Олег Кузнецов: "Матч проти Туреччини буде дуже складним"

520 30.08 2021   08:58
Официальный сайт ФФУ

Головний тренер юнацької збірної України (U-17) Олег Кузнецов після матчу турніру пам’яті Віктора Баннікова Болгарія — Україна (0:1) поділився враженнями від гри, інформує пресслужба УАФ.

— Олеже Володимировичу, у матчі з болгарами було непросто?

— Добре, що виграли, хлопцям це потрібно було в психологічному плані. Результат позитивний, але було дуже багато браку, втрат м'яча в простих ситуаціях. Проте, я радий за підопічних, вони молодці.

— Якщо порівнювати матчі збірної України на цьому турнірі, то в поєдинку з болгарами синьо-жовті не так активно атакували. Це пов'язано з тим, що нас влаштовувала нічия, чи суперник цього не дозволив?

— Ні про яку нічию ми не думали. Просто це був третій матч за чотири дні, тому бігти весь час уперед було б нерозумно, сили у футболістів не безмежні. Вирішили більше зіграти від оборони, і, як з'ясувалося, цей план спрацював. Мені сподобалося, як команда виходила в контратаки, але не сподобалося, як гравці розпоряджалися м'ячем у кінцевій фазі атаки.

— В старті вийшли здебільшого футболісти "Динамо" й "Шахтаря". Як буде завтра, сил вистачить на матч проти Туреччини?

— Ротація буде, але поки не можу сказати, наскільки суттєва. Подивимося, будемо вирішувати, радитися з медичним персоналом.

Читайте также: Bannikov Сup. Юнацька збірна України U-17 перемогла Болгарію та вийшла до фіналу турніру

— Ви згадували Туреччину як найсильнішу збірну на турнірі. Ваші прогнози підтвердилися…

— Я не раз зустрічався з командами цієї країни, очолюючи різні юнацькі збірні. У них завжди сильні юнацькі колективи. Тому й завтрашній поєдинок, безсумнівно, буде дуже складним.

Популярные новости