Олег Кузнецов: "Майже два роки минуло без тренувальних зборів і матчів"

574 23.08 2021   12:58
Фото - Виктор Перегняк, Footboom

Головний тренер збірної України (U-17) Олег Кузнецов в коментарі пресслужбі УАФ поділився враженнями від початку підготовки до турніру BANNIKOV CUP. Для юнацької збірної України U-17 (футболісти не старші 2005 року народження) датою початку роботи можна вважати 20 серпня. Однак тоді збір почали лише дев'ять виконавців. У повному ж складі "синьо-жовті" перше тренування провели вчора ввечері (22 серпня), коли до табору збірної прибули виконавці "Динамо" й "Шахтаря".

— Олеже Володимировичу, скучили за роботою?

— Звичайно (посміхається). Майже два роки минуло без тренувальних зборів і матчів.

— Що для вас буде найголовнішим на цьому зборі?

— Насамперед хочемо ближче познайомитися з футболістами, адже для цієї команди це дебютний збір. Прагнутимемо виграти домашній турнір. Знаю, що хлопці дуже хотіли приїхати до збірної, проявити себе.

— Вивчали суперників по групі?

— Ні. Адже ніхто не проводив збори. Загальне уявлення про супротивників ми маємо, тим не менш, перший матч будемо грати, як то кажуть, з листа, і паралельно дивитися за іншими опонентами. Однак акцент робитимемо на своїх діях.

— Для цієї роботи ви викликали всіх, кого планували?

— У принципі, так. Я їздив на фінал ДЮФЛУ і вже з урахуванням отриманої інформації був складений остаточний список, в якому превалюють футболісти "Динамо", "Шахтаря", "Карпат" і "Дніпра".

Читайте также: Збірна України (U-17) розпочала підготовку до турніру Bannikov Cup

Нагадаємо, що ця юнацька збірна України U-17 готується до кваліфікаційного раунду Євро-2022, що в листопаді проходитиме в Португалії.

Популярные новости