Михайло Мудрик отримав невисокі оцінки за матч із "Манчестер Сіті"

995 12.11 2023   22:28
Getty Images

У заключному матчі 12-го туру АПЛ справжню гольову феєрію влаштували "Челсі" та "Манчестер Сіті". Дубль Ерлінга Голанда і вирішальний пенальті Коула Палмера, який у компенсований час вкрав перемогу у своєї колишньої команди – 4:4! Гості відкрили рахунок, господарі відігралися і вийшли вперед – 2:1, потім підопічні Маурісіо Почеттіно двічі пропустили, але знайшли в собі сили двічі відігратися, поступаючись 2:3 і 3:4 – божевільна інтрига! Досить давно "Манчестер Сіті" не пропускав чотири м'ячі, а для Хосепа Гвардіоли-тренера нічия 4:4 взагалі стала першою в кар'єрі!

Читайте также: Чемпионат Англии. "Челси" – "Манчестер Сити" 4:4. Видеообзор матча

Український легіонер "Челсі" Михайло Мудрик з'явився на полі за рахунку 2:3, замінивши нетипово невиразного Енцо Фернандеса. І вже за три хвилини після виходу Мудрика форвард "синіх" Ніколас Джексон зрівняв рахунок – Михайло взяв участь у розвитку гольової атаки, але на більш ранній стадії (саме після його ривка і спроби дриблінгу м'яч опинився в Кайседо, а далі – пас Ґаллагеру, удар Конора та добивання Джексона). 

Але взагалі-то українському вінгеру за півдгодини гри більше особливо нічим похвалитися – тому й 6.3 бала від WhoScored (Фернандесу вони поставили 6.1 бала, якщо що) та схожі 6.4 від SofaScore (а гру Енцо вони оцінили в 6.5 бала). 

Надрезультативна нічия дозволила "Челсі" забратися в топ-10 АПЛ, а "Манчестер Сіті" залишається на вершині турнірної таблиці, але підопічні Хосепа Гвардіоли тепер лише на один бал випереджають "Ліверпуль", з яким зіграють у наступному турі, і лондонський "Арсенал".

Читайте также: Вболівальники "Челсі" визнали гол Мудрика найкращим у жовтні (+ Відео)

Читайте также: "Манчестер Сити" интересуется Рисом Джеймсом

Популярні новини