closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup
Отбор к Евро-2024 Квалификация. Плей-офф. Финал / /
Окончен
2 : 1

Україна - Ісландія 2:1. Зустрічай, Німеччино!

Україна - Ісландія 2:1. Зустрічай, Німеччино!
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1799
33

26.03.2024. Відбір до Євро-2024. Фінал
Польща. Вроцлав. Стадион "Тарчиньски Арена"

Головний арбітр: Клеман Тюрпен (Франція)
Асистенти: Николя Дано (Франція), Эрван Финжан (Франція)

Україна - Ісландія 2:1

Голи: Циганков, 54, Мудрик, 84 - Гудмундссон, 30

Україна: Лунін, Конопля, Забарний, Матвієнко, Миколенко, Судаков, Бражко, Маліновський (Зінченко, 64), Циганков (Таловеров, 88), Мудрик, Яремчук (Довбик, 72)
Тренер: Сергей Ребров

Ісландія: Валдімарссон, Гретарссон, Інгасон, Торстейнссон (Еллертссон, 87), Ґудмундссон, Палссон, Траустасон, Тораринссон (Финнссон, 63), Гудмундссон, Гаральдссон (Андерсон, 87), Гудйонсен (Оскарссон, 64)
Тренер: Эге Харейде

Попередження: Маліновський, 42, Зінченко, 90+2 - Гаральдссон, 21, Інгасон, 56, Ґудмундссон, 90

Україна виходить на Євро-2024!

Порівняно з півфінальним матчем, Сергій Ребров проти Ісландії зробив три зміни в стартовому складі. Замість Зубкова праворуч врешті вийшов Циганков, якого терміново ставили на ноги після пошкодження й приберегли проти боснійців. Зінченка в центрі поля змінив Маліновський, а замість Довбика на вістрі з’явився Яремчук. В принципі, остання зміна, можливо, й не "читалась", як дві перші, але "гол+пас" Романа зіграли свою роль - заробив, отримав "старт".

Перше загострення сталось уже на другій хвилині, завдяки швидкісним якостям Мудрика. Після передачі по флангу Михайло запресингував Палссона, видряпав м’яч, проскочив у штрафний та скинув Яремчуку. Роман намагався розгорнутись, але у боротьбі з двома опікунами продовжити атаку точним пасом не спромігся, втратив. А закріпив стартовий ударний відрізок Судаков, вже наступної атаки пробивши здалеку - неточно. 

Першої відповіді гостей довелось чекати до 11-ї хвилини, коли Палссон прострілив у воротарський з правого флангу - партнери за швидкістю думки правого захисника не встигли, Лунін "склався" та забрав. А ще за три хвилини Торстейнссон після ефектного дріблінгу Йоганна Гудмундсона непогано приклався у площину - Лунін контролював, відбив, але пробити з опорної зони українці дозволили. Вперше, але. на жаль, зовсім не востаннє.

Миттєва відповідь господарів - Конопля вирізає подачу справа від лицьової, перекидає гравців в центрі штрафного, а на дальньому куті штрафного підключається Миколенко, кладе корпус та намагається з підйому поцілити в дальній верхній кут. Втім, ні. Не влучає - півметри від дальньої стійки.

Українці продовжують катати по периметру штрафного ісландської збірної (володіння сягнуло вже 73 на 27 відсотків на користь господарів), Конопля скидає в центр Маліновському, але хлесткий удар в Романа з опорної зони влучним не виходить - м’яч закручується в бік від ворот.

І все, наче, йшло нормально, допоки на 30-й хвилині Альберт Гудмундссон не видав дивовижне соло. Почалось все з помилки Судакова у скидці головою в центрі поля. Торстейнссон перехопив, у три передачі ісландці доставили м’яч Гудмундссону в центр, а той "розкрутився". Спочатку - навколо Маліновського, який навіть послизнувся, на газон сів. Потім - прокинув повз Бражка та точно вклав у дальній кут - Лунін не дотягнувся, 0:1.

Ну й знов українці в позиційній атаці шукають якісь щілини в ісландській обороні. Шукають через Мудрика, Циганков зміщується ближче до Михайла, намагаються вдвох пройти… Інколи це дарує непоганий простріл чи навіс, але голкіпер гостей чатує - забирає.

На 37-й хвилині своїм соло відповідає Судаков - проскакує Ігнасона, Торарінссона та пробиває повз Гретарссона у ближній кут - Валдімарссон у стрибку відбиває за лицьову!

Після подачі Циганкова від прапорця Забарний виграє повітря, зрізає головою собі за спину, але, на жаль - прямо туди, де розташувався ісландський голкіпер.

Тиск є, і на 39-й хвилині м’яч врешті опиняється у воротах ісландців. Судаков закидає справа діагональ на лівий кут штрафного, Циганков приймає, віддає Яремчуку, той пробиває у сітку. Конопля (який також робив ривок разом із Циганковим) у цій ситуації точно був в офсайді, а от Віктор - під питанням. Чекаємо на вердикт VAR, Тюрпен довіряє перегляд відеоасистенту, і той підказує скасовувати. Дають графіку, де корпус Циганкова все ж трошки за корпусом останнього захисника.

Судаков знов намагається знайти Циганкова, прорізає праворуч до лицьової, але Віктор трошки не долітає у підкаті. Тюрпен додає дві хвилини, Миколенко після загострюючої передачі Мудрика ліворуч заробляє кутовий. Мудрик подає, але - "розминочним" навісом чітко в рукавиці Валдімарссону.

Свисток французького рефері - перерва.

Зріз статистики по першому тайму - на користь українців. На жаль, на відміну від рахунку. 61 проти 39 відсотків у володіння м’ячем, 6-2 за ударами, 2-2 за ударами у площину, 2-0 за кутовими, 299 проти 168 за кількістю передач, 86 проти 76 за відсотком точних передач.

По перерві - без замін в обох тренерів, і та ж очікувана картина - більше з м’ячем працюють українці. На 50-й хвилині якісно загострив з лівого флангу Судаков, прорізавши між двох захисників, але подальшу передачу Маліновського заблокував Ігнасон. Кутовий, невеличка пожежа у штрафному гостей, проте ісландці врешті виносять.

А за три хвилини - розмін уколами. Спочатку Яремчук двічі послизнувся біля напівкружжя чужого штрафного, не зміг зачепитись за флангову передачу Мудрика. Йоганн Гудмундссон миттєво запустив флангом Торстейссона, той проскочив Коноплю, потенційно дуже небезпечно скинув в центр під удар, але… Ніхто з партнерів. на щастя, не набіг. Але набіг Судаков та розігнав атаку-відповідь. Гольову атаку.

Протягнув, прибрав опонента та вирізав чарівну діагональ праворуч Циганкову. Той м’яко прийняв, елегантно змістився повз Торарінссона, дав паузу, щоб проскочив Палссон, і чітко поклав в дальній кут, в своєму фірмовому стилі - 1:1!

Рветься лівим флангом Яремчук, Ігнасон у підкаті не встигає, зрізає Романа - жовта. Стандарт, цікава подача Мудрика, з пропуском за спину від партнера, відскок від захисника, але ніхто з українців не встигає першим зреагувати та добити.

Розкручується після діагоналі ліворуч Миколенко, скидає Мудрику, Михайло пробиває метрів з 25-ти - вище воріт.

Заміни. Подвійна в Харейде, одиночна в Реброва - замість Маліновського в центр поля виходить Зінченко. Тягне зліва в центр Мудрик, проскакує двох, скидає Яремчуку, але той на передачу не чекає, бо очікує від Мудрика самостійного проходу з ударом.

Наступна ж атака - Зінченко прорізає в штрафний на ход Яремчуку, той випереджає двох захисників, але кут загострий - тому цілить в сітку з зовнішнього боку.

Заробляє стандарт Миколенко, у м’яча Судаков та Мудрик, пробиває Георгій - під поперечину, але точно над головою голкіперу, тому лишалось лише руки підняти. Подача з кутового - знов Валдімарссон перший на м’ячі.

Наступна атака - Циганков таранить праворуч, прострілює в центр, Інгасон ставить жорсткий блок корпусом Яремчуку, той вимагає пенальті, але Тюрпен пропонує продовжувати гру. Й наступної хвилини Ребров проводить другу планову заміну, змінюючи на вістрі атаки Яремчука на Довбика.

Бражко чудово закидає за спини захисників на хід Миколенку, той підробляє грудьми, і "на випаді" намагається проштовхнути в ближній кут - на жаль, повз ближню стійку.

Хвилин за п’ятнадцять до кінця основного часу ісландці порошку починають також виходити в швидкі атаки, грати на зустрічних курсах. Зміщується зліва з ударом Торстейнссон, чудово вкладає в дальню дев’ять, але Лунін у чудовому стрибку витягає!

Обрізається Забарний, Торстейссон перехоплює, підключає Альберта Гудмундссона, той врізається в Матвієнка, але все  ж примудряється ткнути у бік воріт - в сітку з зовнішнього боку. Плюс два кутових від гостей, стандарт… Перехопили трошки ініціативу, мабуть, вперше за матч.

В українців в атаку вже ходять всі по черзі, навіть Матвієнко ліворуч з подачею підключається. Знов прострілює зліва невгамовний Торстейссон, Бражко перехоплює, але відскок знаходить Йоганна Гудмундссона. Який, на щастя, пробиває добряче так вбік від воріт.

А потім українці забивають другий гол. Три креативних лідери збірної все розігрують чітко, як на тренуванні. Циганков збирає двох - скидає в центр на Судакова. Судаков збирає двох - скидає ще лівіше на Мудрика. І Михайло холоднокровно пробиває в кут - 2:1!

Харейде реагує ще однією подвійною заміною, а господарі трошки відтягуються назад, звільняючи собі зони для контратак. Виснаженого Циганкова змінює Таловєров й прогнозовано сідає третім центральним захисником.

Судаков якісно вибігає флангом, заробляє на собі фол та картку для капитана ісландців. Тюрпен додає три хвилини, а Мудрик вичавлює кутовий та ще трошки часу для команди. Мудрик з Довбиком тримають біля прапорця, ще трошки наближають свисток…

Ісландці атакують, нервова остання хвилина, пара неприємних рикошетів… Але все ж удар від воріт. І все. Свисток Клемана Тюрпена, Україна виходить на Євро-2024!

Дивіться також: Відеоогляд матчу

Знов вольова перемога, але вже зовсім не така, як з в’язкими боснійцями. Дуже важливою стала поява на полі Циганкова, який помітно розширив простір атаки та згенерував праворуч додатковий адрес для партнерів. Тобто. атака вже не підкульгувала на праву ногу, все було збалансовано по всій ширині тактичної побудови.

Плюс, сьогодні гра пішла одразу у всіх трьох "художників" цієї команди - Мудрика, Судакова та Циганкова. Всі інші належно підтримали, але саме ця трійця "дала різницю". І дуже важливо, що всі троє -  різнопланові креативні гравці, кожен з яких має свої потужні козирі, що ускладнює контргру супернику.

Та й гра, будемо відверті, залишила приємний посмак - навіть у менш вдалому (традиційно вже) першому таймі грали непогано, створювали, могли неодноразово забивати. Не мучились, як до перерви з боснійцями. А по перерві - ще додали, й якби не хиткий рахунок, можна було б розслаблено насолоджуватись грою збірної, смакуючи епізод за епізодом, передачі Мудрика, Судакова, Зінченка та Циганкова, й рух партнерів.

Додаткового оптимізму додає кадровий ресурс, що вже другу поспіль гру дарує можливість "додавати" замінами, це однозначний плюс.

Добра гра, насправді, добра. В креативі. В обороні -  не так все райдужно. Оці втрати, помилки в центрі, після яких спритні Торстейссон та обидва Гудмундссони загострювали, знов показали певну низку проблем в центрі поля, в опорній зоні та, подекуди, невміння спинити прохід візаві один в один на фланзі. З цим добряче треба попрацювати перед Євро. Будемо відверті - ісландці забагато проходили на дриблінгу. І це - ісландці, не топ-збірна.

Втім, як вже заведено, сварити персонально після таких перемог нікого не варто. В Реброва попереду достатньо часу все розібрати, кожному розжувати та підкорегувати. Наскільки можливо. Потім - збір перед матчами групового етапу, де потрібне відпрацювати.

А сьогодні - просто порадіємо за команду, Україну та вболівальників на фронті, яким ця перемога та вихід на Євро, безумовно, додали позитивних емоцій.

Зустрічай, Німеччино!

Читай також: Збірна України вийшла на Євро-2024

Оцените материал
Поделиться
Комментарии (33) Все комментарии

Чому не можна було в першому таймі грати як в другому? Фактор Циганкова зіграв. Мукдрик сьогодні відіграв дуже сильно. Яремчук явно повинен виходити з лавки.

Судаков ЛЕВ матчу !! А вообще топовый матч от наших ! Лучше чем с БиС, хотя было заметно непонимае игроков атаки. Неприятный момент с ударом Малины в кадык и невнятная игра Конопли. Очень рад за Мудрика !!! Если в Челси он любит по пинать буи то в збірній Миша отдаёт себя всего. От него реально постоянно веет угрозой и это хорошо . А Судаков просто реинкарнация Пирло. Какие ж конфетки выписывает, у нас после Рыкуна так и не вспомню игроков с таким пасом

Ответ на сообщение Хлеба и зрелищ

Чому не можна було в першому таймі грати як в другому? Фактор Циганкова зіграв. Мукдрик сьогодні відіграв дуже сильно. Яремчук явно повинен виходити з лавки.

Та истина уже 100 раз пересказанная и пережитая, наши сборные и клубы начинают играть только после пропущенного.

Даже Миколенко ожил. Уже забыл, что он таким бывает Лунин ток голом расстроил

Молодці !

вітаю!

Вистраждали! ... Але по ділу! Дякую хлопцям! Вітаю усіх!!!

До пропущеного гола , как заколдованные и закомплексованные. После и комбинационная игра пошла и забегали на много лучше. Что радует, есть характер и тренер мотивирует в перерыве. Судаков в начале матча чуть не обрезался, но его игры, способность думать конечно вдохновляет. Хлопцам спасибо за эмоции и игру! Сегодня наш день, вдобавок все молодежки выиграли!

На диво, сьогодні емоції не такі яскраві, як були з боснійцями. Виграли на класі, добре, що в другому таймі прокинулись. Але гра залишає багато питань. Судаков сьогодні - професор. Мудрик та Циганков - наступні в списку кращих. Михайло сьогодні потішив, грав набагато доросліше та розумніше, загострював, але партнери дуже часто його не розуміють. Вітя - красень, його спокійного інтелекту нам на вистачало в першому матчі. Дуже радий, що ці перспективні, яскраві хлопці зіграють на Євро. Це могло б бути яскраве свято за інших обставин, але такі емоції і зараз потрібні - справді як ковток свіжого повітря хоч на декілька годин.

Ответ на сообщение Бесплатно

Даже Миколенко ожил. Уже забыл, что он таким бывает Лунин ток голом расстроил

Та не, Миколенко слабо сыграл, но я так понимаю у него температура была 2 дня. Вообще с такими командами, как Босния и Исландия, с которыми мы планируем владеть мячом 80% времени, слева в защите должен выходить Зинченко. А от Миколенко в таких матчах было бы больше толку на месте Коли пожарника.

З перемогою!!

Ця гра знову тикнула носом Реброва в одну гостру проблему в нашій збірній: якщо Бражко замінив Степаненка повністю (Сидора можна не викликати більше), то в центрі захисту Матвієнко не надто надійний, Таловєров? Не знаю, потрібно щоб товаруху відіграв 90 хв, а далі по списку Боднар, Попов і ніяк сватки з кривцовими цю проблему не вирішать. Потрібно працювати над Максом Кілманом.

Ответ на сообщение toledo

На диво, сьогодні емоції не такі яскраві, як були з боснійцями. Виграли на класі, добре, що в другому таймі прокинулись. Але гра залишає багато питань. Судаков сьогодні - професор. Мудрик та Циганков - наступні в списку кращих. Михайло сьогодні потішив, грав набагато доросліше та розумніше, загострював, але партнери дуже часто його не розуміють. Вітя - красень, його спокійного інтелекту нам на вистачало в першому матчі. Дуже радий, що ці перспективні, яскраві хлопці зіграють на Євро. Це могло б бути яскраве свято за інших обставин, але такі емоції і зараз потрібні - справді як ковток свіжого повітря хоч на декілька годин.

Мені здається, що Мудрик грає просто надто швидко, тому партнери, що в збірній що в Челсі, просто не встигають, це треба вміти дуже швидко думати і бути готовим у будь-яку мить прийняти передачу від нього.

Ответ на сообщение Sith

Мені здається, що Мудрик грає просто надто швидко, тому партнери, що в збірній що в Челсі, просто не встигають, це треба вміти дуже швидко думати і бути готовим у будь-яку мить прийняти передачу від нього.

Обычно человек подстраивается под партнеров, а не наоборот... Это что за футболист такой, под которого надо 10 человек покупать

Ответ на сообщение Бесплатно

Обычно человек подстраивается под партнеров, а не наоборот... Это что за футболист такой, под которого надо 10 человек покупать

Ось такий футболіст. Який робить різницю. Якщо він буде підлаштовуватись під тих кволих пенсіонерів у Челсі, то стане таким же звичайним похмурим лайном

в плюси можна записати результат і волю до перемоги; наші колись дуже нітиись, якщо пропускали першими, сподіваюсь що ці два матчі зіграють свою виховну роль у характері цього складу збірної. імпонує також що команда молода і у багатьох гравців є шанси вирости у щось хороше, а отже є шанси що зародки гри перетворяться у стабільну якість і зрештою принесуть результати не лише у окремих матчах, але й у турнірах. хоча загальний рівень гри поки що слабенький, навіть на фоні ісландців наші класу не показують, беруть моментами і індивідуальними діями окремих гравців - це не погано, але не стабільно. ну що ж - вітаю з виходом на Євро і радий що українці матимуть за кого там уболівати. успіху і надалі збірній!

Я не згоден з тим, що перший тайм грали погано, а в другому сталося якісне перетворення. Грали в одній стилістиці, лише в другому підсилили тиск і ісландці почали валитися. Так мали чудові двадцять хвилин (55-75), але вони виникли не напорожньому місці і випливали з логіки попередньої гри. Судаков - ок, але - як виявилося - в нас з пасом не лише Судаков. Циганков - зрозуміло, ще й додаткові мізки. Але й Бражко може віддати. Якогось вирішального впливу від Зінченка не побачив, хіба в тому, щозамінив Малиновського. Того я боюсь. По центрдефам. Ну так, треба шукати і награвати іншого, замість Колі. Матвієнко кращий зліва, ніж в центрі, але там є Миколенко. Лунін і гол ісландців - 50/50. Все ж таки Гудмундссон топ-гравець.

Ответ на сообщение Бесплатно

Обычно человек подстраивается под партнеров, а не наоборот... Это что за футболист такой, под которого надо 10 человек покупать

Зачем подстраиваться под овно вместо того, чтобы помочь из того овна выбраться?

А ще: ісландський кіпер - точно лажовик. Але то не наші питання)).

Не згоден із тими, хто побачив учора "чудову гру" від наших. Був зовсім поганий перший тайм (з урахуванням сили суперника) та достатньо хороший другий тайм. Могли забити більше, але й могли пропустити більше та програти. На Євро треба грати на рівень сильніше, особливо в обороні. Вчора в першому таймі ісландці наших накривали по всьому полю, а наші пасивно "блокували просування". Тому й давали бити супернику, одного разу він гарно влучив. Нашим так бити не давали. В перерві Ребров змастив, де потрібно, скипидаром, заграли по-іншому. Але загалом порвали вікінгів лише двоє - Судаков та Циганков. Обоє виглядали як претенденти на Золотий м'яч на тлі посередньої команди. Більше ніхто з наших не сподобався. Мудрик - генератор випадкових дій. Він і сам не знає, що робитиме в наступний момент, тому ніхто не розуміє його задумів. Але віра в себе та азарт допомогли йому забити. Миколенко грав як Буратино - ні прийняти, ні пробити нормально не міг. Конопля - абсолютний провал, його треба було міняти на Тимчика. Всі атаки ісландців пройшли крізь його зону. Бражко цього разу комплексував, віддавав лише паси ближньому. Зінченко грав аніматора-затійника. Решта були непомітними. Якби не натхнення Судакова та Циганкова, була б ганебна поразка. Добре, що виграли, але роботи ще дуже багато.

Ответ на сообщение Igorich

Ця гра знову тикнула носом Реброва в одну гостру проблему в нашій збірній: якщо Бражко замінив Степаненка повністю (Сидора можна не викликати більше), то в центрі захисту Матвієнко не надто надійний, Таловєров? Не знаю, потрібно щоб товаруху відіграв 90 хв, а далі по списку Боднар, Попов і ніяк сватки з кривцовими цю проблему не вирішать. Потрібно працювати над Максом Кілманом.

Бражку они уже засосы на заду оставляют... Подождите хоть матча с настоящим соперником. Он пока в Динамо до цельного Сидора не дотягивает.

Головная рiзниця мiж дома матчами- у швидкостi , думаю Ребров зрозумiв, що перекатуванням м'яча мiж захicтниками перемоги не отримати.Цим доречi Циганков вiдрiзняеться вiд Зубкова.

двома

Ответ на сообщение Бесплатно

Обычно человек подстраивается под партнеров, а не наоборот... Это что за футболист такой, под которого надо 10 человек покупать

Якщо він буде підстраюватись під інших, то стане таким самим, іншим. Він обдарований, і це треба навчитись використовувати! Навчитись це використовувати! Треба шукати той шлях, який даст максімум, не забуваючи й про те, що не можна все замикати на одній людині, бо вона в будь який час може вилетіти.

Ответ на сообщение chila

Бражку они уже засосы на заду оставляют... Подождите хоть матча с настоящим соперником. Он пока в Динамо до цельного Сидора не дотягивает.

+100 там бы до Сидора дотянуть...А до Стёпы так вообще ещё километры...

Стьопа переходив до Шахтаря в 20 років, вже маючи за спиною під 100 матчів за МЗ на найвищому рівні. На той час він вже був на височенному дорослому рівні, справжній wonderkid. Бражко вже 22 і він по суті тільки почав. Перспектива в хлопця добра, але до Стьопи йому далеко. Вважаю що Стьопа взагалі кращий опорник в нашій історії та один з самих недооцінених гравців, в якого карʼєра могла скластися куди яскравіше. Ну а Сидор взагалі не опорник... Перевчили хлопця, грав як міг )

Ответ на сообщение toledo

Стьопа переходив до Шахтаря в 20 років, вже маючи за спиною під 100 матчів за МЗ на найвищому рівні. На той час він вже був на височенному дорослому рівні, справжній wonderkid. Бражко вже 22 і він по суті тільки почав. Перспектива в хлопця добра, але до Стьопи йому далеко. Вважаю що Стьопа взагалі кращий опорник в нашій історії та один з самих недооцінених гравців, в якого карʼєра могла скластися куди яскравіше. Ну а Сидор взагалі не опорник... Перевчили хлопця, грав як міг )

Найкращим опорником у нашій історії був Андрій Гусін

Ответ на сообщение Ingvar

Найкращим опорником у нашій історії був Андрій Гусін

Суперечливо. Але тему розвивати не хочу, то моя особиста думка.

Ответ на сообщение toledo

Суперечливо. Але тему розвивати не хочу, то моя особиста думка.

ок

Ответ на сообщение Бесплатно

Даже Миколенко ожил. Уже забыл, что он таким бывает Лунин ток голом расстроил

та да, пропусти такий гол Трубін, його би тут на форумі вже по 100 раз четвертували

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Прогнозы

Все прогнозы

Рейтинг казино

Спецпроекты

Как начать делать ставки?

1
Выбрать букмекерскую контору
2
Получить бонус
3
Выбрать события для ставки
узнать больше

Лента новостей

27 апреля
15:40
Артем Довбик не реализовал пенальти в матче с "Лас-Пальмасом"
15:40
"Днепр-1" – "Динамо" 1:2. Драматическое дерби бывших тренеров-одноклубников
15:25
Первая лига. 6-й тур (второй этап). "Карпаты" с минимальным счетом переигрывают "Полтаву"
15:25
Хулен Лопетеги может возглавить "Милан" - La Gazzetta dello Sport
15:12
"Реал" отказался от трансфера Альфонсо Дэвиса
15:10
"Кадис" – "Мальорка". Анонс и прогноз матча
14:56
"Минай" - "Черноморец" 2:0. Уже не последние
14:52
Чемпионат Украины. "Минай" – "Черноморец" 2:0. Гол Артура Ременяка (Видео)
14:38
ЛНЗ – "Шахтер": стартовые составы
14:33
"Генк" - "Брюгге". Анонс и прогноз матча
14:22
Артем Довбик – в "старте" "Жироны" на матч против "Лас-Пальмаса", Виктор Цыганков – в запасе
14:12
Чемпионат Украины. "Минай" – "Черноморец" 1:0. Гол Тимура Кораблина (Видео)
14:01
"Метц" – "Лилль". Анонс и прогноз матча
13:55
Игорь Климовский: "Я, директор и вратарь "Кремня" готовы пройти проверку на детекторе лжи"
13:40
Карло Анчелотти - Кепе: "Сомневался, стоит ли тебе играть в матче с "Реал Сосьедадом", или лучше было выпустить Лунина, но ты меня впечатлил"
13:31
"Интер" - "Торино". Анонс и прогноз матча
13:28
Матч "Днепр-1" – "Динамо" приостановлен из-за воздушной тревоги
13:25
Андрей Понедельник: "Кривбассу" в каждом матче надо набирать максимум зачетных баллов"
13:20
Первая лига. "Ингулец" - "Прикарпатье". Прямая трансляция
13:10
Дмитрий Немчанинов: "Считаю, что люди, которые предлагают "сливать" матчи, совершили преступление"
Больше новостей
27 апреля
15:40
Артем Довбик не реализовал пенальти в матче с "Лас-Пальмасом"
15:40
"Днепр-1" – "Динамо" 1:2. Драматическое дерби бывших тренеров-одноклубников
15:25
Первая лига. 6-й тур (второй этап). "Карпаты" с минимальным счетом переигрывают "Полтаву"
14:56
"Минай" - "Черноморец" 2:0. Уже не последние
14:52
Чемпионат Украины. "Минай" – "Черноморец" 2:0. Гол Артура Ременяка (Видео)
14:38
ЛНЗ – "Шахтер": стартовые составы
14:22
Артем Довбик – в "старте" "Жироны" на матч против "Лас-Пальмаса", Виктор Цыганков – в запасе
14:12
Чемпионат Украины. "Минай" – "Черноморец" 1:0. Гол Тимура Кораблина (Видео)
13:55
Игорь Климовский: "Я, директор и вратарь "Кремня" готовы пройти проверку на детекторе лжи"
13:28
Матч "Днепр-1" – "Динамо" приостановлен из-за воздушной тревоги
13:25
Андрей Понедельник: "Кривбассу" в каждом матче надо набирать максимум зачетных баллов"
13:20
Первая лига. "Ингулец" - "Прикарпатье". Прямая трансляция
13:10
Дмитрий Немчанинов: "Считаю, что люди, которые предлагают "сливать" матчи, совершили преступление"
13:05
Первая лига. "Левый берег" - "Кудровка-Нива". Прямая трансляция
12:55
Лунин отреагировал на игру Кепы в матче против "Реал Сосьедада"
12:40
Николай Гайдучик: "Впереди у "Вереса" 6 финалов"
12:25
Дарио Срна: "Голы в ворота "Вереса" и "Кривбасса" - чистые, меня это не беспокоит вообще"
12:20
Первая лига. "Подолье" - "Чернигов". Прямая трансляция
12:10
"Минай" - "Черноморец": стартовые составы
12:05
Первая лига. "Полтава" - "Карпаты". Прямая трансляция
Больше новостей
27 апреля
15:40
Артем Довбик не реализовал пенальти в матче с "Лас-Пальмасом"
15:25
Хулен Лопетеги может возглавить "Милан" - La Gazzetta dello Sport
15:12
"Реал" отказался от трансфера Альфонсо Дэвиса
15:10
"Кадис" – "Мальорка". Анонс и прогноз матча
14:33
"Генк" - "Брюгге". Анонс и прогноз матча
14:22
Артем Довбик – в "старте" "Жироны" на матч против "Лас-Пальмаса", Виктор Цыганков – в запасе
14:01
"Метц" – "Лилль". Анонс и прогноз матча
13:40
Карло Анчелотти - Кепе: "Сомневался, стоит ли тебе играть в матче с "Реал Сосьедадом", или лучше было выпустить Лунина, но ты меня впечатлил"
13:31
"Интер" - "Торино". Анонс и прогноз матча
12:55
Лунин отреагировал на игру Кепы в матче против "Реал Сосьедада"
12:01
"Атлетико" – "Атлетик". Анонс и прогноз матча
12:01
ПСЖ – "Гавр". Анонс и прогноз матча
12:01
"Астон Вилла" - "Челси". Анонс и прогноз матча
11:45
"Лацио" - "Верона". Анонс и прогноз матча
11:25
Игорь Цыганик: "Довбик мог оказаться в "Селтике", Шевченко давал Артему очень хорошую характеристику"
11:05
Анчелотти объяснил Лунину, почему в матче против "Реал Сосьедада" он выпустил в основе Кепу
10:14
"Лестер" вернулся в Премьер-лигу
10:00
"Бенфика" - "Брага". Анонс и прогноз матча
09:30
"Алавес" – "Сельта". Анонс и прогноз матча
09:30
"Эвертон" - "Брентфорд". Анонс и прогноз матча
Больше новостей
27 апреля
01:00
Кудровка - Металлург-2: прямая трансляция матча
01:00
Васт - Чайка: прямая трансляция матча
01:00
Спорт Ресифе - Вила Нова: прямая трансляция матча
01:00
Итуано - Операрио Ферровиарио: прямая трансляция матча
02:00
Аваи - Сантос: прямая трансляция матча
03:00
Гуарани - Шапекоэнсе: прямая трансляция матча
12:00
Тобол - Женис: прямая трансляция матча
12:00
Буковина - Диназ: прямая трансляция матча
12:15
Тростянец - Локомотив: прямая трансляция матча
12:30
СК Полтава - Карпаты: прямая трансляция матча
13:00
Днепр-1 - Динамо: прямая трансляция матча
13:00
Минай - Черноморец: прямая трансляция матча
13:00
Подолье - Чернигов: прямая трансляция матча
13:00
Мафра - Оливейренсе: прямая трансляция матча
13:30
Левый берег - Нива: прямая трансляция матча
13:45
Скала 1911 - ЮКСА: прямая трансляция матча
14:00
Айнтрахт - Гамбург: прямая трансляция матча
14:00
Хольштайн - Кайзерслаутерн: прямая трансляция матча
14:00
Падерборн - Эльферсберг: прямая трансляция матча
14:00
Ингулец - Прикарпатье: прямая трансляция матча
Больше новостей
27 апреля
15:10
"Кадис" – "Мальорка". Анонс и прогноз матча
14:33
"Генк" - "Брюгге". Анонс и прогноз матча
14:01
"Метц" – "Лилль". Анонс и прогноз матча
13:31
"Интер" - "Торино". Анонс и прогноз матча
12:01
"Атлетико" – "Атлетик". Анонс и прогноз матча
12:01
ПСЖ – "Гавр". Анонс и прогноз матча
12:01
"Астон Вилла" - "Челси". Анонс и прогноз матча
11:45
"Лацио" - "Верона". Анонс и прогноз матча
10:30
ЛНЗ – "Шахтер". Анонс и прогноз матча
10:00
"Бенфика" - "Брага". Анонс и прогноз матча
14:30
Куиаба - Атлетико Минейро: прогноз на матч
12:30
Гимараэш - Боавишта: прогноз на матч
12:00
Васко да Гама - Крисиума: прогноз на матч
12:00
Халл - Ипсвич: прогноз на матч
12:00
ПСЖ - Гавр: прогноз на матч
12:00
Атлетико - Атлетик: прогноз на матч
12:00
Астон Вилла - Челси: прогноз на матч
11:45
Гент - Вестерло: прогноз на матч
11:30
Шальке - Фортуна: прогноз на матч
11:00
Видзев - Ракув: прогноз на матч
Больше новостей
4500 грн + 100FS
Забрать подарок →