Олександр Петраков: "Швидше за все, в Попова перелом, колумбієць вчинив дуже підло"

2395 07.06 2019   19:52
УАФ

Юнацька збірна України U-20 у чвертьфінальному поєдинку світової першості у Польщі переграла команду Колумбії U-20 (1:0) і вийшла до півфіналу престижного турніру.

Першими враженнями від гри своїх підопічних поділився головний тренер нашої команди Олександр Петраков.

Про травму Попова:

— Ми очікували цієї гри і розраховували, що вона буде настільки важкою. Ми вже думаємо про півфінал. Є у нас одна негативна ситуація — це травма нашого провідного захисника Дениса Попова. Негарно вчинив футболіст збірної Колумбії. Нишком завдав серйозну травму нашому гравцеві. Зараз поїхали робити рентген, швидше за все, там перелом. Це не прикрашає футбол, не прикрашає гравця колумбійської збірної. Те, що він зробив, — це дуже підло.

Про гру в другому таймі:

— Я замінив нападників, щоб підсилити гру попереду. Але, на жаль, збірна Колумбії нас просто затиснула на нашій половині поля. У нас нічого не виходило. Вони перевершували нас і в швидкості, і функціонально. Не було такого завдання, щоб наша команда відбивалася. Я б, напевно, зробив інші заміни, а так випустив двох форвардів. Але колумбійці виявилися фізично дуже сильними, і вони їх перегравали. А завдання грати від оборони я не давав. Сама гра так склалася.

Про наступного суперника:

— У даний момент не має значення, буде суперником Італія або Малі. Кажу відверто. Як воно буде, так і буде. Переваг у мене немає.

Нагадаємо, суперником збірної України у півфіналі чемпіонату світу U-20 11 червня буде переможець пари Італія — Малі.

Читайте также: ЧМ-2019 U-20. Колумбия - Украина 0:1. Наказание за ошибку

Источник: УАФ
Популярные новости