Роман Григорчук: "Зараз є стільки перекрученої інформації, втрачається сенс обговорювати кожну новину"

1126 30.11 2020   10:22
Фото - Влад Степаненко

Головний тренер солігорського "Шахтаря" Роман Григорчук розповів про чемпіонство в Білорусі й можливість повернутися в Україну.

"Коли забили гол, відчуття було таке, яке дуже складно словами описати. Щоб зрозуміти, це треба відчути. Не встиг навіть порадіти, а відразу поцікавився результатом матчу БАТЕ. 0:0, але матч ще не закінчився. А через кілька секунд сказали, що зустріч завершилася з таким самим рахунком. Мені ніхто не вірить, що я не стежу за паралельними результатами. Що мені людям доводити? Я знаю своє.

У мене є мрія зіграти з командою в групі Ліги чемпіонів. Немає нічого неможливого. Команда з маленького білоруського міста - БАТЕ - досягала колосальних результатів у єврокубках.

Я б дуже хотів повернутися в Україну. Вдома дуже добре. Український футбол набирає обертів, проходить етап розвитку. В Україні люблять футбол, я б дуже хотів повернутися, але поки все складається по-іншому.

Зараз є стільки неправильної і перекрученої інформації, раніше такого не було. Втрачається сенс обговорювати кожну новину. Люди багато додумують, коли переписують, то додають щось своє. До запрошення в "Шахтар" були розмови з українськими клубами. Керівники моїх попередніх клубів розмовляли особисто зі мною з метою запросити працювати, люди прилітали на зустрічі. Так воно й повинно бути, це я і називаю конкретним інтересом і пропозицією. Зараз же багато що відбувається через інших людей, які телефонують і запитують. Такі розмови були і з представниками України, і інших країн. Але в такій формі, як я описав - не було", - сказав Григорчук в ефірі Профутбол Digital.

Читайте также: Роман Григорчук: "Мрію повернутися в Україну і виграти з командою чемпіонство"

Популярные новости