Тренерський штаб "молодіжки" працюватиме в Туреччині, готуючись до фінального турніру Євро-2023 (U-21)

484 30.01 2023   11:42
УАФ

Наставники молодіжної збірної України, яка влітку поточного року утретє у своїй історії виступатиме у фінальному турнірі чемпіонату Європи і боротиметься за путівку на Олімпійські ігри, скористаються тим фактом, що під час зимового антракту одразу 15 клубів УПЛ готуватимуться в Туреччині, і запланували свої вояжі на узбережжя Середземного моря. Про це повідомляє офіційний сайт УАФ.

Один із асистентів Руслана Ротаня, Василь Кардаш, вже прибув до Анталії, 2 лютого має прилетіти Віталій Рева, 6-го числа — Олександр Мелащенко. Враховуючи кількість українських клубів і спарингів, що відбудуться упродовж останнього місяця зими в містах регіону, роботи для фахівців з точки зору перегляду кандидатів не бракуватиме. Зазначимо, що і сам головний тренер молодіжної збірної Руслан Ротань, який за сумісництвом очолює "Олександрію" і проводитиме з нею збори в Белеку та Сіде, також триматиме руку на пульсі.

Нагадаємо, що молодіжна  збірної України, готуючись до Євро-2023 (U-21), у березні проведе навчально-тренувальний збір, у межах якого зіграє два контрольних матчі — 24-го з Данією в Туреччині та 27-го — з Італією на Апеннінах.

На Євро-2023 (U-21), що проходитиме в період із 21 червня до 8 липня в Грузії та Румунії, братимуть участь 16 команд. За підсумками жеребкування, яке відбулося 18 жовтня минулого року в Бухаресті, синьо-жовті потрапили до групи В, де зустрінуться з Румунією, Іспанією та Хорватією. Три найкращі команди Євро-2023 (окрім Франції та Англії) отримають путівки на Олімпійські ігри 2024 року.

Популярные новости