Олександр Осман: "Задоволені, що наразі лідируємо в групі"

1667 07.09 2017   19:56
Официальный сайт "Карпат"

У п'ятницю, 1 вересня, молодіжна збірна України розпочала виступи у відборі на чемпіонат Європи-2019 з нічиєї з однолітками з Латвії. За синьо-жовтих" відзначився Богдан Лєднев, який встановив остаточний рахунок у матчі – 1:1. У другому турі українці зустрічались з командою Андорри, яку розгромно перемогли 0:6.

До слова, карпатівець Олександр Осман зіграв в обох поєдинках, до того ж провів на полі всі 90+ хвилин.

"Звичайно, налаштовувались тільки на перемогу, їхали за шістьма очками. Команда Латвії – хороший, організований, сильний суперник. Нам мне вдалось зіграти так як хотіли, не зуміли на повну виконати установку тренера. Як наслідок, розпочали стартову гру відбору з нічиєї. Після матчу з латвійцями зробили правильні висновки, добре попрацювали над помилками. Поєдинок з Андоррою подарував не тільки позитивний результат, а й класний настрій. Хлопці у доброму гуморі повернулись до розташування клубів", – каже Олександр.

"Задоволені, що вдалось набрати чотири залікові пункти, це хороший результат. Українська команда зараз перебуває на першій сходинці у групі, такий факт не може не тішити. Перед командою стоять найвищі завдання: пройти до фінальної частини Євро та потрапити на Олімпіаду".

Наступний матч відбору на Євро-2019 для "синьо-жовтих" заплановано 10-го жовтня, українці вдома прийматимуть однолітків із Нідерландів.

Читайте также: Молодіжна збірна України впевнено перемогла Андорру у відборі на Євро-2019

Популярные новости