Збірна України (U-20) перед фіналом ЧС-2019: прогулянка парком Лодзя та вибір форми

2741 15.06 2019   14:59
Официальный сайт ФФУ

Прес-служба УАФ повідомила про останні новини з табору збірної України (U-20). Сьогодні, 15 червня, в Лодзі (Польща) відбудеться фінальний поєдинок юнацького чемпіонату світу-2019 (U-20), в якому зійдуться збірні України та Кореї. Початок зустрічі - о 19:00 за київським часом.

На сьогоднішньому матчі працюватиме бригада арбітрів зі США на чолі із 37-річним Ісмаїлом Ельфатхом. На лініях йому допомагатимуть Кайл Аткінс та Корі Паркер. У ролі четвертого арбітра виступатиме Абделькадер Зітуні з Таїті. Забезпечувати рефері допомогою системи VAR будуть Алан Келлі, Райан Макенді (обидва — Ірландія), Павел Рачковський (Польща) та Фоліо Моеакі (Тонга).

У день фіналу збірна України здійснила традиційну пішу прогулянку - парком Лодзі, що розташований неподалік від готелю, де мешкає наша команда.

Фінальна зустріч ЧС-2019 (U-20) відбудеться на "Муніципальному стадіоні Відзева Лодзь", який було збудовано на місці старої арени й здано в експлуатацію у 2017 році. Трибуни стадіону вміщують трохи більше 18 тисяч глядачів. Господарем споруди є ФК "Відзев".

Напередодні поєдинку відбулася традиційна нарада за участі офіційних осіб матчу та представників обох команд, на якій, окрім інших важливих питань, було визначено, в яких комплектах форми зіграють збірні. Збірна України вийде на поле в синій формі, команда Південної Кореї - у червоній.

Читайте также: ЧМ-2019 (U-20): в Лодзь на финал Украина - Корея приехало много безбилетных украинских фанатов

Популярные новости