Португалія – Латвія: прогноз Вадима Скічка

2387 13.11 2016   13:29

Збірна Латвії вирушає у гості до чинних чемпіонів Європи. Португальці після поразки від Швейцарії усвідомили свою помилку та у двох наступних іграх нагадали всім хто вони є. Журналіст програми «Профутбол», коментатор телеканалу «2+2» і постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Вадим Скічко вважає «Селесао» беззаперечними фаворитами гри.

Ситуація у групі В така, що Португалія мусить наздоганяти Швейцарію, яка впевнено посідає перше місце. Команда Фернанду Сантуша перемогла у двох останніх матчах з однаковим рахунком 6:0 і точно не бажає зупинятися. Роналду готовий до гри, так само як і вундеркінд Андре Сілва з Порту, який у чотирьох матчах за збірну Португалії відзначився чотирма голами. З втрат у португальців лише дискваліфікований Пепе та Жоао Моутінью, який не отримав виклик на матч із Латвією. Але вибір гравців у Фернанду Сантуша шалений, тому він безумовно має ким замінити цих виконавців.

У Латвії гру проти чемпіонів Європи через дискваліфікацію пропустить, напевно найкращий форвард балтійської збірної, Шабала. Збірній Латвії не бракує досвідчених гравців: Ваніну – 36, Горкшсу – 35, Вішняковсу – 32… Гості можуть просто не витримати темп господарів поля, особливо зважаючи на різницю команд у класі. Загалом команда Мар’яна Пахаря у цій групі відверто змушена пасти задніх – латвійці поступилися вдома Фарерам, а Андорру перемогли лише у один м’яч. Цікаво, що Латвія чотири рази зустрічалася з Португалією і ніколи не пропускала більше трьох м’ячів. Але Португалія зараз дуже сильна, тому спрогнозую їхню перемогу з солідним гандикапом на «Ештадіу ду Алгарве».

Ставка: Перемога Португалії з форою -3

коеф. 1.96 (Парі-Матч)

Популярные новости