Віктор Скрипник - про спаринг Німеччини з Україною: "3:3 - результат для футбольного гурмана"

506 14.06 2023   12:50
"Ворскла"

Головний тренер "Ворскли" Віктор Скрипник відвідав контрольний матч у Бремені між збірними Німеччини та України (3:3). Коуч "зелено-білих" поділився враженнями від гри та розповів про найближчі плани своєї команди.

- Вас помітили на трибунах "Везерштадіон". Вас запросили на цю гру?

- Так, отримав запрошення від Німецького футбольного союзу. Був разом зі своєю дружиною. Приємно спостерігати за великим футболом у місті, команді якого я присвятив багато років своєї ігрової і тренерської кар’єри. До речі, грав на цій арені й проти збірної Німеччини.

- Яка атмосфера панувала на стадіоні?

- Невимовно приємно бачити на трибунах велику кількість українських уболівальників з прапорами. Дружелюбна атмосфера створювала відчуття справжнього футбольного свята. В інтерв’ю німецьким медіа я сказав спасибі приймаючій стороні за те, що на цю дату обрали саме українську національну збірну. Уболівав за українців, а рахунок 3:3, як говорять, результат для футбольного гурмана.

- І кілька слів по "Ворсклі". Коли команда планує зібратися після відпустки, і де проводитиме підготовчий етап перед стартом Ліги конференцій УЄФА?

- 26-го червня хочемо зібратися у Полтаві. Перші, "втягуючі", робочі дні проведемо вдома, а потім, в залежності від єврокубкового жереба, зорієнтуємось, де найоптимальніше влаштувати навчально-тренувальні збори, - цитує Скрипника пресслужба "Ворскли".

Читай також: Джерело: "Ворскла" налаштована працювати зі Скрипником в наступному сезоні
Популярні новини