Мар’ян Швед: "Тренер завжди кричить, навіть якщо ти зіграв добре" (+Відео)

1803 16.05 2016   08:34

Журналіст передачі «Профутбол» Олександр Золотогорський побував в Севільї в гостях у Мар’яна Шведа та його сім’ї. Юни легіонер з Украиїни розповів про адаптацію в Іспанії, пунктуальність севільців, та тренування з першою командою.

«Мені подобається, що тут завжди можна ходити в шортах і футболці. Приємно тренуватись коли тепло, а не коли сніг або дощ.

Спочатку було дуже важко. Ще нічого не зробив, а вони кричать. Думав, куди я попав? Тренер завжди кричить, навіть якщо ти зіграв добре. Коли погано – теж кричить.

Їм дуже важко вимовити моє прізвище. Вони не можуть вимовити букву «Ш». Вони говорять: «Свед». Я сам так сказати не можу, як вони говорять (усміхається).

Тут все дуже строго, і це правильно. Я два рази запізнився на тренування, але я просто не знав. Вони мені не пояснили. Одні говорили приїхати на пів дев’яту, а інші – на восьму. То я приїхав на пів дев’яту. Я два дні підряд запізнювався, на наступний раз треба було на 8:15, я приїхав о 8:10, але жодної машини не було. Я поїхав додому, бо думав, що тренування о дев’ятій. А вони всі приїхали о 8:15 колоною. Не має такого, щоб хтось приїхав раніше, все чітко.

У першій команді все набагато швидше. Такі гравці, як Банега, Коноплянка, Криховяк на крок попереду завжди», - каже Швед.

Читайте также: Евгений Коноплянка: об адаптации в Испании, мечтах и знании испанского

Нагадаємо, у цьогорічній Юнацькій Лізі УЄФА Швед провів шість матчів, забив один гол та віддав дві результативні передачі.

Популярные новости