ЧС-2019 (U-20): збірна України у Польщі змінила дислокацію

2719 26.05 2019   08:27
Официальный сайт ФФУ

Збірна України (U-20) продовжує підготовку до другого матчу групового етапу чемпіонату світу в Польщі, інформує прес-служба ФФУ.

25 травня після перемоги у стартовому матчі ЧС-2019 над командою США "синьо-жовті" змінили місце своєї дислокації. Подолавши близько 50 км, команда дісталася до міста Катовіце, де розташувалася в готелі Vienna House. Тут також проживають ще три збірні-учасниці мундіалю — наш найближчий суперник по групі D - Катар, і команди групи F - Аргентина та ПАР.

Після перепочинку та теоретичного заняття підопічні Олександра Петракова вирушили на вечірнє тренування на футбольне поле містечка Сосновець. Футболісти, що грали в поєдинку проти американців, виконували вправи на відновлення фізичних кондицій, усі інші брали участь у повноцінному тренуванні. Відзначимо, що на заняття завітали представники іноземних ЗМІ, які змогли поспілкуватися з головним тренером команди.

Нагадаємо, що свій наступний матч, проти збірної Катару, "синьо-жовті" проведуть 27 травня в містечку Тихи на Tychy Stadium (початок — о 19:00 за київським часом). Ця арена вміщує 15 300 глядачів.

Читайте также: Олександр Петраков: "В перерві матчу з США була розмова на підвищених тонах"

Популярные новости