Чемпионат Украины 2022/2023. 3-й тур / /
Окончен
1 : 1
Ингулец
Петрово

"Черноморец" - "Ингулть" 1:1. В поиске победы

Источник фото:
774

Одесса. ЦС "Чорноморець"
Головний арбітр: Андрій Коваленко
Асистенти: Олександр Беркут (Сімферополь), Віктор Матяш (Донецьк)
"Чорноморець" - "Ингулець" 1:1
Голи: Джеймс, 66 - Запорожець, 32
"Чорноморець": Непогодов, Селін, Єрмаков, Плакса, Брагару, Салюк (Штогрін, 46), Наумець (Кузик, 58), Політило, Джеймс (Войтіховський, 71), Юсов (Кравченко, 46), Фили (Гладкий, 58)
Тренер: Роман Григорчук
"Ингулец": Паламарчук, Саків, Павлов, Нагієв, Кучеренко, Близниченко (Одарюк, 67), Клименко (Сітало, 74), Коробенко, Запорожець (Марусич, 83), Козак (Смоляков, 74), Ченбай
Тренер: Сергій Лавриненко
Попередження: Юсов, 22, Салюк, 44, Брагару, 63 - Клименко, 60, Одарюк, 82, Марусич, 90+3

{{widget:lineup:17419}}

Почали матч господарі трошечки активніше, проте ніяких дивідендів бля воріт суперника це не приносило. Навпаки, "Інгулець" в завершальній стадії був ефективнішим, завершуючи атаки ударами.

На 7-й хвилині Козак змістився з правого флангу в центр, пройшов декількох захисників та пробив в ближній нижній кут одеських воріт. В рамку він не влучив, хоча в штангу з зовнішньої сторони таки поцілив. Відповіли "моряки" одразу: в першій ж атаці Брагару отримав можливість пробити з меж штрафного майданчику, але ні удар, ні простріл у Максима відверто не вийшов.

На 14-й хвилині вперше в гру вступив голкіпер "Чорноморця". Спершу Непогодов зіграв кулаками після подачі кутового, а потім відразу відбив небезпечний постріл Клименка, який підкараулив відскок. Це були два дзвіночки… Неприємності почалися на 33-й хвилині, а провалися знову лівий фланг оборони. Запорожець ще біля центральної ліній отримав пас, пройшов до штрафного майданчику і сильно пробив під дальню штангу. Хоч Непогодов і витягнувся в стрибку, відбити шансів в нього не було. 0:1!

Так до перерви одесити оговтатися і не змогли. Роману Григорчуку 15 хвилин довелося приводити в почуття своїх підопічних, а на другий тайм ще й Кравченка з Штогріним випускати. Робота тренера не пройшла безслідно, а основна небезпека "моряків" почала виходити від Брагару. Максим двічі міг забивати – на 56-й та 65-й хвилинах, однак в обох випадках Паламарчук зумів виручити свою команду. Особливо треба відмітити другий сейв голкіпера, коли треба було діставати м’яч з дальнього кута.

Щоправда, через декілька секунд Паламарчук вже міг зіграти краще. Після подачі кутового Джеймс відірвався від захисника і пробив головою в ближній кут. Голкіпер міг би врятувати "Інгулець", якби краще вибрав позицію. 1:1!

На щось більше команд вже не вистачило. За півгодини ігрового часу, який залишався до фінального свистка, створити чогось небезпечного не вдалося. З натяжкою можна згадати лише момент Брагару з офсайду, хоча Максим навіть так не зміг забити. У "Інгульця" на третій доданій хвилині Сітало опинився на хорошій позиції, але удар у форварда був дуже невдалим.

Прогнозы

Все прогнозы