Мирослав Мазур: "У "Ворсклі" сказали, що на мене не розраховують - тепер я в Швеції"

2527 29.02 2020   19:33
Sportarena

Екс-гравець "Ворскли" Мирослав Мазур розповів про новий етап своєї кар’єри в Швеції, де він буде грати за клуб "Умео".

— Мирославе, ох і зима у вас була: після непоганого відрізку в молдовській оренді, здавалося б, могли розраховувати на виступи в Favbet Лізі, а замість цього опиняєтеся в чемпіонаті Швеції…

— У "Ворсклі" сказали, що на мене не зовсім розраховують. У мене навіть ніякого шансу не було, сказали просто, що не будуть розраховувати і просто не дадуть поїхати на збори. Я зрозумів, що у мене не буде нічого в Ворсклі, вже треба щось шукати інше. Після цього у мене було декілька варіантів, один із них був у Молдові, дуже вони просили, аби я повернувся до них, але я минулий сезон провів там і зрозумів, що треба покращувати свій рівень і прагнути більшого, тому сидів вдома, чекав варіанти. Потім з’явився один варіант, далі – ще один. Мене зацікавив той, що пов’язаний зі Швецією.

Приїхав у Швецію, потренувався тиждень, і мені сказали: "Все добре, підписуємо контракт". Я поїхав додому, повирішував там всі свої питання з рідними, поговорили, прийняли рішення, що тут буде кращий варіант для продовження кар’єри і кращий варіант для того, аби вирости як футболіст, тому я зараз тут і тому підписав цей контракт зі шведською командою "Умео". Приємно бачити, що в цьому клубі зацікавлені в мені.

Читайте также: Официально: шведский "Умео" подписал воспитанника "Динамо"

— Наскільки ми знаємо, дворічний контракт? Значить передбачається, що і "Умео" у вас бачить перспективу, і ви бачите, що цей клуб у майбутньому зростатиме?

— Так, бачу, що цей клуб досить таки амбіціозний. Мені дуже подобається тренерський штаб, головний тренер Брайян Клерхот, який ставить перед собою тільки найвищі цілі, який хоче також прогресувати.

— Уточню відразу: тренер у вас 33-річний? Бо після Нагельсманна та його послідовників уже зайвий раз перевіряєш правильність дат народження "молодо-тренерів".

— Так, йому всього 33 роки! Мені дуже подобається з ним працювати, тому що з такими людьми хочеться працювати, хочеться рости ще більше.

Источник: sportarena.com
Популярные новости