Контрольний матч "Карпати" - "Ягеллонія" довелось перенести

1427 30.01 2019   09:59
Фото - "Карпаты"

Як інформує прес-служба "Карпат", львівська команда змушена була відкласти спаринг з польською "Ягеллонією", який мав відбутися сьогодні, 30 січня і розпочатися о 10:00, через неймовірну зливу. Команди домовилися провести контрольний матч сьогодні - о другій половині дня.

Нагадаємо, перші збори для "зелено-білих" наближаються до завершення – у програмі підопічних Фабрі Гонсалеса ще два спаринги. Один з них відбудеться в середу, а суперником стане добра знайома "Ягеллонія" із польського Бьялостоку. Торік карпатівці вже зустрічалися із цією командою, провели дуже цікавий та напружений спаринг, який, завдяки голу на останніх хвилинах, завершився перемогою "жовто-червоних" 2:1. Варто зазначити, що "Ягеллонія" прибула до Белека значно раніше за "Карпати" та провела вже два спаринги, один з яких завершився поразкою, інший перемогою.

Повідомляється, що Фабрі Гонсалес планує виставити на матч з "Ягеллонією" такий склад: Кучинський, Бусько, Ковтун, Сандохадзе, Мегреміч, Слива, Кльоц, Хонгла, Ді Франко, Мякушко, Понде.

Читайте также: Сергей Мякушко: "Фабри Гонсалес очень требовательный"
Популярні новини