Роман Яремчук: "Наскільки я чув, в Бельгії тільки "Брюгге" та "Гент" виплачували зарплатню повністю"

1223 03.04 2021   14:46
Фото - kaagent.be

Форвард збірної України та бельгійського "Генту" Роман Яремчук в інтерв'ю проекту Burbuzz на телеканалі "Футбол 1" розповів про особливості локдауну в Бельгії.

- Ресторани, кафе, бари - нічого не працює. Складно вийти в місто, все закрито, вафлі та каву не купити. Складний час в Європі, проте вже краще, ніж було місяць тому. Дозволяють їжу на винос брати, перукарні відкрилися. Для клубів Бельгії зараз складний час, оскільки немає уболівальників. Думаю, так не тільки в Бельгії, але і по всьому світу. Футболістам зарплату платять, а вболівальники не приходять і не купують абонементи. Але якщо подивитися з іншого боку, клуби добре з цим справляються, вчасно платять зарплату і премії. Можна їм тільки подякувати, всі дуже здивовані, що в цей час клуби підтримують футболістів. Вони звичайно щасливі, що у них є робота і вони отримують гроші. Також не забуваємо про трансляції, від яких клуби отримують гроші.

Знаю багато бельгійських клубів, де 2-3 місяці не платили зарплати. Вони підписували якісь документи, що будуть платити якийсь маленький відсоток. У таких клубів як Стандард і Андерлехт були серйозні проблеми. Наскільки я чув, в Бельгії лише Брюгге і Гент виплачували повністю зарплати. Президент приїхав до нас на базу і сказав, що навіть якщо буде ще один локдаун, він все одно все буде платити. З фінансами у клубу немає проблем, в клубі всі були щасливі і подякували йому, - зазначив Роман Яремчук.

Читайте также: Роман Яремчук подорожал на 2 миллиона евро, Марьян Швед на 350 тысяч по версии Тransfermarkt

Популярні новини