Олександр Панков: "Пропозицій по контракту від "Динамо" для Мілевського не було"

2201 19.07 2018   14:15

Як повідомляв FootBoom, сьогодні, 19 липня, прес-служба ФК "Динамо" (Брест) офіційно повідомила про припинення співробітництва з Артемом Мілевським. Про причини такого рішення і подальші плани нападника в коментарі FootballHub розповів агент гравця Олександр Панков.

- Узагальню одразу, інформація стосується не лише Артема Мілевського, а трьох найкращих футболістів команди: капітана команди, найкращого асистента чемпіонату і найкращого бомбардира чемпіонату. Так, це правда. Що стосується інших хлопців я не буду нічого коментувати, що стосується Артема Мілевського, то так, справді, вчора ми провели перемовини з керівництвом клубу про те, що ми припиняємо співпрацю за згодою обох сторін і рухаємось далі. Ми потиснули один одному руки і розійшлись у гарному настрої.

У трьох найкращих гравців команди проблеми із дисципліною?! Усі ж футбольні люди і прекрасно розуміють, що такого не може бути. І взялись оці проблеми отак раптово, їх не було, не було, а перед відкриттям трансферного вікна, в Білорусі сьогодні відкривається трансферне вікно, вони раптом з’явились. Зрозуміло, що це маячня. Швидше за все, це просто якісь чергові "доброзичливці" хотіли налити бруду на найкращих гравців чемпіонату.

Читайте также: Официально: "Динамо" (Брест) расстается с Артемом Милевским

Ця розмова вже була давно. В команду прийшов новий тренер, молодий тренер зі своїм баченням футболу. В його схемі ці гравці його не влаштовували. Це нормально, це футбол, і всі все розуміють. Ми цю інформацію стосовно Артема знали ще 2 тижні тому, що може бути такий розвиток подій. У нас залишалось півроку контракту, до зими, із Брестом і ми прийняли таке рішення. Нам запропонували такий формат і ми погодились, хоч у нас ще залишався контракт і ми могли перебувати в команді. Але немає сенсу втрачати час. Влітку влаштуватись в команду набагато простіше, ніж зимою. Тим більше, що Артем зараз у максимальній готовності, він зіграв 80 хвилин проти Шахтаря з Солігорська, був визнаний вболівальниками найкращим гравцем матчу.

Зараз будемо займатись пошуками нового клубу. Лише 2 тижні тому надходили пропозиції від інших клубів. Тому знайти команду не буде проблемою.

Я думаю, що Олександр Миколайович (тренер Динамо заявив, що перебуває в пошуках нападника – ред.) говорив про іноземців і це не стосується Артема. Пропозицій по контракту від Динамо не було. Є пропозиції та інтерес від європейських клубів. Тому ми з усіх боків будемо розглядати пропозиції, до всіх поважливо ставитись.

Артем був лідером в своїй команді, за півроку виграв два трофеї і грав усі матчі, тому будемо зараз розглядати максимально цікаві варіанти від клубів, які ставлять перед собою конкретні завдання, - відзначив Панков.

Популярні новини