Збірна України (U-20): підготовка до матчу 1/8 фіналу ЧС-2019 проти Панами в Катовіце

2051 01.06 2019   23:16
Официальный сайт ФФУ

Збірна України (U-20) продовжує підготовку до матчу 1/8 фіналу ЧС-2019 проти Панами. Заняття відбулося у польському місті Катовіце - спочатку теорія, а потім вечірнє тренування. Сама тренувальна сесія, в якій узяли участь усі без винятку футболісти, пройшла на смарагдовому газоні футбольного комплексу GKS Katovice, інформує прес-служба ФФУ.

Тепла погода й бадьорий настрій гравців сприяли плідному тренуванню. Як і зазвичай, воно розпочалося з легкої пробіжки та вправ на розігрів м’язів. Далі були вправи на рухливість, реакцію та ігрові серії з награванням тактичних схем. Увечері всі футболісти пильно стежитимуть за перебігом подій у фінальному матчі Ліги чемпіонів "Тоттенхем" - "Ліверпуль".

На 17:30 завтрашнього дня, 2 червня, у команди заплановане передматчеве заняття на тренувальному полі в містечку Сосновець, 15 хвилин якого будуть відкритими для представників мас-медіа. А перед цим наставник "синьо-жовтих" Олександр Петраков та один із гравців команди у конференц-залі Tychy Stadium поспілкуються зі ЗМІ на офіційній передматчевій прес-конференції, яка розпочнеться о 16:30 за місцевим часом.

Нагадаємо, що матч за вихід до чвертьфіналу мундіалю, в якому Україні протистоятиме Панама, відбудеться 3 червня (початок - о 18:30 за київським часом).

Читайте также: Олександр Петраков: "Ротація має бути - без неї неможливо витягнути такий турнір"

Популярные новости