Вiктор Вацко: "Тиждень тому Коноплянка був "Конобанкою", аж раптом - дві гри, і "Король-Коно"

1684 28.10 2016   19:30
ruhrnachrichten.de

Відомий вітчизняний коментатор та експерт програми "Великий футбол" Вiктор Вацко – про відношення ЗМІ до Євгена Коноплянки.

"Колись у час роботи в Карпатах, які боролись за виживання, маючи все для єврокубкових амбіцій, було дуже важко витримувати психологічно тиск невдач. Юра Беньо тоді сказав дуже сильну фразу: мовляв, у футболі для вболівальників усе змінюється дуже швидко - від туру до туру. Одна субота, перемога - ти герой. Наступна субота, поразка - ти лайно. Тому висновки у футболі робити потрібно дуже обережно, без поспіху.

Женя Коноплянка тиждень тому був у медіа ні ким іншим, як "Конобанкою". Аж раптом - дві гри, і "Король-Коно"! Мені взагалі якось дивно бачити, що нашого футболіста кусючі німецькі ЗМІ не чіпають (вже повірте, за десяток років стеження за Бундеслігою я бачив, як там у медіа пісочать по-справжньому), а свої, рідні, українські тролять і змішують з лайном, замість підтримати людину у непростий час кар'єри. При чому, переважна більшість авторів навряд чи бачила ігри Шальке цього сезону з Коно у складі і без.

P.S.: У суботу Рурське дербі. І, хоч у ньому я традиційно - за Дортмунд, але бажаю Жені Коноплянці вийти на поле, аби відчути емоційність і нерв "Матері усіх Дербі", та показати свій найкращий футбол!" – написав Вацко у facebook.

Читайте также: Евгений Коноплянка: "Свои голы я не считаю"
Популярные новости