Товариський матч. "Оболонь-Бровар" - "Миколаїв" 3:0. Дубль Слободяна-молодшого (Відео)

2524 14.07 2019   18:44
Фото - Денис Руденко, FootBoom

"Оболонь-Бровар" - "Миколаїв" 3:0
Голи:
Слободян 80, 90 з пен., Безуглий 87

ФК "Оболонь Бровар": Тюрін, Прокопенко (Майданевич 55), Коваленко (Тєрєхов 46), Семенко (Безуглий 55), Махньов (Корнєв 46, Савченко 75), Степаненко (Бровченко 55), Мединський (Ткач 63), Островський (Слободян 55), Гурмак (Покотилюк 55), Семенюк (Гуськов 46), Батальський (Пучковський 55)

На УТБ "пивоварів" відбувся останній контрольний матч в рамках зборів. Зустріч була цікава тим, що "Миколаїв" є нашим суперником в Чемпіонаті та ставить перед собою найвищі завдання в цьому сезоні. В складі "біло-зелених" вийшли гравці, які знаходяться на перегляді: нападник Олександр Батальський, останнім клубом, якого був грузинський "Шевердені-1906" та півзахисник Сергій Семенюк з київського "Арсеналу".

В першому таймі декілька нагод, щоб відзначитися було у Ігоря Мединського, проте "Миколаїв" також мав шанс забити м‘яч, але чудово зіграв наш воротар Іван Тюрін. В другому таймі у "оболонців" вже вийшов склад, який наближений до основного й гра змінилася, але першого забитого м‘яча довелося чекати до 80 хвилини, хоча й моментів було безліч. На 80-й хвилині після передачі від Юрія Бровченко, Олег Слободян чудово забив м‘яч у самісіньку дев‘ятку. Через декілька хвили знову ж Олег Слободян навісив м‘яч в карний майданчик "корабелів", а Микита Безуглий пробив головою повз воротаря миколаївців. 2:0. Загалом можна сказати, що гра відбувалася до першого забитого м‘яча, після "Миколаїв" "посипався". Крапку в матчі поставив герой поєдинку – Олег Слободян з пенальті.

Популярные новости