Чемпіонат світу-2023 (U-20) Фінальний турнір. Плей-офф. 1/4 фінала / /
Закінчено
1 : 3

Колумбія (U-20) - Італія (U-20). Анонс та прогноз матчу

1034

4 червня. 00:00. Сан-Хуан. Стадіон "Бісентенаріо"
Чемпіонат світу U-20. Чвертьфінал

Колумбія (U-20) – Італія (U-20)

Дискваліфіковані: відсутні
Травмовані: відсутні

Колумбія (U-20) – Італія (U-20): котирування букмекерів

Колумбія (U-20)

Перед початком чемпіонату світу букмекери досить високо оцінювали шанси колумбійців на успіх. У рейтингу фаворитів турніру команда Ектора Карденаса посідала п’яте місце, поступаючись лише Аргентині, Бразилії, Англії та Франції. І досі збірна Колумбії лише підтверджувала справедливість подібних прогнозів. Підопічні Ектора Карденаса на одному диханні пройшли груповий етап, а в першому раунді плей-оф не помітили словаків. Свого суперника колумбійці розгромили з рахунком 5:1, причому два голи на свій рахунок записав Оскар Кортес. 20-річний півзахисник "Мільонаріоса" - одне з головних відкриттів турніру. Якщо раніше зацікавленість у Кортесі, за чутками, виявляли клуби МЛС, то чотири голи на чемпіонату світу напевне привернули увагу й представників Європи.

Італія (U-20)

Італійці перед початком турніру невисоко котирувалися. Проте вже у першому ж матчі підопічні Карміне Нунціати продемонстрували, що з ними потрібно рахуватися. Італійці з рахунком 3:2 перемогли одного із головних фаворитів турніру – Бразилію.

Посівши друге місце (набрали однакову кількість очок з бразильцями і нігерійцями), італійці зрештою вийшли зі складної групи і в першому раунді плей-оф потрапили на іншого фаворита. Мова про англійців, яким букмекери пророкували як мінімум півфінал. Попри доволі песимістичні прогнози команда Карміне Нунціати наприкінці матчу заробила пенальті і в підсумку вирвала перемогу – 2:1. Переможний гол на рахунку Чезаре Казадеї – справжнього лідера команди. Для центрального захисника, права на якого належать "Челсі", цей забитий м’яч став вже п’ятим на турнірі. Власне, саме Казадеї наразі очолює гонку найкращих бомбардирів турніру.

Колумбія (U-20) – Італія (U-20): орієнтовні склади

Обидві команди уникнули втрат. Тому від Ектора Карденаса очікують повторення складу, який він виставив на гру зі Словаччиною. Натомість Карміне Нунціата напевне поверне в основу захисника Даніеле Гіларді, який пропустив матч 1/8 фіналу через дискваліфікацію.

{{widget:lineup:21328}}

Колумбія (U-20) – Італія (U-20): прогноз автора

У швидкоплинних турнірах на перший план часто виходить функціональна готовність та втома. Колумбійцям шлях в чвертьфінал дався значно легше – це одна із причин, чому саме їх вважаю незначним фаворитом цього матчу. Проте італійці вже неодноразово довели в Аргентині, що здатні на сюрприз. Тому найбільш очікуваною подією матчу вважаю обмін голами. Мій прогноз – обидві заб’ють.

Ставка матчу
Колумбія (U-20)
Італія (U-20)
Чемпіонат світу-2023 (U-20) - 04 липня 2023
. Ставка з бонусом 4 500 грн
Обидві заб'ють
.
Обидві заб'ють
1.74

Прогнози

Всі прогнози