Асист Кочергіна допоміг "Ракуву" здобути нічию на виїзді з "Погонню"

379 12.11 2023   19:00
twitter.com/_Ekstraklasa_

У 15-му турі польської Екстракляси чинний чемпіон Польщі – "Ракув", з Владиславом Кочергіним у стартовому складі, грав на виїзді в Щецині. Де місцева "Погонь", що також перебуває в лідируючій групі, не могла та й не збиралася похвалитися гостинністю: до перерви господарі були набагато гострішими і небезпечнішими, завдавши понад десяток ударів у бік воріт "Ракува".

Читайте также: Кочергин голом и ассистом помог "Ракуву" победить в матче Кубка Польши (Видео)

Однак у стартовій десятихвилинці другої половини матчу саме Кочергін розвернув перебіг матчу – український хавбек "Ракува" змайстрував гольову атаку (кумедно, що в ній мимоволі взяв участь рефері матчу Шимон Марциняк). Дивовижним пасом Владислав врозріз скористався Бартош Новак.

Утім, "Погоні" вистачило менш як п'ятнадцять хвилин, щоб відновити паритет: Каміль Гросицький асистував ветерану Александеру Горгону, який пробив-таки Владана Ковачевича - 1:1. "Ракув" залишився на четвертому місці в турнірній таблиці Екстракляси, "Погонь" крокує слідом за чинним чемпіоном, але "Лех" із "Ягеллонією" на відстані однієї перемоги, а "Шльонськ", що лідирує, відірвався всього на шість очок.

Читайте также: Максим Хлань: "После "Зари" в "Лехии" отношение ко мне гораздо лучше"

Популярные новости