Чемпионат Украины 2022/2023. 6-й тур / /
Колос
Ковалевка
Окончен
0 : 0
Ингулец
Петрово

"Колос" - "Інгулець" 0:0. Битися - боротися

Источник фото:
552

07.10.2022. Чемпіонат України. 6-й тур
Ковалівка. Стадіон "Колос"

"Колос" - "Інгулець" 0:0

"Колос": Волинець, Чоботенко, Зозуля, Чорноморець, Новак, Смирний (Ільїн, 65), Болбат (Попов, 65), Оріховський (Ісаєнко, 88), Мілько, Мякушко, Безбородько (Лисенко , 79)
Тренер: Ярослав Вишняк

"Інгулець": Кучер, Кучеренко, Нагієв (Сітало, 46), Саків, Павлов, Смоляков (Кравчук, 71), Сидоренко, Запорожец, Кухарук (Клименко, 77), Ченбай, Одарюк (Марусич, 78)
Тренер: Сергій Лавриненко

Попередження: Чорноморець, 44, Оріховський, 66, Зозуля, 67, Лисенко , 81, Мілько, 90+1 - Ченбай, 58, Саків, 68, Кухарук, 74

Читайте также: Клуби УПЛ влітку заробили на трансферах майже 50 млн євро

{{widget:lineup:17951}}

Важко знайти людину у футбольному світі, якій би сподобався перший тайм у виконанні обох команд. Навіть "корифеї" тактичного футболу відверто б почали засинати від дій колективів, бо ніякого тактичного протистояння і близько не було. А от що можна було побачити, так це намагання менше помилятися і точніше віддавати передачі. Вдавалося це трошки краще господарям, які більше тримали м’яч. Ну, і, звичайно, боротьба, боротьба і ще раз боротьба.

За 45 хвилин команди на двох завдали лише два удари у створ воріт – по одному на колектив. Першими пробили гравці "Інгульця" на 24-й хвилині – точно у руки Волинцю. Господарі відповіли на 42-й хвилині, коли Безбородько мав забивати. Обидва центральні захисники "Інгульця" загубили форварда, який метрів з одинадцяти непогано зміг пробити головою. Проте Кучер правильно вибрав позицію, тому перевів м’яч на кутовий.

Здавалося, що після перерви команди якось перебудуються, щоб спробувати перемогти, але це більше були, мабуть, мрії… Навіть вихід на поле Сітало, який мав хоч якось посилити гру гостей в атаці, нічого не дав. Хоча на полі і залишався Одарюк, який до цього грав форварда.

І для "Колосу", і для "Інгульця" головним завданням було не пропустити. Саме від цього команди і виходили, мінімально йдучи на ризики. Так, господарі більше контролювали м’яч, але в плані гостроти у воріт Кучера від цього не було ніяких дивідендів. Гості лише при натяку на можливу небезпеку вирішували епізод дуже просто – м’яч відправлявся подалі від воріт.

Єдине, що хоч якось створювало небезпеку у воріт суперника – були кутові. Спершу Сітало пробив на 50-й хвилині – Волинець відловив, а потім вже Чоботенко на 69-й хвилині зміг підставити голову – Кучер зіграв не менш надійно. На цьому і все, тому результат став повністю закономірним. "Колос" хоч і тимчасово, але все ж підіймається на третє місце, а "Інгулець" на одне очко відривається від зони вильоту.

Прогнозы

Все прогнозы