Збірна України (U-20) завершила підготовку до матчу групового турніру ЧС-2019 з Нігерією

1287 30.05 2019   08:58
Официальный сайт ФФУ

Збірна України (U-20) завершила підготовку до заключного матчу групового турніру ЧС-2019 з Нігерією, який відбудеться сьогодні, 30 травня, інформує прес-служба УАФ.

Тренувальний день традиційно розпочався з теорії, на якій тренерський штаб розбирав гру майбутнього суперника - Нігерії. Після цього команда вирушила на поле спортивного комплексу "Рекорд" і провела передігрове заняття, в якому взяли участь усі футболісти. Саме поле було вологим, адже дощова погода в Бельсько-Бялі тримається.

На початку тренувальної сесії наставник українців Олександр Петраков ще раз наголосив на важливості перемоги в матчі й закликав усіх гравців бути готовими вийти на футбольне поле. Саме ж тренування розпочалося із вправ на розігрів м’язів та на рухливість і реакцію. Потім перейшли до награвання різноманітних тактичних схем. Відзначимо, що за заняттям спостерігали українські тренери, що проходять навчання на PRO-диплом УЄФА, завтра вони також відвідають гру Нігерія - Україна. Після відпочинку для футболістів було проведено ще одне теоретичне заняття.

Зазначимо, що 29 травня відбулася передматчева організаційна нарада з представниками команд та ФІФА. На ній були визначені кольори, в яких гратимуть збірні, а також обговорені організаційні питання. Завтра збірна України на стадіоні Belsko-Biala гратиме в синьому комплекті, а нігерійці - у зелено-білому. Арбітр завтрашнього матчу - Фернандо Рапалліні (Аргентина), асистенти арбітра — Дієго Бонфа та Габріель Чаде (обидва — Аргентина). Резервний арбітр — Пасіфікує Ндабіхавенімана (Бурунді).

Читайте также: Анатолий Крощенко: "Тактика на игру с Катаром была правильной"

Популярные новости