Роман Яремчук: "З Безусом і Пластуном не бачимося. Таке відчуття, що ми в різних командах"

2186 10.05 2020   23:21
Фото - Денис Руденко, Footboom

Ситуацію в Генті та місцевій лізі в інтерв'ю програмі Великий футбол прокоментував форвард збірної України Роман Яремчук.

"На цю мить в Бельгії, як і в Україні, йде пом'якшення карантину, більше людей на вулиці. Прогрес йде, але чемпіонат ніби як закінчили. Начебто прийняли рішення, що Брюгге чемпіон і Гент віцечемпіон та зіграє у кваліфікації ЛЧ. Але це неточно, чекаємо на рішення ліги.

Всі хотіли б продовжити чемпіонат, але це вирішує не команда, а країна. Все дуже сумують за футболом і тим графіком. Але складно щось сказати, зараз складний час для футболу. Це катастрофа, оскільки стільки людей залишаються без роботи та зарплат. Потрібно запастися терпінням і просто чекати. Будемо готуватися до нового чемпіонату в серпні.

З Соболем прямого контакту немає, але іноді спілкуємося в загальній групі. Також спілкуємося з Макаренком і Бацулою. Їм дали відпустку на 5 тижнів, а ми ще тренуємося. Якось несерйозно і непрофесійно, ніхто не сказав, що сезон закінчений. Доводиться чекати. Знаю, що в деяких командах серйозно пообрізували зарплати, комусь не платять 50 або 70 відсотків. Вони не бачать сенсу проводити матчі без уболівальників.

Від травми вже відновився, вже місяць працюю на повну силу. У нас є групові тренування по 5-6 осіб, є бігова робота. Тести на коронавірус зараз не здаємо, на базу заходимо в масці та вже переодягненими в форму. Все це серйозно і якось не по-футбольному, з партнерами по команді майже не бачимося. Ми з Безусом і Пластуном не бачимося, не попадаємо в один графік. Таке відчуття, що ми в різних командах. Вже скучив за футболом, тому потрібно терпіння".

Також форвард поділився інформацією про можливий перехід в іншу команду та інтерес взимку з боку Роми.

"Думаю, що не варто повертатися назад. Це приємна історія, оскільки на мене звернули увагу. Напевно, я заслужив його своєю грою, кожен футболіст заслужив на це. Потрібно багато тренуватися і працювати, щоб зробити крок у кар'єрі. На цю мить немає думок про відхід з Гента.

Я тільки пережив травму і для мене головне - набрати тонус і повернути кондиції. Після цього можна думати про перехід в іншу команду. Поки я зосереджений на Генті", - приводить слова Яремчука телеканал Футбол.

У нинішньому сезоні Роман Яремчук зіграв в 30 іграх за Гент та відзначився 17 голами. Крім того, форвард оформив 4 голи в семи відбіркових іграх до Євро-2020.

Популярные новости