Ліга чемпіонів 2022/2023. Плей-офф. 1/4 фінала. Перші матчі / /
Мілан
Італія
Закінчено
1 : 0
Наполі
Неаполь, Італія

"Мілан" - "Наполі". Анонс і прогноз матчу

2507

12 квітня 2023 року. 22:00. "Джузеппе Меацца"
Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу. Перший матч

Де подивитися: Megogo

Травмовані: Осімхен, Сімеоне (обидва - "Наполі")

"Мілан" - "Наполі": коефіцієнти букмекерів

"Мілан"

"Ми не можемо скористатися ксероксом і зробити копію". Так наставник "Мілана" Стефано Піолі прокоментував очікування від майбутнього матчу з "Наполі". Півтора тижні тому його команда розбила майбутнього чемпіона Серії А на його ж полі з рахунком 4:0. Наступного дня захоплені вболівальники "Мілана" шкодували лише про одне - про те, що ця гра була зіграна в рамках чемпіонату Італії, а не Ліги чемпіонів. Той факт, що в наступному турі після цього розгрому россонері не змогли забити жодного м'яча у ворота "Емполі", зайвий раз демонструє, наскільки нестабільною командою є "Мілан".

Піолі переконаний: Спаллетті вивчив той розгром і знайшов ключі для його команди "Ми маємо бути до цього готові", - зауважив тренер. У нього є перевага - кадрова ситуація. У господарів немає жодного травмованого (Ібрагімович не береться до уваги - він не заявлений на ЛЧ). Навіть Калюлю відновився.

"Наполі"

А ось у "Наполі" серйозні кадрові проблеми: у першому чвертьфіналі не зможе зіграти не тільки найкращий бомбардир команди Віктор Осімхен, а й його найближчий наступник за стилем гри - Джованні Сімеоне. Обидва не опинилися в заявці на гру через травми: нігерієць повернувся з ушкодженням із розташування національної збірної, а аргентинець травмувався в останньому матчі з "Лечче", в якому вийшов на заміну.

Преса гадає, кого ж Лучано Спаллетті поставить в атаку на матч із "Міланом". У тренера "Наполі" є три варіанти: Джакомо Распадорі, Ірвінг Лосано та Еліф Елмас. Останній є чистим півзахисником, але Спаллетті розглядає македонця в статусі "хибної дев'ятки". У будь-якій іншій ситуації Распадорі був би фаворитом на вихід у старті за цих обставин, але його ситуація ускладнюється тим, що він тільки нещодавно відновився. У вівторок Джак провів своє перше за довгий час тренування в загальній групі. "Я оціню його стан у день гри", - зазначив Спаллетті. І додав: "Ми можемо виграти і без Осімхена. Ми вже робили це в цьому сезоні".

Читай також: Піолі: "Спокійні перед матчем з "Наполі" в Лізі чемпіонів"

"Мілан" - "Наполі": орієнтовні склади

{{widget:lineup:20398}}

"Мілан" - "Наполі": прогноз автора

Чекаю на обережну першу гру - насамперед, від "Мілана". Команда Піолі боятиметься пропустити, і більшу частину зустрічі стримуватиме суперника. Має позначитися і відсутність Осімхена, і неготовність Распадорі. Нульова нічия мене не здивує.

Ставка матчу
Мілан
Наполі
22:00
Ліга чемпіонів - 12 квітня 2023
. Ставка з бонусом 4 500 грн
Тотал менше 2.5
.
Тотал менше 2.5
1.62

Прогнози

Всі прогнози