"Повертатися в Україну планів не було, але все може помінятися" - Артем Кравець відповів на запитання вболівальників київського "Динамо" (Відео)

4411 23.04 2020   21:56
Фото - Getty Images

У четвер, 23 квітня, на каналі "Динамо" у Youtube відбувся прямий ефір із нападником національної збірної України Артемом Кравцем, який є вихованцем "Динамо" та захищав кольори "біло-синіх" із 2005-го до 2016-го року. У рамках спілкування форвард, який зараз виступає в Туреччині за "Кайсеріспор", розповів, як проводить час на карантині, а також відповів на найцікавіші запитання фанів.

- У нас дуже жорсткий карантин, іноді навіть не можна виходити з дому. Сумую за Україною, за Києвом. Але поки немає можливості приїхати. Доводиться весь час проводити тут і чекати, коли відновиться сезон, сподіваюся, це станеться і чемпіонат дограємо.

У нас є режим на карантин. Кожен день тренування, десь більші навантаження, десь менше. Коли у нас є можливість залишати будинок, їздимо з хлопцями з команди на поле, граємо в тенісбол або проводимо інші заняття з м'ячем.

Чи довго планую грати в Туреччині? Як кажуть, хочеш розсмішити Бога, розкажи йому свої плани. До кінця немає ніякої впевненості. Може бути влітку поїду в іншу країну, може - залишуся тут. Мені подобається, що тут не дивляться на вік, тільки на якість твого футболу і рівень підготовки. На даний момент у мене нема планів залишати Туреччину, але все може помінятися.

Повернутися в Україну і "Динамо"? Ніхто не знає, що станеться в житті завтра або через годину. Повертатися в Україну планів не було, але все може помінятися. "Динамо" - клуб топ-рівня, де зараз йде перебудова, довіряють молодим. Думаю, це правильно. Тому приходити і займати чиєсь місце, однозначно бажання немає. Але якщо раптом буду потрібен в якомусь плані, рідному клубу завжди готовий допомогти. Я провів в "Динамо" півжиття. Звичайно, переживаю і, якщо буде така можливість, буду готовий допомогти клубу.

Популярные новости