closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

Григорій Суркіс: "Для мене таке рішення УЄФА стало сюрпризом"

Григорій Суркіс: "Для мене таке рішення УЄФА стало сюрпризом"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1545
12
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить

УЄФА вміє робити яскраві події. Щорічний Конгрес також пройшов пафосно і зі смоком. Тут і місце зустрічі – Лондон, і виступ принца Вільяма, і розкішний зал із найвпливовішими людьми світового футболу. Але для журналістів такі події рідко бувають цікавими. Хоча цього разу трапився виняток. На Конгресів в Лондоні відбулась історична подія. Вперше українець став віце-президентом УЄФА. Прийнявши вітання від багатьох людей, Григорій Суркіс, перебуваючи ще в залі засідання, знайшов час поговорити про таку знакову подію.

- Вітаю Вас. Як пройшли вибори?

- Все трапилося процедурно. На Виконкомі були запропоновані кандидатури і за них проголосували. Пан Томпсон, який був віце-президентом багато років, завершив свою діяльність, і я став віце-президентом. Тепер доведеться ще більше працювати аби виправдати ту довіру, яку до моєї персони виявив Виконком і президент.

- Наскільки розширюються Ваші обов’язки, і якій темі Ви приділятимете основну увагу?

- Робота буде вестися в стратегічній раді при президентові в яку входять віце-президенти. Найближчим часом я ознайомлюсь із своїми новими завданнями. Думаю що впораюсь і буду достойно представляти Україну в новій ролі.

- Але шанси на те, що Україні будуть частіше довіряти великі матчі, фінали і турніри, збільшились?

- Посада віце-президента УЄФА зовсім не дає якихось переваг в цьому плані. Але я робив, роблю, і, впевнений, буду і далі робити все можливе, аби український футбол був достойно представлений на світовій арені.

- Ви зараз дуже спокійно говорите про таку серйозну подію. Ви ще до Конгресу знали, що станете віце-президентом?

- Ні, не знав. Для мене це сюрприз.

- Тепер можна подумати і про перспективи стати президентом УЄФА? У Вас серйозний авторитет в цій організації.

- У нас дуже гарний президент, Мішель Платіні. На сьогоднішній день взагалі недоцільно про це говорити. На Конгресі президент сказав, що європейський футбол, перш за все, гарантує фінансову, організаційну, структурну стабільність. Дає можливість передбачити всі ризики. Які важелі впливають на негатив у футбол?. Передусім це расизм. Було прийняте дуже важливе рішення про боротьбу з расизмом. Українській асоціації, як і іншим, зараз треба серйозно задуматись як боротися з такими явищами. Ми маємо на сьогоднішній день приклад київського «Динамо», яке буде наступну домашню гру в євро кубках грати без глядачів. Уперше. Тому треба зробити все, аби таких негативних явищ не було.

- Віце-президент УЄФА може бути і президентом національної Федерації. У Вас є амбіції об’єднати ці посади?

- У мене не має жодних амбіції очолити в майбутньому ФФУ, тому що для мене цей шлях вже пройдений. Сьогодні я переймаюсь тим, що мені подобається. У мене з’явилось більше часу приділяти увагу своїй родині та міжнародній діяльності. Я заборгував своїй родині і хочу повернути ці борги.

- Які ще рішення були прийняті на Конгресі УЄФА?

- На Виконкомі прийняли важливе рішення, що з наступного сезону, переможець Ліги Європи отримує можливість стартувати в Лізі Чемпіонів. Тому тепер деякі країни зможуть мати по п’ять команд в цьому турнірі.

Також прийняте рішення що з сезону 2015 року в Лізі Чемпіонів гарантують собі право потрапляння в груповий турнір не шість країн, а вже дванадцять.

Затверджені і фінансові моменти. УЄФА взагалі з року в рік демонструє позитивний розвиток на фоні фінансової кризи. Така стабільність дає можливість допомагати Федераціям розвивати юнацький і масовий футбол. Це соціальне явище, яке більш важливе, ніж професійний футбол. Це гарантія, що в майбутньому у нас будуть здорові діти.

- Але професійним футболом цікавляться значно більше. Багато людей не розуміє, чому УЄФА не вводить відео повтори. Чи планує УЄФА спробувати цю систему найближчим часом.

- Можливо, повтори колись будуть введені. Але думаю, що не найближчим часом. Сьогодні не має сучасної техніки, яка може в повній мірі гарантувати стовідсоткове взяття воріт, чи визначити точно був офсайд чи ні. Є ще багато питань. Тому сьогодні Виконком УЄФА в повній мірі не висловлює захоплення від цієї ідеї. В цьому питанні я повністю підтримує Мішеля Платіні. Футбольне видовище може втратити свою привабливість.

Зараз у Лондоні ми святкуємо 150 років місцевої Асоціації. Тут народився футбол. І якби кожен раз змінювали правила, наприклад, ввели два м’ячі на полі, чи кожному дали б по м’ячу, то це вже був би не футбол. Не потрібно сьогодні застосовувати техніку, тому що сьогодні вона не може замінити людину. Передусім емоційно. Я не впевнений що техніка гарантує стовідсотковість прийняття рішення. Скільки разів за матч потрібно зупинити гру, щоб перевірити був правий рефері чи ні?

- Але можна просто подивитись телевізійний повтор. Це триватиме кілька секунд.

- Повторюсь, футбол зміниться, якщо такі системи будуть введені.

- На Конгрес також приїхали нові керівники ФФУ, Анатолій Коньков, Анатолій Попов і Сергій Стороженко. Ви з ними зустрічались?

- Безумовно. Зустрічались в кулуарах. Це люди які сьогодні опікуються українським футболом, і я бажаю їм досягти ще більших успіхів. На Конгресі відзначили ще раз, що Євро 2012 пройшов з величезним успіхом. І організаційно і фінансово. Тому у них сьогодні є планка, яку підняли не Суркіс зі своєю командою, а українське суспільство та влада. Але все ще вже історія. Далі потрібно продовжувати розвивати інфраструктуру, тому що сьогодні в Україні багато стадіонів в занедбаному стані, де неможливо надати комфортні умови глядачам. А, можливо, приклади негативної поведінки глядачів саме впливають на це.

- Проведення Євро все таки це ваша заслуга. Після Євро, коли з’явились нові керівники, як Ви оціните їхню роботу зі сторони? Ви побачили якісь зміни в роботі ФФУ?

- Щоб я зараз не говорив, позитивно чи негативно… Давайте про дії нової команди ми спершу почуємо від самої команди. Почуємо це на черговому Конгресі, який, мабуть, відбудеться в вересні. Сьогодні я не хочу давати якихось оцінок, тому що кожна нова влада потребує певного часу, аби в повній мірі переосмислити, що робили попередники, взяти найкраще, і йдучи своїм шляхом зробити все, що було обіцяно.

Популярные новости
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (12) Все комментарии

Щоб не казали за Суркіса, але він ніколи недозволяє собі воювати через пресу. Та завжди толерантно коментує дії своїх "прихильників"...

Суркис, где база в Гореничах? Нету? В камеру!

Ответ на сообщение Винни-Пухх

Суркис, где база в Гореничах? Нету? В камеру!

Не в камеру, а в карман братьям пошли деньги на базу:)

Ответ на сообщение Винни-Пухх

Суркис, где база в Гореничах? Нету? В камеру!

В компанії міністра оборони, міністра спорту та премєр міністра каденцій 2002-05 та 2006-07 років))) Як ж нерозуміємо, що було б що - давно б притиснули. а так то уже рік перевіряють і пшик. Але це видно нова мантра.. Свічку тримали?

Ответ на сообщение 13/0303

В компанії міністра оборони, міністра спорту та премєр міністра каденцій 2002-05 та 2006-07 років))) Як ж нерозуміємо, що було б що - давно б притиснули. а так то уже рік перевіряють і пшик. Але це видно нова мантра.. Свічку тримали?

Судя по излагаемым подробностям свечку держал ты. А я просто выводы логические делаю: денег сурок взял, а базы нету, значит спизжил деньги. Ну а где должен сидеть вор? Правильно, в тюрьме! И если в одной с сурком камере сядут еще пару чиновников - я буду только рад.

Ответ на сообщение Винни-Пухх

Судя по излагаемым подробностям свечку держал ты. А я просто выводы логические делаю: денег сурок взял, а базы нету, значит спизжил деньги. Ну а где должен сидеть вор? Правильно, в тюрьме! И если в одной с сурком камере сядут еще пару чиновников - я буду только рад.

А ти бачив що взяв?Чи нова мантар? Я проти чорно білих ситуацій. Якщо б наша влада хотіла збудувати цю базу - збудували б. Я не сумніваюсь що при розслідуванні інших справ,особливо прихвтизації - його є за що вхопити, але за базу... Навряд, в противному про це кричали б на всіх кутках. А наслідники, як ти мабуть знаєш, тему цю чомусь не поширюють. Бояться? Та ні просто вхопитись нізащо. А якщо хочеться якоїсь нової зацепки за Суркіса - то треба пошукати якусь кращу тему. Щоб важче адептам ГМС було розвіяти міф))) Правда конфлікта інтересів уже нема, тому знайти щось буде важко)))

Я вижу наличие присутствия отсутствия базы. Строить которую было прямейшей обязанностью сурка. И я не сильно понимаю, причем здесь влада. Да и какая из них? Ведь сурок крал при всех(!!!) президентах Украины, начиная с Леонида Макаровича и заканчивая Хамом. Конфликт интересов вспомнил? Сейчас его действительно нету. Как нету и мегаклюпа среди призеров. Вот так вот, весьма символично: бай-бай Гриша - бай-бай медали. Лишнее доказательство, что интерес все же был. И еще какое-то время будет, потому что сурковые прихвостни так и остались на своих местах, понадобится еще много времени, чтобы наш футбол очистился от этих дегенералов.

чисто субъективно, в свете ближайшего решения лозанны, как-то удачно спрятали гришу под защиту уефа, типа если сейчас решение будет в пользу карпат и металла, а не в пользу ффу, то и ответить за вброс будет некому, не то что кого-то обвинить, ибо уефа всегда жестко реагирует на наезды со стороны.

База это конечно вопрос, но где уроки футбола в школах, где поля и мячи. Я живу в Харькове рядом с центром. Есть несколько полей, но они платные, сын учится в школе - мячи сами покупаем! А бабла высосали небось немерянно под это дело. А то что некоторые говорят, что Суркис привез, провел, выбил и отстоял евро-2012, то сорри, ребята, но вечные потерпевшие, все было сделано за ваши деньги (налоги). Это все равно, что говорить, мол Сталин победил в Великой Отечественной и т.п. Поверьте эти ребята без 100% выгоды для себя ничего не делают!

Ответ на сообщение Винни-Пухх

Я вижу наличие присутствия отсутствия базы. Строить которую было прямейшей обязанностью сурка. И я не сильно понимаю, причем здесь влада. Да и какая из них? Ведь сурок крал при всех(!!!) президентах Украины, начиная с Леонида Макаровича и заканчивая Хамом. Конфликт интересов вспомнил? Сейчас его действительно нету. Как нету и мегаклюпа среди призеров. Вот так вот, весьма символично: бай-бай Гриша - бай-бай медали. Лишнее доказательство, что интерес все же был. И еще какое-то время будет, потому что сурковые прихвостни так и остались на своих местах, понадобится еще много времени, чтобы наш футбол очистился от этих дегенералов.

Смішно, але спробую відповісти: 1) Іди попробуй збудуй хоча б халупку на Яворівському полігоні. В кращому випадку просто викинуть, в гіршому довбануть з "Граду". Дійсно не розумієш до чого тут влада? 2) В Україні за третє місце не дають медалі? Незнав, щось нове. І що таке "мегаклюп" - це машина така чи може новий айфон?)) 3)"Імя сестра,імя" Прохання назвати прихвостнів та де саме вони окопались?)) Короче ні тину ні городу, одна злоба.

Ответ на сообщение Аджоев Гурам

База это конечно вопрос, но где уроки футбола в школах, где поля и мячи. Я живу в Харькове рядом с центром. Есть несколько полей, но они платные, сын учится в школе - мячи сами покупаем! А бабла высосали небось немерянно под это дело. А то что некоторые говорят, что Суркис привез, провел, выбил и отстоял евро-2012, то сорри, ребята, но вечные потерпевшие, все было сделано за ваши деньги (налоги). Это все равно, что говорить, мол Сталин победил в Великой Отечественной и т.п. Поверьте эти ребята без 100% выгоды для себя ничего не делают!

А ми от проживаєм в маленькому містечку і поля є (безкоштовні) і мячі минулого березня (2012) отримали - безкоштовно. Так Суркіс працював на свій авторитет, але походя,або нехотячи хоч щось зробив. І при ньому хоча б якийсь паритет був у нас, а зараз Карфаген розвалили (правда не повністю, частина команди то просто перемалювалась), а на томісь збудували чисту синьйорію...

Ответ на сообщение Винни-Пухх

Судя по излагаемым подробностям свечку держал ты. А я просто выводы логические делаю: денег сурок взял, а базы нету, значит спизжил деньги. Ну а где должен сидеть вор? Правильно, в тюрьме! И если в одной с сурком камере сядут еще пару чиновников - я буду только рад.

у тому і Курченко разом з Ахметом ?

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

28 апреля
20:47
Ярослав Карабин: "Рух" проигрывал борьбу в первом тайме с "Вересом", не было спортивной агрессии"
20:35
Агент Довбика: "Ни один факт каких-либо нарушений при трансфере Артема в "Жирону" не нашел своего подтверждения в Испании"
20:31
УПЛ. 26-й тур. "Кривбасс" громит аутсайдера
20:24
"Кривбасс" - "Металлист 1925" 3:0
20:15
Чемпионат Нидерландов. 31-й тур. ПСВ уничтожает "Херенвен" и ожидает титула
20:13
Гендиректор "Полесья": "Большинство клубов УПЛ поддержали идею создания премиального фонда для арбитров"
19:58
Официально: "Колос" заменил Ярослава Вишняка на Александра Поздеева
19:44
Руслан Ротань: "Мы в борьбе за выживание, но некоторые игроки не понимают, где находятся"
19:40
Чемпионат Франции "Клермон" – "Реймс" 4:1. Видеообзор матча
19:39
Чемпионат Испании. "Гранада" – "Осасуна" 3:0. Видеообзор матча
19:37
Чемпионат Франции. "Лорьян" – "Тулуза" 1:2. Видеообзор матча
19:36
Чемпионат Англии. "Тоттенхэм" – "Арсенал" 2:3. Видеообзор матча
19:31
Чемпионат Франции. "Страсбур" - "Ницца" 1:3. Видеообзор матча
19:26
Чемпионат Украины. "Кривбасс" – "Металлист 1925" 3:0. Голы Артура Микитишина и Максима Лунева (Видео)
19:20
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 28.04.2024
19:19
Чемпионат Испании. 33-й тур. Довбик снова забивает, "Альмерия" вылетает, важная победа "Атлетико"
19:12
Чемпионат Украины. "Заря" – "Оболонь" 0:0. Видеообзор матча
18:59
Чемпионат Украины. "Колос" - "Александрия" 0:0. Видеообзор матча
18:45
Чемпионат Украины. "Кривбасс" – "Металлист 1925" 1:0. Гол Максима Задераки (Видео)
18:32
Таллес Бренер: "Карабин прекрасно сыграл в том эпизоде, он – молодец!"
18:15
Ярослав Вишняк: "У "Колоса" много травмированных игроков"
17:59
Начало матча "Кривбасс" - "Металлист 1925" задерживается из-за воздушной тревоги
17:50
Новый президент "Порту" Андре Виллаш-Боаш намерен уволить Сержиу Консейсау
17:37
Чемпионат Испании. "Кадис" – "Мальорка" 1:1. Видеообзор матча
Больше новостей
28 апреля
20:47
Ярослав Карабин: "Рух" проигрывал борьбу в первом тайме с "Вересом", не было спортивной агрессии"
20:35
Агент Довбика: "Ни один факт каких-либо нарушений при трансфере Артема в "Жирону" не нашел своего подтверждения в Испании"
20:31
УПЛ. 26-й тур. "Кривбасс" громит аутсайдера
20:24
"Кривбасс" - "Металлист 1925" 3:0
20:13
Гендиректор "Полесья": "Большинство клубов УПЛ поддержали идею создания премиального фонда для арбитров"
19:58
Официально: "Колос" заменил Ярослава Вишняка на Александра Поздеева
19:44
Руслан Ротань: "Мы в борьбе за выживание, но некоторые игроки не понимают, где находятся"
19:26
Чемпионат Украины. "Кривбасс" – "Металлист 1925" 3:0. Голы Артура Микитишина и Максима Лунева (Видео)
19:20
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 28.04.2024
19:12
Чемпионат Украины. "Заря" – "Оболонь" 0:0. Видеообзор матча
18:59
Чемпионат Украины. "Колос" - "Александрия" 0:0. Видеообзор матча
18:45
Чемпионат Украины. "Кривбасс" – "Металлист 1925" 1:0. Гол Максима Задераки (Видео)
18:32
Таллес Бренер: "Карабин прекрасно сыграл в том эпизоде, он – молодец!"
18:15
Ярослав Вишняк: "У "Колоса" много травмированных игроков"
17:59
Начало матча "Кривбасс" - "Металлист 1925" задерживается из-за воздушной тревоги
17:30
"Колос" - "Александрия" 0:0. В Ковалевке – без голов
16:58
Тибо Куртуа включен в заявку "Реала" на матч Лиги чемпионов против "Баварии"
16:53
"Кривбасс" - "Металлист 1925": стартовые составы
16:46
Вторая лига. 26-й тур. "Нива" обыграла молодежь "Кремня"
16:31
Безвыигрышная серия "Оболони" в УПЛ составляет уже шесть матчей
16:16
Сборная Украины U-16 стала победителем Турнира развития УЕФА в Эстонии
15:59
Младен Бартулович: "Оболонь" не хочет вылетать - работала на максимуме"
15:54
Первая лига. 6-й тур (второй этап). "Эпицентр" одержал сверхважную победу над "Мариуполем"
15:37
Илья Забарный пропустит игру "Борнмута" из-за болезни
Больше новостей
28 апреля
21:02
"Лион" сыграет с "Барселоной" в финале женской Лиги чемпионов
20:35
Агент Довбика: "Ни один факт каких-либо нарушений при трансфере Артема в "Жирону" не нашел своего подтверждения в Испании"
20:15
Чемпионат Нидерландов. 31-й тур. ПСВ уничтожает "Херенвен" и ожидает титула
19:40
Чемпионат Франции "Клермон" – "Реймс" 4:1. Видеообзор матча
19:39
Чемпионат Испании. "Гранада" – "Осасуна" 3:0. Видеообзор матча
19:37
Чемпионат Франции. "Лорьян" – "Тулуза" 1:2. Видеообзор матча
19:36
Чемпионат Англии. "Тоттенхэм" – "Арсенал" 2:3. Видеообзор матча
19:31
Чемпионат Франции. "Страсбур" - "Ницца" 1:3. Видеообзор матча
19:19
Чемпионат Испании. 33-й тур. Довбик снова забивает, "Альмерия" вылетает, важная победа "Атлетико"
17:50
Новый президент "Порту" Андре Виллаш-Боаш намерен уволить Сержиу Консейсау
17:37
Чемпионат Испании. "Кадис" – "Мальорка" 1:1. Видеообзор матча
17:35
Хави: "Я хочу, чтобы Серхи Роберто остался"
17:15
"Тоттенхэм" потерял из-за травмы Тимо Вернера
17:07
Чемпионат Франции. "Метц" – "Лилль" 1:2. Видеообзор матча
16:58
Тибо Куртуа включен в заявку "Реала" на матч Лиги чемпионов против "Баварии"
16:46
Роберт Левандовски: "В "Реале" игроки идут за Анчелотти вслепую"
15:37
Илья Забарный пропустит игру "Борнмута" из-за болезни
15:18
Александр Зинченко – в запасе "Арсенала" на матч против "Тоттенхэма"
14:44
"Милан" может отказаться от Хулена Лопетеги из-за протестов фанатов
13:52
Разван Рац: "Бельгия и Украина должны выйти из группы"
13:32
Sport.es: "Манчестер Юнайтед" готов отдать более 80 миллионов евро за защитника "Барселоны"
13:13
Джо Коул: "VAR лишает футбол страсти"
12:59
Луис Энрике: "Я убежден, что ПСЖ дойдет до финала Лиги чемпионов"
12:44
Томас Тухель может возглавить "Челси" или "Манчестер Юнайтед"
Больше новостей
28 апреля
00:00
Сианорте - Эрсилио Лус: прямая трансляция матча
00:00
Сан-Жозе - Коста-Рика: прямая трансляция матча
00:00
Принцеса ду Солимоэш - Сан-Раймундо: прямая трансляция матча
00:00
Америка Минейро - Гремио: прямая трансляция матча
00:30
Куиаба - Атлетико Минейро: прямая трансляция матча
00:30
Португеза - Ипатинга: прямая трансляция матча
01:00
КСЕ - Ретро: прямая трансляция матча
01:00
Умайта - Порту-Велью: прямая трансляция матча
01:00
Сан-Бернарду - Томбенсе: прямая трансляция матча
01:30
Атлетик - Ремо: прямая трансляция матча
02:30
Филадельфия Юнион - Реал Солт-Лейк: прямая трансляция матча
02:30
Орландо Сити - Торонто: прямая трансляция матча
02:30
Нью-Йорк Сити - Шарлотт: прямая трансляция матча
02:30
Нью-Йорк Ред Буллз - Ванкувер Уайткэпс: прямая трансляция матча
02:30
Нью-Ингленд Революшн - Интер Майами: прямая трансляция матча
02:30
Ди Си Юнайтед - Сиэтл Саундерс: прямая трансляция матча
02:30
Коламбус Крю - Монреаль Импакт: прямая трансляция матча
02:30
Цинциннати - Колорадо Рэпидз: прямая трансляция матча
03:00
Байя - Гремио: прямая трансляция матча
03:30
Нэшвилл - Сан-Хосе Эртквейкс: прямая трансляция матча
03:30
Миннесота Юнайтед - Спортинг Канзас-Сити: прямая трансляция матча
03:30
Даллас - Хьюстон Динамо: прямая трансляция матча
03:30
Чикаго Файр - Атланта Юнайтед: прямая трансляция матча
05:30
Лос-Анджелес - Портленд Тимберс: прямая трансляция матча
Больше новостей
28 апреля
17:07
Чемпионат Франции. "Метц" – "Лилль" 1:2. Видеообзор матча
12:35
"Мариуполь" - "Эпицентр": прогноз Виктора Козина
12:30
"Порту" - "Спортинг". Анонс и прогноз матча
12:02
"Бетис" – "Севилья". Анонс и прогноз матча
12:02
"Марсель" - "Ланс". Анонс и прогноз матча
11:45
"Фиорентина" - "Сассуоло". Анонс и прогноз матча
10:30
"Дармштадт" - "Хайденхайм". Анонс и прогноз матча
10:00
"Лион" – "Монако". Анонс и прогноз матча
09:30
"Вильярреал" – "Райо Вальекано". Анонс и прогноз матча
09:03
"Наполи" - "Рома". Анонс и прогноз матча
09:03
"Аталанта" - "Эмполи". Анонс и прогноз матча
08:30
"Майнц" - "Кельн". Анонс и прогноз матча
16:00
Интернасьонал - Атлетико Гоияниенсе: прогноз на матч
14:30
Жувентуде - Атлетико Паранаенсе: прогноз на матч
14:30
Форталеза - РБ Брагантино: прогноз на матч
12:30
Порту - Спортинг: прогноз на матч
12:00
Крузейро - Витория: прогноз на матч
12:00
Коринтианс - Флуминенсе: прогноз на матч
12:00
Альбасете - Эйбар: прогноз на матч
12:00
Марсель - Ланс: прогноз на матч
12:00
Бетис - Севилья: прогноз на матч
11:45
Фиорентина - Сассуоло: прогноз на матч
10:30
Дармштадт - Хайденхайм: прогноз на матч
10:15
Моленбек - Кортрейк: прогноз на матч
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →