Україна (U-21) - "Оболонь-Бровар" 1:0. Гол-красень Мисика

1509 02.11 2017   10:28
Официальный сайт ФФУ

Україна (U-21) – "Оболонь-Бровар" 1:0

Гол: Мисик (27).

Україна (стартовий склад): Каневцев, Лук’янчук, Маткобожик, Тимчик, Осман, Піхальонок, Чеберко, Мисик, Дудік, Швець, Біленький. На заміну виходили: Безрук, Михайліченко, Грачов, Цимбалюк, Месхі, Прядун.

Молодіжна збірна України провела контрольний поєдинок з київською командою "Оболонь-Бровар", інформує офіційний сайт ФФУ. У середу, 1 листопада, завершився збір української "молодіжки" напередодні матчів кваліфікації ЧЄ-2019 проти Англії та Шотландії. У рамках збору підопічні Олександра Головка зіграли матч з "Оболонь-Бровар", в якому здобули перемогу – 1:0.

Команди намагалися перевірити максимальну кількість виконавців, провівши тайми майже різними складами. Загалом протягом матчу на полі точилася рівна боротьба, команди по черзі створювали небезпечні моменти біля воріт суперників. Долю матчу вирішив гол, який з 25-ти метрів забив Мар’ян Мисик на 27-й хвилині гри. Після поєдинку футболісти збірної відбули до розташування своїх клубів, а вже в понеділок, 6-го листопада, команда знову збереться в Києві для підготовки до майбутніх відбіркових поєдинків.

Читайте также: Олександр Головко викликав на збір "молодіжки" 19 футболістів

Популярные новости