Тренер "Сандерленда": "Ми навіть зробили для Русина презентацію українською, щоб він міг усе зрозуміти"

433 29.10 2023   20:19
"Сандерленд"

Головний тренер "Сандерленда" Тоні Моубрей прокоментував гру Назарія Русина в 14-му турі Чемпіоншипа проти "Норвіча" (3:1). У цьому матчі український форвард вперше вийшов у старті та провів на полі 71 хвилину.

Також коуч "чорних котів" розповів про те, що 18-річний Тімур Тутєров, який перейшов у клуб в квітні, допомагає своєму співвітчизнику адаптуватися в новій команді.

"Ми вирішили, що настав час поставити Русина в основу та дати перепочинок нашому молодому гравцю Берстоу, тому що Мейсону важко справлятися з тягарем необхідності одразу забивати, прийшовши до нас в оренду, коли він до цього не грав на такому рівні.

Ми заплатили за Русина гроші, він не 18-річний, а 25-річний хлопець, і ми відчували, що він майже готовий, тому що пройшов усі тренування та зіграв пару матчів за U21. Ми взяли його як нападника, а не як лівого чи правого вінгера, він приїхав сюди, щоб грати на вістрі атаки.

Цього тижня на всіх наших зустрічах був присутній Тімур, який виконував функції перекладача для Русина. Ми навіть зробили для Назарія презентацію українською, щоб він міг усе зрозуміти.

Мені приємно за Русина, він багато працював, добре увійшов у гру. Він отримає ще одну можливість та повинен нею скористатися, забивши гол", – цитує Моубрея Sunderland Echo.

Читай також: Назарій Русин - в "старті" "Сандерленда" на матч проти "Норвіча"
Популярные новости