Віце-президент "Севільї": "Реал" повинен перестати тиснути на суддів через "Реал Мадрид ТВ"

707 22.10 2023   17:14

Віце-президент "Севільї" Хосе Марія дель Нідо Карраско попросив мадридський "Реал" не чинити тиск на іспанських суддів за допомогою аналізу їхніх дій на клубному телебаченні.

- Насамперед ми виступаємо проти того, щоб "Реал" вживав подібних заходів через "Реал Мадрид ТВ". Звичайно, судді роблять помилки, як і всі люди. Те, що ми повинні зробити, так це допомогти їм. Крім того, клуб такого рівня, як "Реал", не повинен чинити тиск на суддівський корпус. З цього моменту я прошу "Реал" замислитися і припинити вчиняти такого роду дії, які не йдуть на користь турніру.

Також хочу попросити перестати завжди прагнути бути попереду інших клубів під час ухвалення будь-яких рішень, намагаючись сприяти зростанню Ла Ліги, частиною якої ми теж є. "Реал" через свою велич повинен очолювати зростання конкуренції з іншими клубами і не завжди сваритися з ними, коли ухвалюється правильне рішення саме для Ла Ліги. Ми говорили про це в ложах і на зборах Ла Ліги, і я сподіваюся, що вони передумають і будуть із нами, а не проти нас, - цитує Карраско Football Espana.

Читай також: Колишній футболіст "Севільї": "Вінісіус не може бути виправданий, він сам провокує вболівальників"
Популярні новини