Євген Коноплянка: "Я чекаю зустрічі з президентом "Клужа", щоб прояснити ситуацію щодо моїх травм"

1117 14.12 2023   15:59
"Клуж"

Український хавбек Євген Коноплянка поділився думкою про свою ситуацію в "Клужі", та про можливість припинення співпраці з румунським клубом.

– Я не розумію на сьогодні поведінку тренера. Перед тим, як приходити у команду, я йому зателефонував, щоб переконатися, що я йому потрібен. Тому що клуб сказав, що хоче мене бачити. Він сказав, що чекає мене. Я дізнався, за якою тактикою ми граємо, адже знав, що він любить грати 5-3-2. І це означає, що я можу грати тільки нападника у цій схемі, але ж розумію, що у 34 роки стати нападником буде не так легко. Але він додав, що планує змінювати на 4-3-3.

Коли я приїхав до клубу він мене жодного разу не награвав станом на сьогодні. Я вирішив дізнатися, чому він мене не ставить, коли я знаходився на тренуваннях в хорошій формі. Але він мені не дав жодного разу зіграти з перших хвилин. Він пояснив тільки те, що схему поки не змінює і місце знайти важко.

Я запитав у нього: "Так чому я тут? Я приїхав не за грошима, а для того, щоб грати, вигравати трофеї". Після чого він не зміг на це дати відповідь. Тільки сказав, що йому теж тут важко даються якісь рішення. Не знаю що це могло означати, але точно мене ця ситуація не влаштовує. Я сказав агенту, щоб передали в клуб, що з цим тренером я свого майбутнього тут не бачу.

Те, що сказав президент в інтерв‘ю – це потрібно ще уточнити, чи говорив він це. Я чекаю з ним зустрічі чи як мінімум розмови, але можу прояснити ситуацію щодо моїх травм, тому що краще її знати ніхто не може.

Був момент, коли я виходжу проти "Адана Демірспора" на 15 хвилин – все досить непогано було. Після цієї гри матч проти "Стяуа" – і я просто поза заявкою. На наступну гру також. Як будь-який гравець себе може проявити, коли йому не дали провести жодного матчу з перших хвилин?

 

Читай також: Власник "Клужа": "Взимку ми розлучимося з Коноплянкою - рішення прийняте"
Источник: tribuna.com
Популярні новини