"Футбольні зірки України"-2020: номінація "Найкращий тренер чоловічої команди, що працює за кордоном"

1038 27.01 2021   20:31
Фото - УАф

Розпочинаємо знайомство з претендентами на перемогу в номінаціях церемонії "Футбольні зірки України"-2020. 15 лютого визначаться володарі нагород церемонії "Футбольні зірки України"-2020. Сьогодні до вашої уваги — номінанти на звання "Найкращий тренер чоловічої команди, що працює за кордоном".

Юрій Вернидуб — людина, яка двічі ставала найкращим тренером нашої країни за версією "Футбольних зірок України". А нині Юрій Миколайович претендує на перемогу в номінації як керманич білоруського "Шахтаря" із Солігорська, з яким він пропрацював більшу частину чемпіонського сезону. Зараз Юрій Вернидуб є головним тренером молдовського "Шерифу".

Роман Григорчук — фахівець, який замінив Юрія Вернидуба на тренерському містку солігорського "Шахтаря" та довів клуб до чемпіонства, тим самим встановивши унікальний рекорд. Роман Йосипович став першим українським тренером, якому вдалося здобути чемпіонство у трьох різних країнах — Білорусі, Латвії та Казахстані.

Сергій Ребров — український спеціаліст, який минулого року вдруге став чемпіоном Угорщини та вперше за 25 років вивів "Ференцварош" до групового етапу Ліги чемпіонів.

Источник: УАФ
Популярные новости