Мирон Маркевич: "На сьогоднішній день Ярмоленка ніхто не зможе замінити в "Динамо"

6239 28.08 2017   17:05
Фото - Денис Руденко, Footboom

Керівник комітету збірних України Мирон Маркевич спеціально для FootBoom прокоментував перехід Андрія Ярмоленка з "Динамо" в дортмундську "Борусію".

- Мироне Богдановичу, лідер київського "Динамо" Андрій Ярмоленко офіційно став гравцем дортмундської "Борусії". Які перспективи у Андрія розкритися у Німеччині?

- У Ярмоленка хороші перспективи. Він вправний футболіст, а тим більше в такій команді як "Борусія", яка вміє грати у футбол, Андрій точно не загубиться.

- Ви вважаєте, що німецький чемпіонат Андрієві підходить і він зробив правильний вибір?

- Думаю, що так.

- "Динамо" з Ярмоленко і без нього це дві різні команди. Хто на вашу думку зможе замінити Андрія?

- На сьогоднішній день – ніхто.

- Ярмоленку вже 27 років. Чи може він ще прогресувати?

- Звичайно. Радий за нього, що він пішов і пограє в хорошому чемпіонаті. В першу чергу це було йому потрібно. В "Динамо" він перестав прогресувати. Андрій зробив правильний вибір.

- Можливо Ярмоленку потрібно було раніше йти з київського "Динамо"?

- Так, але 27 років, то хороший вік. Нічого страшного. Головне, що він потрапив у хорошу команду і продовжував боротися. На домашніх матчах "Борусії" завжди аншлаг. Збирається 70 тисяч чоловік, вболівальники підганяють своїх футболістів. Дуже хотів би, щоб у Ярмоленка все вийшло.

Читайте также: Игорь Суркис: "Андрей, удачи тебе и великих достижений в новой команде!"

- Чи багато втратить чемпіонат України з відходом Ярмоленка?

- Що ж тут поробиш. Звичайно, що втратить. Треба думати за футболіста і в першу чергу за інтереси збірної України. Граючи в Німеччині Андрій буде постійно в тонусі і про це не потрібно забувати.

- Трансфер Ярмоленка ослабить "Динамо". Чи вплине перехід Андрія на боротьбу за чемпіонський титул? Це на руку "Шахтарю"?

- Думаю, що вплине. "Шахтарю" буде простіше…

Популярные новости