундерс: прямая трансляция матча
02:30
Коламбус Крю - Монреаль Импакт: прямая трансляция матча
02:30
Цинциннати - Колорадо Рэпидз: прямая трансляция матча
03:00
Байя - Гремио: прямая трансляция матча
03:30
Нэшвилл - Сан-Хосе Эртквейкс: прямая трансляция матча
03:30
Миннесота Юнайтед - Спортинг Канзас-Сити: прямая трансляция матча
03:30
Даллас - Хьюстон Динамо: прямая трансляция матча
03:30
Чикаго Файр - Атланта Юнайтед: прямая трансляция матча
05:30
Лос-Анджелес - Портленд Тимберс: прямая трансляция матча
Больше новостей
28 апреля
12:35
"Мариуполь" - "Эпицентр": прогноз Виктора Козина
12:30
"Порту" - "Спортинг". Анонс и прогноз матча
12:02
"Бетис" – "Севилья". Анонс и прогноз матча
12:02
"Марсель" - "Ланс". Анонс и прогноз матча
11:45
"Фиорентина" - "Сассуоло". Анонс и прогноз матча
10:30
"Дармштадт" - "Хайденхайм". Анонс и прогноз матча
10:00
"Лион" – "Монако". Анонс и прогноз матча
09:30
"Вильярреал" – "Райо Вальекано". Анонс и прогноз матча
09:03
"Наполи" - "Рома". Анонс и прогноз матча
09:03
"Аталанта" - "Эмполи". Анонс и прогноз матча
08:30
"Майнц" - "Кельн". Анонс и прогноз матча
08:30
"Ноттингем Форест" - "Манчестер Сити". Анонс и прогноз матча
14:30
Жувентуде - Атлетико Паранаенсе: прогноз на матч
14:30
Форталеза - РБ Брагантино: прогноз на матч
12:30
Порту - Спортинг: прогноз на матч
12:00
Крузейро - Витория: прогноз на матч
12:00
Коринтианс - Флуминенсе: прогноз на матч
12:00
Альбасете - Эйбар: прогноз на матч
12:00
Марсель - Ланс: прогноз на матч
12:00
Бетис - Севилья: прогноз на матч
11:45
Фиорентина - Сассуоло: прогноз на матч
10:30
Дармштадт - Хайденхайм: прогноз на матч
10:15
Моленбек - Кортрейк: прогноз на матч
10:00
Эшторил - Фамаликан: прогноз на матч
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →