Товариський матч. "Ворскла" - "Раднік" (Сербія). Пряма трансляція

1502 27.01 2020   14:15
Официальный сайт "Ворсклы"

27 січня відбудеться друга за ліком контрольна гра "Ворскли" на першому етапі турецьких навчально-тренувальних зборів. Полтавці зіграють із представником сербської Суперліги – футбольним клубом "Раднік" з міста Сурдуліца. Офіційний YouTube канал "біло-зелених" планує пряму трансляцію цього матчу, який розпочнеться о 15:00 за київським часом у Белеку.

Напередодні, як інформує прес-служба клубу, чесно поборовши всі складнощі ранкової тренувальної програми, де потрібно було мати не лише вдосталь сил на енергії, але ще й спритність та координацію рухів, увечері хлопці, зрештою, отримали свою улюблену роботу на трав’яному покриві. На подив багатьох, тренери вирішили додати настрою, організувавши міні-майданчики для теніс-болу. Варто сказати, що на доволі пристойному рівні зі своїми опонентами змагався тренерський тандем Максимов – Уляницький.

Азарт, фізична витривалість та майже шахова продуманість дій на кілька кроків уперед – основа успіху в цій популярній для багатьох команд дисципліні. Зрештою, задоволеними залишали поле абсолютно всі учасники змагання.

Читайте также: "Ворскла" – "Лодзь" (Польша) 3:3. Красивый камбэк (Видео)
Популярные новости