Олександр Головко: "Ми зараз працюємо в досить жорсткому режимі"

1046 29.04 2014   09:10
Фото - sportsfile.com

Юнацька збірна команда України, складена з футболістів 1996 року народження, з перемоги стартувала на міжнародному турнірі «Slovakia Сup-2014», що розпочався 28 квітня у Словаччині. Після матчу зі збірною Чехії, в якому наші хлопці відсвяткували мінімальну перемогу, своїми враженнями від гри з прес-службою ФФУ поділився головний тренер збірної Олександр Головко.


− Ми зараз працюємо в досить жорсткому режимі, оскільки тільки вчора зібрались у повному складі. У шістьох хлопців був тур чемпіонату напередодні, тож можна сказати, що вийшли на матч, не проводивши тренувань. Гра видалась досить складною, якість газону не дозволила нам зіграти у свій футбол, на полі було дуже багато боротьби. Загалом, результатом я задоволений.


− Що можете сказати про наступного суперника - збірну Словаччини?


− Знаю, що сьогодні вони зіграли внічию з командою ОАЕ. Що стосується завтрашнього матчу, то слід відзначити, що гра відбудеться об 11:00, тож наш майбутній суперник має на п’ять годин більше на відновлення. У такий короткий термін − це дуже важливо. Проте, якщо зможемо так само, на характері, провести наступний матч, думаю, гра буде не менш бойовою.

Источник: ФФУ
Популярные новости