Офіційно: "Десна" підписала контракт з Євгеном Пастом

08.06 2018   12:50
Фото - Денис Руденко, FootBoom

"Десна" напередодні старту в УПЛ підсилює свої ряди. Сьогодні, 8 червня, чернігівський клуб офіційно оголосив про підписання контракту з першим новачком. Гравцем "Десни" став голкіпер Євген Паст, який поставив підпис під угодою терміном на два роки. В "Десні" Паст буде виступати під номером 44.

ФК "Десна" (Чернігів) представив свого новачка:

Паст Євген Сергійович народився 16 березня 1988 в місті Одеса. Вихованець СДЮШОР "Чорноморець". Перший тренер — Віктор Олександрович Голіков. За дублюючий склад "Чорноморця" дебютував у сезоні 2005–2006 років. В основному складі футбольного клубу "Чорноморець" дебютував 28 лютого 2010 року проти сімферопольської "Таврії" і перший свій матч відстояв на "нуль". 20 лютого 2014 року Євген дебютував у складі "Чорноморця" і в Лізі Європи.

У вересні 2015 року підписав контракт з кіровоградською "Зіркою", та став срібним призером першої ліги чемпіонату України. Серед досягнень Євгена також вихід до фіналу Кубку України в складі "Чорноморця". 8 червня 2018 року Євген Паст підписав контракт з футбольним клубом "Десна" (Чернігів).

Читайте также: Офіційно: "Зірку" залишили Євген Паст, Максим Драченко та Максим Ковальов
Notícias em destaque