Польща – Вірменія: прогноз Вадима Скічка

2232 11.10 2016   18:59
polskieradio.pl

Група Е кваліфікації на ЧС-2018 є дуже рівною – після двох турів однакову кількість очок мають Чорногорія, Румунія та Польща. Левандовскі та компанія нещодавно здобули вкрай важливу перемогу над Данією та прагнуть взяти максимум очок із одним з аутсайдерів, Вірменією. Журналіст програми «Профутбол», коментатор телеканалу «2+2» і постійний прогнозист Рейтингу Букмекерів Вадим Скічко чекає перемоги від господарів поля, але не з розгромним рахунком.

У перемозі поляків я не сумніваюся, головне питання: скільки голів побачать глядачі у Варшаві? Вірмени у суботу пропустили п’ять м’ячів від румунів, тому вдруге така катастрофа повторитися не повинна. Має ж у вірменів проявитися самолюбство? Без Мхітаряна гості приречені на гру у глибокій обороні без особливих шансів попереду. Якщо не буде безглуздого вилучення на перших хвилинах, як у грі з Румунією, кавказці не мають «отримувати повну торбу». На виїзді з Данією Вірменія пропустила лише раз, а у минулій кваліфікації на Євро їм так само лише один м’яч забили португальці. Оборонятися вони вміють.

У Польщі, звісно, є Левандовскі, який у цьому відборі вже забив чотири рази. Хет-трик форварда «Баварії» подарував «Кадрі» важливу перемогу над Данією. Якщо вірмени дадуть Роберту простір, то можуть дорого за це заплатити. Водночас у Польщі є проблеми зі складом – Мілік травмувався, також Адам Навалка не може розраховувати на основних оборонців Паздана та Піщека. Очевидно, що головний тренер вимушений вдатися до ротації. Якщо не втрутиться геній Роберта Левандовскі, то на «Народовому» у Варшаві не має бути розгрому.

Ставка: Тотал менше 3 голів: коеф. 1.94 (Парі-Матч)

Популярные новости