Андрій Павелко: "Сьогодні виповнюється рівно рік, як українська збірна U-20 виграла чемпіонат світу з футболу!"

2086 15.06 2020   10:52
Фото - страница Павелко у facebook

Президент УАФ Андрій Павелко на своїй сторінці в Facebook пригадав перемогу збірної України U-20 на чемпіонаті світу-2019, річниця якої відзначається сьогодні, 15 червня.

- Сьогодні виповнюється рівно рік, як українська збірна U-20 виграла Чемпіонат світу з футболу! Вперше в історії синьо-жовтий прапор і наш державний гімн стали символами найвищого футбольного досягнення! Україна — чинний чемпіон світу! Пишаємось! І всі наступні покоління українських футболістів пишатимуться командою Олександра Петракова і тим, що вони є частиною переможної футбольної спільноти України.

Ніби лише вчора була неймовірна зустріч наших володарів Золотого кубка в аеропорту Бориспіль, відзначення чемпіонів в Будинку футболу і, звичайно ж, яскравий "Вечір чемпіонів", де найсильніша збірна світу отримала рекордні преміальні — $1 млн. Пишаюсь тим, що на це свято для вручення премій ми запросили перших тренерів чемпіонів. Низький Вам уклін і велика подяка за багаторічне виховання юних футбольних талантів! Чемпіонів!

Безмежно пишаюсь і вдячний нашій футбольній молоді U-20 за чудовий приклад для головної команди! Щиро вітаю тренерський штаб Олександра Петракова, наших вболівальників і всю футбольну родину України з першим чемпіонським роком! Всупереч всім перешкодам, різним суперникам і недругам ми — переможці! Ми — чемпіони! Слава Україні!!! – зазначив Андрій Павелко.

Читайте также: Президент УАФ рассказал, как удалось объединить клубы Первой лиги

Популярные новости