Контрольний матч. "Славутич" (Черкаси) - "Карлівка" 1:0

1826 04.07 2013   15:43
«Славутич» (Черкаси) – ФК «Карлівка» (Карлівка) 1:0 (0:0)
3 липня 2013 року. Контрольний матч. м.Черкаси. Центральний стадіон. + 26. 150 глядачів. 18.00
Арбітр: І.Салівончик (м.Черкаси).
«Славутич»: Я.Швець (Т.Чоларія, 46), О.Крещик (О.Гринишин, 46), О.Левицький (В.Полянський, 46), О.Обревко, І.Шишкін, Рудь (С.Таран, 70), О.Шимко (Р.Мироненко, 46), Р.Беляєв (О.Лобов, 46), О.Шуляк (Я.Захаревич, 46), Є.Ушаков (А.Ясько, 46), Р.Дацюк (С.Чеботарьов, 46). Тренер: І.Петров.
Гол: А.Ясько (90).
Стартові 15 хвилин гри проти ФК «Карлівка» футболісти «Славутича» провели значно активніше у порівнянні з попереднім товариським матчем з національною студентською збірною командою України. Черкащани намагалися комбінувати, але до створення серйозних гольових моментів біля воріт суперника справа не доходила. Поступово футболісти з Полтавщини зуміли вирівняти ситуацію і з 24 по 31 хвилину матчу намагалися господарям поля «нав’язати» свої умови гри. Апогеєм цієї ігрової ситуації став вихід гравця «Карлівки» майже один на один з воротарем черкащан, але в останню мить Обревко вибив м’яч на кутовий. Через 6 хвилин у «Славутича» Рудь зі штрафного удару мав відкривати рахунок у зустрічі, проте відмінну реакцію демонструє воротар «Карлівки» і переводить шкіряну кулю на кутовий. Останні 5 хвилин першого тайму команди бігали від однієї штрафної до іншої, при цьому справа до завершального удару не доходила.
У перерві гри у «Славутича» відбулося 8 замін. На поле вийшли ті футболісти, що виступали за Черкаси минулого року. Відчувалося, що футболісти вже не один день грають за «Славутич», але при цьому до створення гострих моментів біля воріт суперника справа дійшла лише через 17 хвилин, коли Захаревич виводив на ударну позицію Лобова, удар якого був сильний і, при цьому, не точний. Щоправда за мить до цього епізоду гості могли повести у рахунку після того як Шишкін ледь не зрізав м’яч у свої ворота – врятувала стійка.
На 75 хвилині матчу Захаревич знову виводить на ударну позицію партнера по команді – цього разу Мироненка. Як потенційний новачок славутчан не влучив у ворота збагнути важко, але м’яч пролетів значно вище воріт. Гості нічим суттєвим не відповіли.
Коли гра наближалася до фінального свистка вибухнув активністю Таран. Свій фланговий прохід півзахисник «Славутича» завершив прострілом вздовж воріт «Карлівки», на який відгукнувся Ясько і вивів свою команду вперед – 1:0. У підсумку арбітр зафіксував мінімальну перевагу черкащан, що напевне стало справедливим підсумком цього протистояння.
Популярні новини