closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

Вадим Місюра: "Наша мета - зробити спорт ближчим до людей"

Вадим Місюра: "Наша мета - зробити спорт ближчим до людей"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1912
0
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить

Директор по зв’язках із громадськістю ТМ «Parimatch» підсумував рік минулий та поділився планами на 2017-й.

ТМ "Parimatch" - одна з найбільш активних компаній у плані підтримки українського спорту, який переживає складні часи. У 2016 році компанія реалізувала безліч проектів. Серед тих, хто активно співпрацюють з ТМ "Parimatch", не тільки українська футбольна "Прем'єр-ліга" та футбольна федерація України, але й наші баскетболісти, хокеїсти, борці. При цьому в компанії великі плани на нинішній рік.

- Для початку варто згадати, чим запам'ятався для вас минулий рік, що був насичений безліччю спортивних змагань, у першу чергу - Олімпіадою в Ріо?

- Календарний 2016 рік почався з біатлону. Я вважаю, що Україна успішно виступає на світовій арені в цьому виді спорту, завойовуючи нагороди, в тому числі, і на Олімпійських Іграх. Ми віддаємо належне праці біатлоністів, радіємо їхнім перемогам і підтримуємо.

З метою популяризації біатлону серед українців у рамках нашого проекту "Експерти біатлону" ми організували для вболівальників перегляди етапів Кубка світу. Родзинкою стали спільні перегляди змагань у компанії спортсменів - Ніни Карасевич та Андрія Дериземлі. Ми раді, що нам вдалося організувати зустріч вболівальників з президентом Федерації біатлону України Володимиром Бринзаком, знаменитим тренером збірної України Василем Карленком, а також з лідерами нашої збірної - Оленою Підгрушною, Юлією Джимою, Сергієм Семеновим, Валентиною Семеренко. Такий захід не лише надовго запам'ятався шанувальникам біатлону, але й надихнув наших спортсменів на нові досягнення.

Взимку, перед стартом другого кола футбольного чемпіонату, за нашої ініціативи відбулася зустріч любителів футболу з гравцями "Шахтаря" Іваном Ордецем і Максимом Малишевим. Було багато молоді, яскравих посмішок та щасливих очей. Люди прийшли поговорити зі своїми кумирами, сфотографуватися з ними. Вважаю, що наше завдання полягає у створенні та підтримці комунікаційної платформи між уболівальниками та спортсменами.

Також ми не залишилися осторонь світової спортивної події минулого року - Олімпіади. Напередодні змагань у Ріо TM "Parimatch" приєдналася до громадської акції "Загальна олімпійська перемога" Міністерства молоді та спорту. Мета полягала в стимулюванні успішного виступу наших олімпійців. Ми надали фінансові гарантії та нагородили спеціальним сертифікатом спортсменів, які принесли в скарбничку збірної золоті медалі.

До речі, ми також організували зустріч для вболівальників із цими героями - олімпійськими чемпіонами Юрієм Чебаном і Олегом Верняєвим.

- Спорт - це, у першу чергу, справа молодих. Допомагаючи українському спорту, ви ж одночасно і підтримуєте нашу молодь?

- У нас прекрасні, талановиті молоді хлопці та дівчата. Тому особливу увагу ми приділяємо саме їм. Це майбутнє України. Нами було прийнято рішення підтримати Футбольну асоціацію студентів Києва. Українське студентство активне й креативне. Саме від них багато в чому залежать перспективи вітчизняного спорту. Тому ми здійснюємо організаційну підтримку цього напряму, сприяємо його розвитку. Приємно, що участь ТМ "Parimatch" сприяє тому, що до спорту долучаються сотні молодих хлопців.

Я часто чую, що спорт об'єднує людей. І це дійсно так. У нас спільну мову знаходять вболівальники "Шахтаря" та "Динамо", ніяких конфліктів немає. Вони підтримують різні клуби, але у першу чергу вони - вболівальники збірної України!

- До речі, про нашу збірну. TM "Parimatch" вже кілька років підтримує футбольну "Прем'єр-лігу", а у минулому році ви почали співпрацювати з ФФУ та збірною України. Розкажіть, будь ласка, детально про це.

- У 2016 році ми стали офіційним спонсором Національної збірної України з футболу. Я прекрасно розумію, що у багатьох ще свіжі в пам'яті спогади від невдалого виступу команди на Євро-2016, але нам важливо дивитися вперед і намагатися досягати хороших результатів у майбутньому.

Співпраця з Федерацією футболу - це величезний обсяг цікавої та важливої роботи. Одна зі складових якої - спільне проведення різних заходів, конкурсів та інших івентів для вболівальників. Восени минулого року TM "Pаrimatch" разом з ФФУ організувала всеукраїнський конкурс на краще відео "Наша футбольна команда". У молодих команд була можливість заявити про себе і розповісти про свої досягнення.

До речі, кращі відео були показані в перерві матчу Україна-Фінляндія в Одесі, а переможцем конкурсу став ФК "Зоря" з села Тамарине, Миколаївської області. Думаю, найближчим часом любителі футболу зможуть взяти участь в інших цікавих проектах, які заплановано на 2017 рік.

- Що компанія хоче змінити у нашому футбольному чемпіонаті в першу чергу?

- Протягом останніх років ми виступаємо титульним спонсором "Прем'єр-ліги", а український чемпіонат носить назву "Ліга Парі-Матч". Сьогодні наша країна переживає непросту економічну ситуацію. Природно, величезний сніжний ком проблем і труднощів навалився й на спорт. Але у цей складний час жоден із нас не повинен опускати руки та піддаватися апатії.

Ми намагаємося своїми спільними з Прем'єр-лігою акціями та заходами повернути інтерес наших співгромадян до одного з найпопулярніших видів спорту - футболу. Хочеться, щоб люди поверталися на трибуни стадіону. Це наш чемпіонат, це український чемпіонат, де грають українські команди. Активну участь ми взяли в презентації всеукраїнської акції "Прем'єр-ліга - це я", посприяли створенню нового бренду української "Прем'єр-ліги".

У 2016 відбувся також старт спільного з "Прем'єр-лігою" проекту "Кращий гравець "Ліги Парі-Матч". Згідно з умовами, переможця визначають тренери клубів УПЛ і вболівальники. Впевнений, що можливість завоювати таку нагороду служить додатковим стимулом для футболістів показувати свої кращі якості на полі.

Також практикуємо відкриті футбольні тренування для журналістів і вболівальників. TM "Parimatch" виступила ідейним натхненником і організатором Всеукраїнської акції "Тренування з зіркою". Її суть полягає у тому, що кожен бажаючий може приєднатися до тренування під керівництвом зірок спорту. Ми плануємо проводити якомога більше івентів для розвитку та підтримки здорового способу життя. А найкращою мотивацією для кожного з нас є тренування під керівництвом зіркового спортсмена, який, як ніхто інший, знає, що і як потрібно робити.

Наприклад, у Львові таке тренування відбулося на базі ФК "Карпати". Журналісти та вболівальники під керівництвом тренерів команди виконували різні вправи. Всі учасники відзначили після, що це було і весело, і корисно. Приємно, що у цій акції взяла участь й інша команда "Прем'єр ліги" - "Зірка" з Кропивницького. Навесні 2017 року ми плануємо продовжити ці акції, які приносять масу позитивних емоцій футболістам, уболівальникам і журналістам.

Одна з цілей "Parimatch" полягає у тому, щоб підтримувати та популяризувати футбол і спорт у цілому. Сподіваюся, що всі наші проекти та зусилля сприяють цьому.

- Крім футболу, на які інші види спорту орієнтуєтеся у своїй діяльності?

- У минулому році почалася наша співпраця з Федерацією баскетболу України та національною чоловічою збірною. Сподіваюся, що хлопці гідно виступлять на Євробаскеті цього року і подарують радість уболівальникам. З минулого року ТМ "Parimatch" також титульний спонсор Суперліги.

Ми домовились про партнерство з Українською хокейною лігою. Наше спільне прагнення полягає у відродженні вітчизняного хокею. Сподіваюся, що проведення в Києві чемпіонату світу в 2017 році в Дивізіоні 1А буде цьому сприяти. Цей форум повинен пройти на високому рівні - ми зацікавлені в позитивному іміджі України у світі.

У 2016-му ТМ "Parimatch" почала співпрацю з Федерацією греко-римської боротьби України. Прагнемо популяризувати та підтримувати цей олімпійський вид спорту. Це дуже складний вид спорту, який вимагає особливої уваги. Вірю, що скоро на Олімпіадах ми будемо завойовувати багато нагород у цьому виді.

- Судячи з того, що компанія розширює коло своїх інтересів і націлена на нові проекти, в чому ваша головна мотивація та стратегічна мета?

- Наша робота спрямована на підтримання іміджу України у світі. Нам приємно, що наша діяльність залишається не без уваги. Колектив ТМ "Parimatch" відзначили в Міністерстві молоді та спорту України, нагородили почесною грамотою. Отримали ми також нагороду від Асоціації спортивних журналістів України за активне висвітлення подій спорту в країні та підтримку спортивних ініціатив різного рівня.

На рівні столиці нас також відзначили. TM "Parimatch" на Відкритому форумі "Kyiv Smart City Forum" отримала нагороду за кращий інформаційний проект. Нам дуже приємно отримувати визнання, але справжній кайф ми отримуємо від того, що робимо добрі та потрібні справи. І зупинятися на досягнутому не збираємося.

Популярные новости
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (0)

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

04 мая
01:16
Первая лига. "Кремень" - "Подолье" 1:1. Видеообзор матча
01:06
"Жирона" – "Барселона". Анонс и прогноз матча
00:57
Чемпионат Испании. "Хетафе" – "Атлетик" 0:2. Видеообзор матча
00:31
Чемпионат Франции. 32-й тур. "Ланс" приближается к выходу в еврокубки, "Лорьян" - к вылету
00:26
Чемпионат Испании. 34-й тур. Братья Уильямсы приносят "Атлетику" победу на "Колисеуме"
00:12
Чемпионат Франции. "Тулуза" – "Монпелье" 1:2. Видеообзор матча
03 мая
23:46
Томас Мюллер: "Ми маємо можливість здійснити дитячу мрію"
23:20
Хави ответил об отношении к кричалкам фанатов относительно подкупа судей
22:59
"Реал" – "Кадис". Анонс и прогноз матча
22:57
Андрей Кулаков выбыл на четыре месяца из-за травмы
22:43
Роберто Де Дзерби: "Я хотел бы остаться в "Брайтоне"
22:22
Sport.es: Киммих засомневался в переходе в "Барселону", известна причина
22:01
"Брест" – "Нант". Анонс и прогноз матча
21:59
Гвардиола поддержал Клоппа по поводу критики календаря АПЛ
21:49
Паулу Фонсека - в числе главных претендентов на пост наставника "Милана"
21:46
"Сассуоло" - "Интер". Анонс и прогноз матча
21:21
"Соглашение нельзя изменить" - Тухель о возможности остаться в "Баварии"
21:01
Журналист: В "Баварии" не исключают, что Тухель может остаться
20:45
Карло Анчелотти ответил на вопрос о будущем в "Реале" Тони Крооса
20:21
"Это преступление" - Клопп о перегруженном календаре АПЛ
20:01
"Метц" - "Ренн". Анонс и прогноз матча
19:58
Хулен Лопетеги разочарован отношением к себе со стороны "Милана"
19:41
L'Equipe: УЕФА расширит заявки команд на Евро-2024 с 23 до 26 игроков
19:38
"Кёльн" - "Фрайбург". Анонс и прогноз матча
Больше новостей
04 мая
01:16
Первая лига. "Кремень" - "Подолье" 1:1. Видеообзор матча
03 мая
22:57
Андрей Кулаков выбыл на четыре месяца из-за травмы
19:17
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 03.05.2024
18:04
Юрий Гура возглавил "Шериф"
17:55
"Динамо" - "Верес" 3:0. Фото
17:02
Украинский тренер может возглавить "Шериф"
16:37
Вторая лига. 27-й тур. "Сухая" "Чайка"
16:18
Первая лига. 7-й тур (второй этап). Осечка "Карпат" в Сумах
16:07
"Кудровка-Нива" - "Ингулец": прогноз Виктора Козина
15:33
Финал Кубка Украины покажет ICTV2 – доступно и бесплатно
15:25
Владимир Генинсон: "Кирилл Фесюн - очень-очень близок к тому, чтобы быть в сборной"
14:59
"Не выдерживал давления, впадал в стресс", - журналист объяснил, почему Пушич - не лучшая замена Слоту в "Фейеноорде"
14:41
"Таланта недостаточно, если нет дисциплины"- в "Словане" прокомментировали уход Жерсона Родригеса
13:55
Официально: "Слован" расторг контракт с Жерсоном Родригесом
13:36
Луганская "Заря" сменила прописку с Запорожья на Счастливое
13:35
Олег Ратий возглавил академию "Левого берега"
13:10
Финансовая смета УАФ на 2024 год составит более 1 млрд гривен
13:05
Первая лига. "Кремень" - "Подолье". Прямая трансляция
12:30
Богдан Слюбик: "Игроки "Александрии" умеют использовать свои моменты и контролировать игру"
12:20
Первая лига. "Агробизнес" - "Левый берег". Прямая трансляция
12:15
Василий Рунич: "Александрия" будет играть с "Рухом" в атакующий и комбинационный футбол"
12:05
Первая лига. "Виктория" - "Карпаты". Прямая трансляция
11:55
Определилась заявка сборной Украины U-17 на Евро
11:30
Кирилл Сигеев: "Сыграть на Олимпиаде против Аргентины Месси – это космос"
Больше новостей
04 мая
01:06
"Жирона" – "Барселона". Анонс и прогноз матча
00:57
Чемпионат Испании. "Хетафе" – "Атлетик" 0:2. Видеообзор матча
00:31
Чемпионат Франции. 32-й тур. "Ланс" приближается к выходу в еврокубки, "Лорьян" - к вылету
00:26
Чемпионат Испании. 34-й тур. Братья Уильямсы приносят "Атлетику" победу на "Колисеуме"
00:12
Чемпионат Франции. "Тулуза" – "Монпелье" 1:2. Видеообзор матча
03 мая
23:46
Томас Мюллер: "Ми маємо можливість здійснити дитячу мрію"
23:20
Хави ответил об отношении к кричалкам фанатов относительно подкупа судей
22:59
"Реал" – "Кадис". Анонс и прогноз матча
22:43
Роберто Де Дзерби: "Я хотел бы остаться в "Брайтоне"
22:22
Sport.es: Киммих засомневался в переходе в "Барселону", известна причина
22:01
"Брест" – "Нант". Анонс и прогноз матча
21:59
Гвардиола поддержал Клоппа по поводу критики календаря АПЛ
21:49
Паулу Фонсека - в числе главных претендентов на пост наставника "Милана"
21:46
"Сассуоло" - "Интер". Анонс и прогноз матча
21:21
"Соглашение нельзя изменить" - Тухель о возможности остаться в "Баварии"
21:01
Журналист: В "Баварии" не исключают, что Тухель может остаться
20:45
Карло Анчелотти ответил на вопрос о будущем в "Реале" Тони Крооса
20:21
"Это преступление" - Клопп о перегруженном календаре АПЛ
20:01
"Метц" - "Ренн". Анонс и прогноз матча
19:58
Хулен Лопетеги разочарован отношением к себе со стороны "Милана"
19:41
L'Equipe: УЕФА расширит заявки команд на Евро-2024 с 23 до 26 игроков
19:38
"Кёльн" - "Фрайбург". Анонс и прогноз матча
19:34
"Манчестер Сити" - "Вулверхэмптон". Анонс и прогноз матча
19:10
Сандро Тонали добровольно отказался от части зарплаты после 10-месячной дисквалификации
Больше новостей
04 мая
01:00
Аксу - Ордабасы: прямая трансляция матча
01:00
Металлург-2 - Рух-2: прямая трансляция матча
01:00
Васт - ЮКСА: прямая трансляция матча
01:00
Игуату - Санта-Крус: прямая трансляция матча
01:00
Пайсанду - Аваи: прямая трансляция матча
03:30
Коритиба - Спорт Ресифе: прямая трансляция матча
12:00
Женис - Елимай: прямая трансляция матча
12:00
Кызыл-Жар - Туран: прямая трансляция матча
12:00
Чернигов - Буковина: прямая трансляция матча
12:15
Дружба - Карпаты-2: прямая трансляция матча
12:30
Диназ - Нива: прямая трансляция матча
12:45
Звягель - Кудровка: прямая трансляция матча
13:00
Александрия - Рух: прямая трансляция матча
13:00
Эпицентр - СК Полтава: прямая трансляция матча
13:00
Фейренси - Лейрия: прямая трансляция матча
13:30
Горняк-Спорт - Хуст: прямая трансляция матча
14:00
Оснабрюк - Шальке: прямая трансляция матча
14:00
Ганза - Карлсруэ: прямая трансляция матча
14:00
Гройтер - Айнтрахт: прямая трансляция матча
14:00
Нива - Ингулец: прямая трансляция матча
14:15
Кремень-2 - Тростянец: прямая трансляция матча
14:30
Арсенал - Борнмут: прямая трансляция матча
14:30
Тобол - Жетысу: прямая трансляция матча
14:30
Кайрат - Атырау: прямая трансляция матча
Больше новостей
04 мая
01:06
"Жирона" – "Барселона". Анонс и прогноз матча
03 мая
23:10
"Кызылжар" – "Туран". Анонс и прогноз матча
22:59
"Реал" – "Кадис". Анонс и прогноз матча
22:01
"Брест" – "Нант". Анонс и прогноз матча
21:46
"Сассуоло" - "Интер". Анонс и прогноз матча
20:01
"Метц" - "Ренн". Анонс и прогноз матча
19:38
"Кёльн" - "Фрайбург". Анонс и прогноз матча
19:34
"Манчестер Сити" - "Вулверхэмптон". Анонс и прогноз матча
19:09
"Вольфсбург" – "Дармштадт". Анонс и прогноз матча
19:01
"Монца" - "Лацио". Анонс и прогноз матча
18:15
"Вердер" – "Боруссия" (М). Анонс и прогноз матча
18:01
"Монако" – "Клермон Фут". Анонс и прогноз матча
15:00
Металлург-2 - Рух-2: прогноз на матч
12:15
Морейренсе - Визела: прогноз на матч
12:00
Ланс - Лорьян: прогноз на матч
12:00
Хетафе - Атлетик: прогноз на матч
12:00
Лутон - Эвертон: прогноз на матч
11:45
Вестерло - Сент-Трюйден: прогноз на матч
11:45
Торино - Болонья: прогноз на матч
11:30
Вильярреал II - Леванте: прогноз на матч
11:30
Хоффенхайм - РБ Лейпциг: прогноз на матч
11:30
Рух - Лех: прогноз на матч
11:00
Бордо - Аяччо: прогноз на матч
11:00
Гренобль - Конкарно: прогноз на матч
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →