Драмбаев заинтересовал "Зарю" и клубы из Бельгии, Нидерландов и Польши

25.12 2023   09:30
"Осієк"

Нещодавно FootBoom повідомляв, що оренда захисника "Шахтаря" Олександра Драмбаєва в хорватському Осієці може бути перервана достроково.

Як інформує Sport Arena, причиною цього є інтерес до гравця з боку команд із сильніших чемпіонатів.

Так, у послугах Драмбаєва зацікавлені клуби з Бельгії, Нідерландів та Польщі. Також фланговий захисник входить до списку гравців, якими найближчим часом може посилитись "Зоря".

1 липня Драмбаєв перейшов із "Шахтаря" до "Осієка" на правах оренди до кінця сезону 2023/24. При цьому хорватський клуб має опцію дострокового викупу футболіста. Контракт захисника із "Шахтарем" спливає влітку 2024 року.

Цього сезону 22-річний Драмбаєв відіграв на позиції лівого захисника 20 матчів у всіх турнірах, отримав два попередження, результативними діями не відзначався.

Минулий сезон Драмбаєв також провів в оренді – у "Зюльте-Варегем" (25 матчів, 1 гол, 1 асист). Бельгійці мали право викупу гравця, проте клуб цим не скористався.

"Осієк" йде четвертим у чемпіонаті Хорватії, відстаючи від зони єврокубків на сім очок, а від першого місця ("Хайдук") – на 14.

"Зоря" у турнірній таблиці УПЛ йде на 14-й позиції після 14-ти матчів. Друга частина сезону розпочнеться для "Зорі" матчем із Ворсклою. Базова дата зустрічі – 24 лютого.

Читай також: Підсумки першої частини сезону УПЛ з Олександром Бабичем: "Ставка Ротаня, міцні вирази Коваля"
Notícias em destaque