Франція – Хорватія: прогноз В’ячеслава Заховайла

3324 15.07 2018   14:18
xsport

Відомий агент В’ячеслав Заховайло зробив прогноз на матч в рамках фіналу чемпіонату світу 2018 року між національними збірними Франції та Хорватії.

- У житті буває така ситуація, коли людина, тікаючи від собаки, може перескочити високу триметрову огорожу. Така сама реакція від плей-оф чемпіонату світу в хорватів, у яких виробляється стільки адреналіну, що можуть усе що завгодно зробити.

Наскільки я знаю, хорвати ніколи в історії не перемагали у французів, зігравши п’ять-шість матчів. Це нам говорить про те, що це незручний суперник. Цього разу мій прогноз буде простий – перемога Франції в основний час. Правда, зізнаюся, що буду вболівати за хорватів.

Не вірю в безкінечність сил футболістів. Розуміючи фізіологію людини, очікую, що втома хорватів проявиться в фіналі. На ще один екстратайм їх не вистачить. На кожному етапі плей-оф команда Далича тричі грала додатковий час. Це, грубо кажучи, проведений окремий матч, який обов’язково дасться взнаки.

Букмекери пропонують коефіцієнт близько двох за перемогу Франції. Це я вважаю справжнім подарунком. Мабуть, контори заробили стільки на чемпіонаті світу, що хочуть поділитися. Повторюю: ставлю на Францію, вболіваю за Хорватію.

Франція виглядає переконливо в плей-оф мундіалю. Команда збалансована, вміє контролювати хід гри і володіє універсалізмом в атаці, переходячи від позиційного футболу до контратакувального. На стандартах теж усе гаразд. Назвати недоліки складно.

У півфіналі було видно, що бельгійці стомлені, деякі гравці недопрацьовують. Лише порахуйте, скільки матчів зіграв умовний Азар за рік і за минулий сезон. Що вже говорити про хорватів? Думаю, що виснаженість проявиться.

Фізіологія, плюс – незручний суперник. На мою думку, Франція за будь-яким розкладом повинна вигравати фінал чемпіонату світу в основний час, - сказав Заховайло "РБ".

Ставка матчу
ЧМ-201815.07.18 18:00
Франція - Хорватія
Перемога - Франція
Коефіцієнт: 1.900

Регистрация в Пари-Матч с бонусом 25 $

Популярные новости