closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
footboom
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
Un paso más y podrás experimentar footboom1.com al máximo
La versión apuestas sólo es accesible para mayores de 25 años
¿Eres mayor de 25?
No
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup
Материалы сайта предназначены для лиц старше 21 года (21+)
Материалы сайта предназначены для лиц старше 21 года (21+)
Раздел о футболе и только о нем. Любые нефутбольные темы читатели могут обсудить в других разделах форума.
Дата Тема Автор Комм. Пр.
Йожеф Сабо: "Далі "Динамо" з таким складом і такою грою буде важко" Sergl89 1 58
"Ворскла": "Сербському арбітру Мілановічу дорікають всі українські вболівальники" GOTS 1 88
"Динамо" гарантувало собі єврокубкову осінь GOTS 15 257
Благодійний матч. "Аякс" - "Шахтар". Пряма відеотрансляція MMMetros 18 341
АІК - "Ворскла" 2:0. Скандальний гол-примара Акселя Бьйорнстрьома в овертаймі (Відео) GOTS 3 150
Сейви і відбитий пенальті Георгія Бущана у матчі з "Фенербахче" (Відео) ManUtdFC Red Devils 3 82
Віктор Скрипник: "Залишаємо Стокгольм з високо піднятою головою" Sem 2 102
АІК - "Ворскла" 2:0. Фантомна поразка GOTS 7 180
Матч "Ворскла" - "АІК" розсудять арбітри з Сербії GOTS 3 102
Ліга чемпіонів. "Фенербахче" – "Динамо". Текстова пряма трансляція VitLen 63 658
"Ворскла" прощається з єврокубками saharov97 2 69
Лісандро: "Мені пощастило бути частиною успішних команд, хочу зберегти цю тенденцію в "Манчестер Юнайтед" GOTS 1 71
АІК (Швеція) - "Ворскла": стартові склади Симон Изгоев 39 355
"Фенербахче" - "Динамо": стартові склади MMMetros 1 68
"Фенербахче" - "Динамо". Анонс та прогноз матчу Суперфан Парамон 1 96
Сергій Ребров: "Якби наші клуби не ставили такі цінники, гравці "Динамо" та "Шахтаря" давно переходили б до команд рівня АПЛ" Sem 2 66
Металіст ярославського фсе! арера 31 796
Крістіан Еріксен: "Грати на "Олд Траффорд" - щось особливе, дивно опинитися на іншому боці" GOTS 1 97
Ібрахім Кане забив перший гол в Китаї (Відео) Sergl89 4 205
Контрольний матч. "Металіст 1925" - "Штурм" 1:0 Sergl89 2 126
Вацко: Ковалець вже кілька днів тренується з "Динамо", про перехід поки не йдеться ZloyKinder 4 157
Євген Покатилов: "Металіст" прибуде до України 2 серпня, зміцниться новачками та розпочне заключний збір" Sergl89 1 82
Олів'є Тілль покидає "Ворсклу": "Все закінчилося не так, як я собі уявляв" Denis Rudenko 5 396
Контрольний матч. ФК "Львів" - "Юність" (Львівська область) 0:0 Igorich 1 64
Форвард "Металіста" підписав контракт із турецьким "Самсунспором" Sergl89 1 108
"Він розуміє все, що я хочу" - Артета про дебют Зінченка та його основну позицію в "Арсеналі" Striker 1 129
Вболівальники "Манчестер Сіті": " Зінченко – легенда. Цей трансфер – жахлива помилка Гвардіоли" toledo 3 246
Неповага і зрада від Йовічевіча та подвійні стандарти ФК "Шахтар": офіційна заява від "Дніпра-1" Серж13 11 328
Офіційно: Олександр Зінченко - гравець "Арсеналу" Striker 3 196
Вболівальники АІК: "Третій гол "Ворскли" – це шедевр, претендент на премію ФІФА!" +380951585264 1 132
Создать новую тему